Moderholm

Sitter här och sncakar med Uffe, alltid lika skoj! :D Har ätit en massa gott, fotat en massa najs bilder och haft väldigt kul! Tina och mamma "tvingade" mig att rita lite vappen bilder i en tom sida i kalendern. Blev på en sida lite appar och på andra sidan vappen saker! Tänkte ge er bilder men deras dator kan inte läsa mitt minneskort, dum som man är glömde man ju den egna datorn hemma!
 

Inför konfirmationen

  • Skor från Anttila, men ni får bara en liten smygtitt. Normalpris 35€, nersatt till 25€, sedan 22€, och nu endast 15€! ;) 
  • Ett par örhängen, från Seppälä! Kostade 5€. Också här endast, smygtitt men här får ni iaf en uppfattning om utseendet ;)

My illusion, my mistake

E då på bussen på väg ut till Houtskär. Ska åka med Risto från färjan till Hönsnäs, där mamma o Uffe kommer med båt o hämtar oss.
Som sagt vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men inatt far vi kanske ännu längre ut, ut till Ödeskär(gudmors o gudfars holme) :)

Retard me *-*


Knutsson

Så himla jobbigt att se på Snoopy, han är verkligen nere :( Knutsson for ju in på tisdag, så Snoopy har inte träffat honom på över en vecka.. Så himla ledsamt :/ Dom va ju ändå bästa "kattvänner"..
 

Bild 1 Före dusch. Bild 2 Efter dusch.





Orange och grön

Idag är det då mina gröna jeans och min orange(a) "NYC-sweater" som gäller! Kameran är dock nerpackad så blir inga foton tyvärr! Men ni får väll föreställa er hur jag ser ut  ;)
När jag kommer hem 13, ska jag byta byxorna till mjukisbyxor(färden till Moderholm kräver leggings under..) och så ska jag ge mat och katterna, rensa kattlådan, äta mellanmål och sedan iväg med vanliga bussen! Kommer kännas jätte random att sluta mycket tidigare men fara med samma buss som dem. I NEED CAMOUFLAGE!!
 
Hehhe, får ett camouflage-kläd-collage(random ord) ;)

Me Goes Retard

Man blir ju seriöst förfittig -_- Min Youtube vägrar byta bild så jag får de förjävliga bilderna istället!! GAAHH!!
 
 

Death Note

Fortsätter äta på min B&J o ser på Death Note! :)
Uppdaterar bättre ikväll!

Retard ;)


Outfit

 
Topp - H&M
Örhänge/Ear Cuff - Glitter
 

Knappt sovit

Inatt har jag drömt en massa underliga drömmar, jag hade en syster O.o Fast hon var en bitch o såg typ ut som mig. Också litemycket random saker hände!
 
Nu ska jag äta frukost o fixa mig färdig o sedan iväg till skolan. Hoppas jag blir färdig men skjortan idag, men vet inte. Då kan jag fixa mina shorts o sedan lapptäcktekniken. Det värsta är att jag inte gjort färdigt mina sockor! Jag har inte ens jobbat med dem... Hehhe ooops......
 
Ikväll ska jag packa o de betyder ju att jag också måst packa ner datorn, så blir mobilinlägg ikväll och imorgon!

Fuck Drugs. Fuck Depression.

Vila I Frid Patricia <3
 

Fler saker från Åbo

Jag lägger upp några till idag, och resten tisdag-onsdag eftersom jag inte kommer vara hemma då!
 

  • Svart basic topp från H&M, ca 7€ om jag minns rätt. Likadan som tidigare, men den gamla vart sönder
  • Gröna jeans från H&M, ca 10€ rea pris + 30% rabbat. Så ca 7€ ;) 


Just nu

Fortsätter äta på min Ben&Jerry's samtidigt som jag ser på John Tucker Must Die ;)
 
Dålig kvalité, vet int varför denna gången -.- Vart t.o.m. sjukt ljust O.o

-

Ny bakgrund

Alltså det är ju fortfarande rymd-tryck, men den smälter ihop mes sig själv bättre(den återkommer ju 1000 gånger om ni fattar). Ska försöka ändra en liten sak i designen nu, och så hörs vi senare! ;)
Ska också försöka skriva på en sak i engelskan..
 
Inspiration..

Something different?

I Åbo skedde det en förändring med/på mig! Blir riktigt besviken på er om ingen ser det eller kommenterar!
 

Sunshine

Nu har jag kommit hem! :) Hos Wilma blev det deras gamla tradition, plättar till frukost när man fyller år. Sedan nördade vi ett par avsnitt av Death Note och sedan for jag iväg på avslutningen! Gick väll helt bra.. Felicia och Cecilia var sjukt nervösa(dom skulle berätta en historia, improvisering) men Felicia förlora flytet när hon ställde sig upp på scenen.
 
Har ätit revbensspjäll(stavning??), vart riktigt gott!:)
 
Igårkväll när vi såg på The Hunger Games, vart de B&J som gällde.
 
 
Lite trist att besökar antalet sjönk med 25% när jag var lite borta i en dag...

Happy Birthday!! <3

Idag fyller världens bästa år, nämligen Wilma! <3 Hittade första på Google(hennes Twitter) och de andra designade själv, alla bilder från facebook. ;) Nu är det frågan om vilken bild som ska upp på facebook. Mohahah. O ni ska ha respekt för endel av bilderna äär riktigt gammalt.
 
Nu hoppas vi bara att jag överlever dagen, måst hålla ögonen uppe. Om jag försvinner spårlöst, så vet ni vem som är mördaren. Coz I fear the coming exorcism...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två av dagens inköp

Nu har jag kommit hem från Åbo! Det var skit skoj, och fick hem mig en hel del saker. Nu ska jag bara slänga in mig i duschen, paketera Wilmas födelsedags present och sedan iväg till Wilma! :) Ikväll blir det jag, Wilma, Ben och Jerry och någon film o kanske ett par avsnitt av Death Note.
 
Två av dagens inköp är:
  • nya hörluror, eftersom pappa vägrar erkänna att han tappat bort mina(så han köpter dem inte till mig -.-). Dom är exakt likadana som tidigare, fast nu tog jag annan färg :) Märket Philips, köpt på Tarjoustalo
  • en stor kortlek. Såg den inne på Tiger och bara måste köpa den! Ynka 2€ :D
 

Colours

Wilma visade denna sida för den har grymma kläder men det är inte därför jag tänker blogga om den! Utan jag råkade se att dom har hårfärger. Dom har inte vanliga färger utan dom har blått, grönt, lila, rött, gult osv. Och det kostar endast 6.90€!! Är det inte helt sjukt bra? ;) Tycker det är sjukt bra pris.
 
Information:
88ml
6-10 tvättar
6.90€
 

OBS. När ni skriver in adressen, viktigt att ni skriver WWW.. Utan WWW. öppnas inte sidan, inte på min dator iaf O.o
 
www.micmac.fi
 

Fula bilder på mig från igår ^^

På väg till Åbo

Är på motorvägen för tillfället ;) Kommer inte riktigt kunna uppdatera i helgen, men gör mitt bästa!
Retarderade jag


Isadora

Denna eyeliner är inte att rekomendera.. Den är väldigt bra men torkar ut efter ca 2 månader... Det står endast Celebrities Eyeliner..
 
Detta är då den nya eyelinern i pennformat ;) Den är väll typ som en tusch. Får se hur den är!
 
 
 
 
Om någon av er smarta vet vad det heter skulle ni gärna kunna kommentera det här nere!
 
|   |   |   |
|   |   |   |
|   |   |   |
|   |   |   |
|   |   |   |
V  V  V  V

Home Sweet Home

Idag vart verkligen en riktigt lyckad dag!:)
När vi väl kom fram så hittade inte Juuso någon parkeringsplats så vi kom ett par minuter för sent in till filmen, men det vart bara en massa reklam som höll på just då. Iron Man 3:an vart sjukt bra och vi hade riktigt bra platser. Ni som inte sett Iron Man måster verkligen se! Alla tre är så grymma ;)
Efter filmen köpte jag en eyeliner(typ som en liquid eyeliner(stavning??) fast i pen version, vet icke vad det heter :D Wilma köpte en ny mascara.
 
Imorgon tillbaks till Åbo ;) Ska då köpa jeans(börjar bli akut), svart topp för min är sönder, överlack och en present till Wilma! Sedan ska mamma och jag också leta efter konfirmations skor(som mamma betalar ;D).
 

Golden Details

Topp - H&M
Leggings - Seppälä
Simpel ring - Mammas gamla
Mustasch - Present
Armband - Present
Örhängen - Glitter (present)
 

-

 

Banananana

God morgon allihopa!:)
Har just ätit frukost, naturell yoghurt med banan. Mmmm ^^ Min dator fittas så kommer typ bli sen till skolan eftersom jag lägger in tidsinställda! Jag ska ådå, efter fjärde lektionen till Åbo med Wilma. Vi ska se på Iron Man 3, som sagt då. Vi ska ha skitkul!
 

R.I.P.

Är så himla led på det här... Först tar Kalle livet av Sotis i fyllan.. Sedan blir Indi sjuk och avlivas... Och nu en gång till.. Knutsson fick cancer och har nu blivit avlidad.. :'( Så himla led på det här, hade just börjat komma över de andra...
 
Fattar ärligt talat inte dethär. FINE, det är naturens lag. Men vafför kommer allt på en gång? Förra årets vår dog en massa mor- o farföräldar, och även en pappa. Nu den här våren, så är det en hel hög med katter..
 
Allt detta får mig och tänka tillbaka, så har inte humöret på topp längre..
 

Junkyard

Lite wanties från Junkyard.com! ;)
 
Lite dålig kvalité pga att jag inte kunde ta bilderna som stora...

Iron Man 3

Har kommit hem från skolan, Wilma var här ca halvtimme för att hjälpa mig bestämma morgondagens outfit. För imorgon, efter fjärde lektionen far vi hem för att äta, sedan till butiken efter bio-godis och sedan iväg till Åbo! Filmen kom ut igår i Finland! ;)
 
Idag har jag endast min Ziperall, så helt enkel outfit. Sitter och äter musli o naturell yoghurt. Snart kommer Max hit, han har haft någon övning, är inte riktigt säker vad.
 
Önskar det skulle se ut såhär:

Countdown

Jag har blivit beroende av att räkna ner så detta är några exempel ;)

Morgon morgon

Tänkte att jag skulle uppdatera man har inte tid :( Måst göra min engelska läxa nu!
 

Sunburn

Sitter framför TV:n och ska snart försöka dra mig till sängen. Har chattat och duschat nu på kvällen :)
 
Gissa vad jag lyckades med när jag satt 15 minuter i den underbaraförbannande vårsolen?! Jo, min solallergi slår till  och får värsta solbrännan på kinderna.. GAAH. Hoppas det går över tills imorgon, att det inte tog riktigt ordentligt..
 

Att stå i fokus för en enda dag

Det tror jag är nått som alla behöver. Problemet är att jag aldrig varit med om det. Jag har aldrig haft min helt egna dag. Jag skulle kunna tänka mig att dela med en eller två personer. Men på min födelsedag står alla 7 miljarder i fokus. Alla firar inte, men den är för alla. Jo, jag står i fokus på morgonen. Men på kvällen så får alla presenter, alla får ett God Jul, alla är glada och testar presenter. Då försvinner den känslan att man är speciell och älskad.
 
Endel kommer säkert tycka att jag är löjlig. Men det jag skrivit stämmer. Jag har aldrig haft en helt egen dag. Konfirmationen kommer på sätt och vis bli min dag, för så fort det är över i kyrkan kommer jag vara i fokus. Men när är det igen då? När jag gifter mig? När jag får barn? Näe, för då kommer man fira tex. min man och mitt barn. Inte bara mig.
 
Kanske det bara är en "uppmärksamhets" grej, men alla behöver uppmärksamhet ibland! Och jag vill ha en dag som är till för mig. Vi firar MIG med olika personer. Vi äter det JAG vill äta. JAG får gratulationer. JAG JAG JAG. Inte JAG och 7 ANDRA MILJARDER.
 
 

Ett par timmar i stallet

Efter skolan förde jag och Camilla hem min väska och sedan for vi ner till Christels stall. Camilla började göra iordning Taaler(Max famlijs häst[ponny]) och sedan for vi ut på banan. Hon värmde upp och jag byggde hinder. Avslutades med kort skritt på gåvägen ;)
Efteråt kom Jakob hit, och när jag följde honom såg jag Wilma två gånger med Kaksu :P När jag kom hem åt jag och nu fann jag mig tiden att blogga! :)
 
Två gamla bilder från Heidis stall. Dom är skit kvalité hahha. Men visar ändå O.o
 

Modersmål

Sitter o hör på intervjuer om far- o morföräldrar. Rörig dag idag.
Efter skolan träffar jag Camilla, följer med henne när hon ska rida Taaler.

Jag idag och min kreativitet på matematik ;)




Eyeliner

Igår lyckades jag smeta ut lite av eyelinern så min smink såg förjälvig ut i skolan ;D Håhhåh med mig alltså.
 
Som alla kan gissa så sitter jag o äter frukost o sminkar mig....
Borde göra matte läxan nu, för annors om Jeanette märker blir hon sur. Men vi har också ett förhör så vet inte om hon gör igenom läxan eller inte. Men iallafall, önska mig lycka till! ;)
 
Dagens outfit är simpel, jeans, sweater och uppsatt hår.
 
Gammal bild. I WANT THE DARK HAIR!

Grafitti

Efter teatern träffade jag Malin en stund eftersom hennes mamma missuppfattat tiderna och hon måste stanna på byn i en halv timma. Efter åt kom jag hem, har ätit kyckling biff med sallad, lyssnat på musik och nu ska jag klicka hem en topp och ett par leggings! Ska bli sjukt kul att få visa upp dem(hoppas de passar...) ;)
Nu kvällsmål och sedan sängen, ska försöka komma i säng i tid för en gångs skull.
 

H&M

 
Jeans - H&M
Topp - H&M
Skjorta - H&M
Ringar - Gamla
 

Master Oogway

 

Finska lektion



Ekvationer

Har haft matematik o nu blir det hälsokunskap. Så har jag finska o kemi.
Efter skolan är det skribans månadsträff o sedan teater! Vi hörs när vi hörs ;)



If it's unreachable, then you aren't dreaming, high enough

God morgon alla fina bloggläsare! ;)
Sitter, som vanligt, vid mitt skrivbord, o äter kakao(som min autocorrect skrev Kaka förra morgonen xD) o smörgås! Nu ska jag också försöka sminka mig och sedan ta outfit bilder som kommer upp efter skolan. Har teater idag också. Men de kanske ni kommer ihåg? :D
 
Jaja, nu ska jag fortsätta! Ha de gött
 

Sorry

Sorry för att jag inte bloggat nu på kvällen. Först fick vi en gäst och sedan somna jag framför TV:n :D

Är så sjukt glad! Den här gästen, som är en av mammas "bästa vänner" och en av mina "bästa vuxenvänner"(fattar ni helst va ja mena), är gravid!! Kan int fatta de!! <3 Tänker ännu inte berätta vem de e för jag vet inte om det är hemligt ännu elr inte. Beräknas föda 1.12 ;) Dessutom, mammas arbetskompis(en av hennes "bästa vänner" Jenny), är gravid med sitt andra barn! Alva är kanske 5år? Beräknas föda i Juni.
E de int helt otroligt!? <3 ;)

Dafuq...


In Her Shoes

Har fixat lite bilder och sådant, mamma är ute på länk och nu ska jag kasta mig i sängen och se på In Her Shoes! Efteråt blir det laxsmörgås till middag. Om nom nom.. Ska sedan försöka fixa tidsinställda till helgen, eftersom jag knappt kommer vara hemma så tror inte jag kan göra annat som mobilblogga!
 
Ge mig tips på tidsinställda inlägg!
Kläd collage?
Tema inlägg? Vad för tema?
Saker i mitt hem?
Tags?
Vad vill ni läsa??
 

Featuring Wilma

Hos Wilma. Ska äta mellanmål eller nått rikit snart :) Dagens look är vit skjorta o armé jeansen!



-

 
 
 

Sunshine

Morning! Kaka o smörgås o sol.
mmmm ^^
Min skjorta/väst borde snart bli färdig o sedan ska ja fixa shorts ;)

Ha en bra dag!



Kommande veckans schema

A Haunted House

Ser för tillfället på komedin av Paranormal Acticity(ettan kanske??). Den är väll helt okej om man sett PA före man ser denna :) Den är väll lite random, men helt värd att se.
 

BOOST

Kilometrarna

Hemkommen från skogen, blev ju några kilometrar ;) Snart mat och sedan iväg hem.
 
Funderar fortfarande hur jag ska göra med håret! Idéer? Jag kommer antagligen färga håret mörkare brunt(som bas) men vill på något vis få in blont eller en färgglad färg på något speciellt vis... 
 
 
 
 

Uppe med tuppen?

Näe, inte riktigt.
Har då ätit frukost, och sedan fångade jag Ninja på bar gärning när hon snodde av min choklad hahha. Söta unge, blev helt paff ^^
Nu ska jag snart dra ut i skogen med Ninja, sedan kommer vi hem för att äta renskav och sedan till Nagu! Far redan med 15:35 färjan. Blir lite billigare så. Så jag är kanske hemma till fem sex tiden.
 

Jordgubbsglass

Har avnjutit glass, borstat tänderna och nu är jag redo för sängen. Så ni ska alla sova gott så hörs vi imorgon!
 

Bon Appetit

Nu har jag stekt kycklingen, paprikan och löken(glömde cashew nötterna XD) och nudlarna kokas. Maten är då snart färdig ;) Hoppas att jag lyckades..
 
Jag hade tänkt ta bilder åt er så ni fick se resultatet. Men smart som man är.... har man ingen kamera :D

Elin, da mastahchef

Wanties from IKEA

Om jag skulle möblera om skulle jag kanske vilja ha nått sån härnt :)
 

-

 

Löllölölölöl

Kommer inte kunna uppdatera alls någo bra i helgen eftersom jag hela tiden måst leka med Ninja... :P
 
Idag har jag, efter frukosten, varit upp till butiken. Gick lite runt i byn, gungade med Ninja och köpte glass. Nu har jag spelat lite spel med Ninja. Btw, hon är 4½ år. Nicke och Meiju(hennes pappa o hans flickvän) är just nu ute och cyklar, dom är ganska sportiga av sig.. Tydligen.
 
Ikväll blir det baljebad, nångång under dagen ska vi till stranden för att grilla korv och som sagt ska jag laga maten idag. Wish me good luck!
 
Lite liknande ska de bli till mat

20.04.2013

God morgon allihopa:)
Ligger i sängen men snart kommer Ninja att komma in rusandes för att "väcka mig". Idag ska jag laga mat... Får se hur det går XD

Visste ni att om 4 dagar kommer Iron Man 3 ut ;)

I want..


Har nattat Ninja, nu mys...

Sammanbrott

Skolan gick väll helt bra, och nu är jag då i Houtskär med Ninja o co. hos oss. 
 
Mår inte rikit på topp, fick oxå sammanbrott inatt så därför är jag inte riktigt på G med bloggandet. Orkar inte precis blogga idag, och efter helgen hoppas jag att jag är igång igen.
 
Ha en bra dag!
 
 

Sorry för dålig uppdatering... Kommer inlägg ikväll!

Don't Fear The Darkness

Half A Moon

Såhär ser jag ut idag! ;)
 
Leggins - Seppälä
Topp - Ellos
T-skjorta - Cubus
Halsband - Köpt i Egypten
 
Gaaah jag blir galen! I kameran ser kvalitetén bra ut och sedan så tycker man det duger men NÄHÄ.....

Ändrade planer

Tjejkvällen börjar redan klockan tre så far bara hem o äter o sedan till Lyan! Kommer inte riktigt kunna uppdatera därför men har ett tidsinställt som kommer upp runt 19 :P

Bjuder på retard bild ;)



Följ mig!

Nu heter jag eeelin_mm överallt! Min Twitter är jag sällan inne på, min We Heart It när jag behöver inspirations, min Instagram varje dag och Kik såklart när jag ska texta nån eller nånte textar mig ;)
 
56

-

 

Jag är random

Hiding

Sneak peak på hur jag ser ut idag ;) Bilder ikväll! Idag blir det tjejkväll på Lyan men före det träffar jag Wilma. :) Idag har jag också engelska prov...:/



Random presentation

Den här presentationen skrev jag för 4 månader sedan. Har fått så många nya läsare så tänkte att ni kan få läsa den! Har redigerat saker så att de ska stämma men annors samma gamla skit presentation :D
 

 Detta är då en längre presentation om mig själv ;) Nå jag är en 14-årig tjej. Mitt namn är Elin Sofia Mårtensson. Tycker verkligen inte om mitt namn. Jag skulle vilja ha ett längre namn som är finare och som man kan ge ett smeknamn till. Inte för att jag gillar mitt efternamn heller :D Men asså Elin är så kort o tråkigt o jaa. Mamma tyckte jag skulle heta Victorina/Dominica, det skulle ha varit så himla fint!! :) Men pappa tyckte inte så :P Hans fel!
Ända tills jag var 7½år så bodde jag med hela min familj på en ö som heter Houtskär(en stadsdel i PARGAS STAD) ute i sydvästra Finlands skärgård, men på sommaren när jag som sagt var 7½ år fick jag veta det:
Dagen efter att jag kom hem från ett läger då sade mamma att vi skulle till butiken så jag kom med. Men sedan när vi var nästan framme berättade hon att jag skulle flytta med mamma och min bror till en annan by. Egentligen for vi och tittade på huset vi skulle bo i, jag hade ju inte sett det.
Mitt liv har inte varit världens lättaste sen dess, men inte har jag heller mått så värst dåligt. Det går i perioder.
Några månader efter att jag fyllt 12 fick jag veta att mamma kan få bli kontorschef i Pargas banken som skulle öppna, Pargas är fastlandet men är också en stadsdel, och då var beslutet mitt. Skulle vi flytta till Nagu, nästan en timme från Pargas, så att mamma skulle kunna jobba där eller skulle vi stanna i Houtskär, ungefär två och en halv timme från Pargas. Jag hade en helg på mig och valde Nagu. Ett av de bästa beslutena i mitt liv! :)

Min familj består alltså av: Min mamma Monica och hennes sambo Danne, dem bor jag med för det mesta. Min pappa Mikael och hans sambo Eija, bor med dem vartannat veckoslut. Och min bror som blev 22 år i höst, han bor i Houtskär ensam. Det tog just slut mellan han och hans flickvän(Besök hennes blogg häääär, asgrym människa! :) ). 

Mina bästa vänner är Wilma, Emma, Ida :) Emma och Ida har jag känt ända sedan förskolan :) Dom bor då i Houtskär, men så att ni vet: högstadie finns inte i Houtskär så man måst gå i grann-stadsdelen Korpos högstadie och det innebär halvtimmes färja. Så jag träffar dom varje gång jag far till Houtskär på färjan :) Min bästa vän Wilma är då från Nagu. Några månader före jag skulle börja i Nagu skolan så var jag hit på en "uppflyttardag". Emmy-Lina fick uppgiften att visa mig runt på gården. Sedan när det var lektion fick Anna och Amy visa mig högstadie byggnaden :) Sedan träffade jag också de andra tjejerna och vissa killar i klassen. Wilma blev sjuk så hon for hem. Några veckor efteråt strömmade vänförfrågningarna på facebook in :D Jag chattade med rätt så många :) Men Wilma och jag chatta ganska mycket, märk att det var Wilma som chatta med mig och höll kontakten för jag kunde inte ens hålla reda på dem :D , men när mamma ibland skulle på möten till Nagu/Pargas följde jag med och hängde med Wilma på byn :) Vi simmade mycket, gick runt på byn, var hos henne o.s.v. Nu, 1½ år senare, är vi bästa vänner för livet!

Min pojkvän Max är ett år och 17 dagar äldre än mig men han går på vår klass ^^ Vi har varit ihop i snart ett år :) Woop woop! Ska fråga mamma också idag om jag får fa till honom övernatt på fredag, hoppas jag får ett JO!

 

Insta bilder

 
 

 

Leopard

Har fått dille på leopard mönstrat, hahha ^^ Diggar de grymt mycket, skulle vilja ha allt detta!
 

Dear John

Dear John i bakgrunden.. Ska återgå till Sims igen ikväll ;) Efter att jag tränat på piano..
 
Igår gick jag med på en jätte spännande sak ;) Tänker dock inte berätta riktigt än, om nån av er bryr er så får ni bara hålla ut lite till! Och sedan har jag ju en annan sak på gång som jag snackat om förut... Hehhe.
 
Lite bloggläsande nu, sedna piano och sedan Sims! Hörs :*
 
 

Gentleman

En låt jag fastnat för är PSYs nya låt Gentleman. Den är ju inte lika bra som Gangnam Style, men GS börjar snart bli lite utspelad för stunden ;)
 
 

My Sister's Keeper

Har kommit hem från skolan :) I hussan planerar vi ett "kak kalas" typ, där vi bjuder in kanske två lärare eller nått.. Tror att det hörs till läroplanen.
Nu ska jag se på My Sister's Keeper tillsammans med två underbara killar, Ben och Jerry. Men ni alla som inte sett filmen, ni måste se den! Den är grymt bra och vacker, men också sorglig. Rekomenderar starkt!
 
 
Skådisarna är också alla väldigt vackra! Fast unga killen ser helt konstig ut på denna bild, men annors e han nog snygg ;) hehhe. Men där är ju också Cameron Diaz som i min åsikt är väldigt vacker, döttrarna är underbart fina <3
 
 

banan och joghurt

Morning readers ;)
Sitter vid mitt bord o sminkar mig o äter frukost. Snart iväg till skolan men först måst ja göra läxorna ^^



Sims 2

Banan och joghurt får det bli medans jag försvinner in i Sims världen! Var typ ett halv år/ett år sedan. Blev så sugen på det mittiallt :)
Om nån annan av er gillar Sims så är mitt favorit prylpaket H&M prylpaket och min favorit expansionspaket(heter väll så?) Jorden runt ;) 
 
Jag har:
Standard Sims(ofc)
Nattliv
Djurliv(lånade skivan och installerade)
Året runt
Jorden runt
 
H&M prylpaket
Fest & Bröllop! prylpaket
Glitter & Glamour prylpaket
 

- strunta i rubriken -

Har i teatern tränat inför avslutningen :) Kommer bli riktigt awsuuum! Efteråt har jag först bråkat med mammas dator för ett program har försvunnit från datorn så det går inte längre att se på filmer från datorn längre -.- Mamma, Danne och Benny via telefon håller på att fixar det. Istället skulle jag "koppla av" med datorn, men såklart så börjar jag ju bråka med Gimp, hahha.
 
Nu blir det snart mat, risgrynsgröt. Är jag konstig som typ tokälskar det!? :D
 

Waiting for the summer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16.4.2013

Hellou everybody! Har kommit hem och har nu Max hos mig. Ska göra någo nu så vi hörs ikväll ;D
 
Idag är det en riktig H&M dag.
Topp - H&M
T-skjorta - H&M
Jeans - H&M
Halsband - (Snö) köpt på Amorella
Nominations
 
 

Robin Packalen

Video från Robin "konsert"(gratis spelning i en butik) som jag var på med Katri 22.2.2012 ;) Tänkte visa den till er, nu när Katri lagt upp den på sin blogg.
 
Besök hennes blogg HÄÄR! Den är på finska dock..
 
 

Shopping 27.4

Den 27.4 sticker jag antagligen iväg till Åbo på lite shopping, dagen efter är det Wilmas födelsedag och Artdur/Teater avsltningen som jag måste delta i O.o Så jag har skrivit upp en liten shopping lista ;)
 
Föresten, min första bild i Gimp! Hehhe, ful som stryk men jag klara av min största utmaning på länge!
 

Blööööp



Eye

God morgon! 
Sitter här och äter naturell joghurt med corn flakes ^^ Hade inte musli hemma så. Snart iväg till skolan, vi hörs senare!:)
 
Min smink idag ;)
 

Sweet Dreams Everybody

Har varit uppe lite för länge igen, fast klockan inte är så värst mycket. Har bråkat hela kvällen med Gimp och chattat massor. Inte riktigt min dag idag, som ni kanske märkt på bloggningen :P Men imorgon ska jag försöka skärpa mig och hoppas jag kommer upp i tid så jag hinner blogga ordentligt på morgonen!
 
Gimp resultatet kommer upp imorgon, kan hända att bloggningen är trög imorgon eftersom jag har Max hos mig först, sedan teater och sedan mat och sedan är klockan redan rätt så mycket.
 

Tips - Ben&Jerry's

Jag har två favoriter när det kommer till B&J och det är Nordic Water Peace och New York Super Fugde Chunk!
Besök hääär för att utforska B&Js underbara smaker!
 
Nordic Water Peace innehåller choklad bitar, choklad swirl och mycket annat(vet inte exakt eftersom den inte finns på sidan) men består av vanlijglass. Den är väldigt bra om man äter i mängder för den blir inte så utröttande!
Om jag förstått rätt är den understöd av WWF och går till välgörenhet, nämligen Östersjön
 
 
 
New York Super Fudge Chunk består av chokladglass med stora choklad bitar av både vit och mörk choklad, valnötter, pekannötter och kakaopudrade mandlar! Den är väldigt god om man äter bara lite, tycker själv annors att det blir för mycket choklad och sött!
 
 
Strawberry Cheesecake är väldigt god som omväxling ;) Om du bara ätit massa choklad glass på sistone(syftar mest på B&J glassar) så är den väldigt bra omväxling. Den innehåller jordgubbar och en wirl av krossade kakor ;)
 

Have you ever seen the rain? jo de ha ja ;)

Sorry för dålig bloggning idag.

Idag vart skolan ganska tråkig, förutom att min skjorta i handarbete börjar närma sig sitt slut ;) Två gånger(4 lektioner) till tror jag räcker riktigt bra! Sedan ska jag, som sagt, piffa upp shortsen. Men nu tror jag att jag har bestämt mig hur de ska se ut ;)
 
Efter skolan kom Max hit en stund, och sedan träffade jag Wilma. Vi såg på 2 Fast 2 Furious och jag åt Ben&Jerry´s. Om nom nom! Sedan vart det Zumba pass och nu ska jag äta och läsa lite bloggar, vara på facebook och sådant.
 
 
Angående det förbaskade regnet, det är ju trevligt att de sköljer bort snön men så fort snön är borta vill jag bli av med regnet också. Sunshine in my heart!
 
 
 
 

-

 
 

Cherries

Blev helt förskräckt igår kväll när jag tittade mig i spegeln! I ljus som man inte ser de röda pigmenten i mitt hår, ser jag ut att vara mörkblond! IIIIKH :(
 
God morgon allihopa! Har sovit riktigt gott, men är helt trög idag... Hehhe.
Idag tänker jag helt och hållet ignorera att det är endast tidig vår och rocka mina shorts från New Yorker! Lite söta accecoarer till och den perfekta looken är fixad ;)
 
Dagens outfit är alltså:
Shorts - New Yorker(Estland)
Bälte - New Yorker(Estland)
Örhägen - Privat butik(Estland)
Armband - Arvegods
Tights - Något varuhus, minns inte riktigt
Överdelar - H&M (bilder senare)
 
 
 

Sängen next

Till näst blir det att fara o sova, när jag läst färdigt bloggarna såklart ^^ Ska också välja morgondagens outfit o sånt. Vi hörs imorgon! :)
 

Are you kidding me? *-*

Hur glad blir man inte när man kommer hem och har en stor låda från Zalando på sängen!? ^^ Öppnade dem direkt och där fanns mina underbara skor! Tillsammans blev skorna kanske 65€ :) Så sjukt nöjd! De svarta tas i bruk direkt imorgon men de blåa tas i bruk första gången om två veckor när jag far in till Åbo(berättar mera om det senareee;) ). Sedan får dom väll vila lite till? Vill ju inte riktigt använda dem nu när det är blött o lerigt, men i stan o i sommar så är de nog en av favoriterna ;)
 
Kilklacks tennare, från märket Pier One, ca 28€ på rea
Sorry, såg ut i kameran som om fokusen var rätt men tydligen inte.
 
 
 
 
Tennare med mycket detaljer, från märket Even&Odd, ca 36€
 

I'm out

Nu sticker jag iväg till Jakob, sedan blir det att åka iväg till Nagu. Hörs! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning outfit

 
 

Botox - Kissie?

Ahha, kom igen! :) 2009 sa Kissie att hon kanske sätte rin botox efter hon blivit 50 år. Ööööm, Kissie? Glömt bort de? 
 
4:55 kommer de på tal
 

Never Look Back

Tjena bloggisen! Vaknad eför en halv timma sen(klockan tolv). Har drömt en väldigt konstig dröm. Oskar va värsta paparazzin, Felicia skulle med våld ha mig o dricka, och Filip var en mobbare? O vi va hela högstadie i nån kinesisk stad. Likeee DAFUQ?
 
Nu sitter jag här i myskläder och äter smörgåsar o kaffe. Snart kanske jag lägger på TV:n och äter det sista av min choklad, sedan blir det mat(!!) och sen drar jag upp till Jakob och Elivra! :)
 

Youtube

Har ovanligt bra netti idag så har sett på en massa videos och chattat massvis. Snart blir det väll att dra mig till sängen. Ser lite halft på en film, rätt så bra. Har massa bra skådisar, men vet inte va den heter.
Imorgon drar jag upp till Jakob o Elvira :) Elvira har saknat mig extremt mycket, så himla gulligt <3
 
Sorry för att det är rätt så dåligt med bilder i helgen men har inte systemen och orkar inte heller för jag e så himla trött så ser ju helt förj*vligt ut lixom. Så bjuder på någo naglar O.o Har inte alls bilder att visa så.
 
Naglar jag målade på Wilma
 
Lösnaglar på mig själv
 
Måla mina egna naglar
 
Naglar i Alanya <3
 
 

Länkningar

Linnéa och jag gjorde lite länkningar åt er ;) Videon blev helt jätte dålig vinkel men pappa kom så vi hann inte göra om den. Tyvärr :( Så länkningarna kommer här, och om ni vill veta va de är för bloggar är det bara att checka videon. Men som sagt, den är jätte dålig! Skyltarna blev dessutom katastrof, hatar min kamera -.-
 
psychedelique.blogg.se
 
zarish.blogg.se
 
axsoslife.blogspot.com
 
werun.se/moa/
 
bunnys.blogg.se
 
miixx.se
 
tyrasblog.com
 
ifyoukeepme.devote.se
 
aaltocamilla.blogspot.com
 
linnahlborg.blogg.se
 
 

Får vara såhär

Som ni ser är designen ny, och den får nu duga. Helt nöjd väll..?
Ända sedan jag kom hem har jag suttit och fifflat med design, fast i ett varv somnade jag faktiskt så nu känns det mycket bättre! Kommer sova gott inatt iaf ;) Snart blir det stekt strömming, om nom nom <3
 
Efter det så kanske lite TV o sedna bastu! Ska bli så skönt att få tvätta håret när jag inte fick tvätta det igår(eller fick o fick, har ingen lust att duscha hos andra).
 
Saknar sommaren så otroligt, så här kommer några inspirations bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspo ^^

Hissar Dermosils Concealer!

Dermosils solpuder är extremt bra! Det är en "blandning av flera färger" så det ser naturligt ut, och svårt att upptäcka(man ser int pudret så bra) men man får bra färg. Man får jämnare hy, och ser lite brunare ut :) Extremt bra!
 
Trycka på bilden för att komma till webshoppen!
 

Feeling Like A Dead Man

Har just kommit hem, for från Linnéa för lite över en timme sedan. Har delat ut mina konfirmationskort, och nu sitter jag i soffan o äter choklad. Har helt hemsk tandvärk och träningsvärk. Vi gick också o sova typ tre, så jag är helt hyper trög.
 
Nu ska jag ta i tu med att läsa alla bloggarna jag följer, har slarvat med de de tre sista dagarna. Hååhhå ja. Sedan ska jag ta i tu med ett annat projekt jag o Linnéa har. Blir kanske först framåt kvällen, för jag orkar verkligen itne koncentrera mig nu.
 
Bjuder på gammal bild från slalomåkningen i Saappe.

-

 

Tja tja bloggisen!

God morgon allihopa. Sitter o äter frukost med Linnéa. Vi steg upp en timme försent så vi ska se om vi hinner med våra planer. Lyckades endast få med mig min concealer(stavning?? min hjärna funkar int idag). Oopsi, ser helt jätte dryg ut.





100 tags

Här är lite mindre än hundra tags(frågor) som vi sökte upp på en hemsida och besvarade åt er! Om det är något annat ni funderar på är det bara att kommentera här nedanför i kommentarsfältet ;)
 
 
Obs, jätte lågt ljud.
Warning, retards
Ps, besök linniishere.webblogg.se 

Design

Jag är mitt i ändring av design, men nu har Gimp börjat bråka så jag tänker ba fara o sova o ta tag i det imorgon istället! Ska försöka få upp "överraskningen" inatt ännu, beror på hur bra de laddar. Hörs! <3

Ha de gött :*

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Randigt

Har ingen blogginspo alls nu, förlåt :(

Wut?

Robert kom upp med den här lappen åt mig från tandläkaren.. Vaa??



Jävla ******

Blir så förbannad på de där jävla tandläkarna! Dom lova att nu sku vi ta bort tandställningen. Men så tycker dom att ja använder gummibanden för lite, att jag ska använda dom varje dag efter skolan när ja e ensam. Men hallååååå? Jag har ett liv -.-

-

 

If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, you don't know me well enough to have a problem with me.

Idag blir det dålig uppdatering eftersom jag har packat ner datorn, är framme hos Linnéa fyra o sen ska ja vara me henne :) Men jag tror jag har två-tre tidsinställda åt er. Iaf en, men nog fler?

Vi hörs när vi hörs

!

11.03.2013

Blev en hel timme styrka och sedan såklart duschen! Fortfarande lite sur på det försvunna varmvattnet, har väll sprungit iväg till Houtskär pga att ja flytta därifrån ;)
Mamma och jag har tittat på en sak på internet, det är stora drömmar som kan bli sanna. Blir ju knappast nått med det, men OM det blir så blir det antagligen pluss i kassan. Berättar vad det är om det blir något av det!
 
Nu jordgubbar och kiwi <3
 

Träning!

Efter träningen blir det jordgubbar och kiwi, om nom nom <3
 
Hahha, pannluggen föll i ögonen ^^
Tröja från märket ICHI(köpt på Halonen)
Nominations
 

Video i Nagooh

Asså jag fick seriöst tre retard-bilder att välja mellan, o denna var väll "minst dålig"... O sorry, vissa klippningar e helt galna för min dator stärva. I början ska de vara "visa runt er i Nagu". Gaaaahh!! -_- O i en ställe säger jag lite fel också, Naguborna vet vad jag snackar om kanske ^^
 
 

Live Your Life, You´re Only Young Once

Min morgon börja skit, jag blev så förbannad på allt. Allt föll ur mina händer, allt tappa jag, allt slog mig. Hela morgonen blev en katastrof, men skolan gick faktiskt bra! :) Fick 9 i hissa förhöret, skit bra med tanke på att vi har Rolf. Efter skolan gick Wilma och jag hem till mig, när jag plötsligt inser att jag har piano. Sprang tillbaka och hann just i tid. Puhh.. Sedan började vi redigera videon(som kommer upp snart!).
Nu sitter jag här och ska snart börja packa och välja outfitter, sedan ska jag träna!
 
I hälsokunskapen visade Peter oss en sak: 100 push ups efter 6 veckor. De flesta tänker försöka ;) Såklart jag också, och det gäller att ha i fötterna, inte knäna! Så, önska mig lycka till allihopa!
 
My crush on Winnie The Pooh ^^
 
 
 

 

glitter-graphics.com

Hörs lite senare...

Har varit med Wilma en stund ;) Vi får höras senare, för nu ska jag fixa och lägga upp videon! Sedan slänger jag in ett inlägg om dagen, sedan ska jag packa och sist men inte minst ska jag köra massa styrka och sedan i duschen. Puss hej <3
 

Gyllene regeln!

Behandla inte andra som skit! Inte vill ju du heller behandlas som skit. Om du kallar nån bitch, slyna, idiot(hela tiden och inte visar att det är skämt) så tar det ju faktiskt på. Var inte elak om du inte själv vill bli behandlad så.
 
Men sen, om du har en vän som alltid behandlar dig som skit och det inte hjälper hur snäll du än är mot den, och inte genom att prata med den heller, då tycker jag faktiskt det passar sig att behandla den lika elakt tillbaka(MIN åsikt bara, men om inget hjälper kan man ju inte heller gå runt o lida!).
 
 

Torsdag

God morgon! Sitter här o sminkar mig:) Efter skolan blir det piano o så kanske ja träffar Wilma?? Iaf ska ja försöka få upp videon idag. Hej hej!

osminkad..


-

Man blir ju för faen arg ;9

Så himla sur på min dator just nu, för det stärvar bara när jag ska laga min video så den kommer inte upp idag :'( Måst få den gjord imorgon för sen måst den raderas från minneskortet(ni får se sen varför). Imorgon ger jag mig in på uppgiften att få videon gjord.
 
Efter att jag följde Jakob till bussen blev det mat, nu har jag varit i duschen. Fastigheten har något fel med vattnet så de finns nästan inget varmvatten alls! Och vi är 10 lägenheter som delar på de här förbannade vattnet! Grannarna har skickat in klagomål, och idag kom det någo gubbar för att titta på det, men inte fick vi nått resultat.
 

Ni som skrattar åt mig och min blogg,

 
 

Vloggis

Har varit med Wilma, och nu har jag kusin vitamin(Jakob) hos mig. Senare ikväll kommer det upp en video på bloggen ;)
Hade matteprovet idag, gick väll helt okej. Eftersom jag har gjort exakt alla uppgifter(även där man ska välja A eller B) så har jag större chans att få bra i provet. Som bäst kanske jag får 9½ och som sämst kanske 8-. Om jag inte helt har missförstått, då har jag kanske som sämst 7.
 
Såhär såg jag ut idag!:)
 
 
 

-

 

När jag har tråkigt.......

Modersmål

Vi har i uppgift att vi ska skriva fortsättningen på en novell typ. Och jag har suttit i en hel lektion och inte kommit någon vart -_- Har ingen inspiration, och ja. Att fortsätta en berättelse är inte min starka sida.Hoppas jag slipper den uppgiften istället. Men knappast.
 
Äh helvete, nu frågar jag hälp av henne!!
 

eeelin_mm Följ mig på insta

Morgon morgon på er! Hinner inte blogga nu, vi hörs senare idag.



Tillbaks

Nu vart schemat ändrat igen, blir ändå till Linnéa på fredag-lördag! Vi har också en överraskning till er som kommer dyka upp både på Linnéas blogg(linniishere.webblogg.se) och min blogg. Inte något stort, men något som flera önskat så ;) Håll ögonen extra öppna i helgen!
 
Värsta fina cheyen här jue! <3
 
 
 

Moa Murderess

 
Shit vad jag älskar hennes hår! Aaaaah <3
 
 
 
 

Sallad

Har fotat konfirmationskort bilderna som skickas iväg nu i veckan! Dom kommer upp på bloggen under skriba lägret.
 
 

Lite till träning

När jag träffade Wilma idag bestämde vi oss för att gå ut o jogga idag! :) Så om cirka en halv timme sticker jag iväg. Blir kanske en 40 min länk bara för sedan blir det styrka, och efter det så blir det en stor sallad till mat ^^ Om nom nom <3 Wilma och jag(Wilmas idé) bestämde oss för att denna vecka försöka komma med ny outfit varje dag. DET BLIR EN UTMANING FÖR MIG xD Hehhe..
 

-

Jag ska se till att ge er bättre kvalité på outfits bilderna snart, men inte än. Plockar fram stativet sen nångång..
 

Dreaming away

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skratta eller gråta?

Vet inte om jag ska skratta åt skämtet eller om de anses som en elak bild.
 
Helt ärligt så, jag ser det roliga i det, men jag blir faktiskt mera arg över bilden. Tänker inte skriva ut någo motivering för folk tycker säkert bara jag är löjlig. Men vad tycker ni. Okej eller inte?
 

-

 

Be You

God morgon! <3 Som vanligt sitter jag i soffan o äter frukost. Intressant eller hur? Två första timmarna har jag bildkonst, och nån timme så ska vi ha hälsokunskap. Vi har gjort 15mins träningsscheman till varandra(fyra grupper, så 1 till 2 o 2 till 1. 3 till 4 o 4 till 3) så idag ska vi då träna lite. Men det ska göras utomhus så de vart lite svårare. Efteråt träffar jag Wilma o sen blir det teater. Sen ännu efter det far jag kanske med Felicia till Lyan, men jag vet inte riktigt ännu.
 
Sneak peak på dagens outfit ;)
 

Go For It!

Efter en timmes pass Zumba körde jag 40 min styrka! Fullt ös på, grym känska nu efter åt ^^ Känns verkligen som om min träning börjat göra resultat! (Hehhe, var lite lat den senaste veckan ^^)
Vart i duschen direkt efteråt, försökte mörka mitt hår lite men vet inte om jag lyckades. Kanske sku ge mig på KColor nästa gång då, mycket bättre kvalité som Loréal iaf!
 
Fråga till er! Hur skulle ni reagera om jag skulle klippa sidecut(halva håret rakat)?? Hahha ^^ Sku nog själv bli ganska chockad..
Tror ni jag sku passa?
 

Sneak peak på konfirmations klänningen ;)

GEEK

Hahha, tydligen vart de två timmar Ingrid o två Maria xD
 
Kollar på avsltningsklänningar, vill ju såklart ha en snygg men den skulle ju inte behöva kosta en massa. Fast om jag sku hitta en riktigt snygg vit klänning skulle jag ju skaffa den till konfirmations klännig och den jag redan har som avsltnings klänning. Men det är ju endast om den e vit så :)
 
På Zumba blir det leggings, toppen från Boohoo och munktröjan från Cubus ;)
 

Say It Right

Skolan gick väll helt bra, hade tre(väll..??) timmar Ingrid och sedan en timme Maria eftersom Jeanette var sjuk(två första timmarna) och Haje var upptagen med en random sak(fjärde timmen) så blev lite annorlunda schema. I handarbete börjar jag snart bli färdig med min skjorta/väst! Ska sy in lite och sy knappar, och sy fast kragen :) Hoppas att den blir lyckad. Efter det ska jag då fixa upp två par shorts o sy ett dynvar:) Borde snart bli färdig med sockan.... Hehhe oops..
 
Wilma har vart här en stund och snart Zumba!:)
 
 

Om mig! :)

Om dig
Namn: Elin Sofia Mårtensson
Födelseplats: Houtskär, Finland
Bor: Nagu, Finland
Ögonfärg: Blå grå
Hårfärg: Röd brun
Skostorlek: 39½
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
 
sex & kärlek
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nää, inte riktigt.
Har du varit gravid? Phahhaha! Nä XD
Har du fått ditt hjärta krossat? Jo..
Har du någonsin haft sex? ---
Har du fått ett sugmärke?---
Har du gråtit över kärlek? Mmm
Har du drömt om någon du tycker om? JO!
Har du haft sex på fyllan? ---
Har du någonsin känt dig utnyttjad? Psykiskt joo
Har du haft trekant? Nä :P
Har du haft sex med någon du knappt känner? ---
Hur många gånger har du haft sex under ett dygn? ---
Gillar du att bli kysst på halsen? Dah XD
Är kärlek viktigt för dig? Nog e de väll, men inte står ju kärleken först. VÄNSKAP e viktigare!
 
ärlighet
Röker du? Nope, inte längre
Snusar du? Fy helvete
Skolkar du? Nää
Gör du frukosten själv? Jo
Har du suttit i rätten? Nope
Har du strulat någon av samma kön? Hahha nee :D
Har du varit på strippklubb? Nää :P
Vad gör du när du blöder näsblod? Ett kallt blött hushållspapper på näsan, ett tort ovanpå o ligger ner. Va fan gör man då annors + SKÄMS IHJÄL XD
Vem kan du prata om allt med? Wilma
Har du solglasögon? JOU!
Vem pussade du senast? Max
Vem kramade du senast? Ingen aning
Vad heter ditt hårspray du använder? Använder inte
Känner du någon som heter nicklas? Jopp!
sitter du vid en bärbar dator nu ? Såklart ^^
Är du blyg? Ganska
Vad tänker du på just nu? Vad jag ska svara på denna radnom fråga
 

-

 

Ziperall Day

När jag skrev om min kamerautrustning, jag glömde bort mitt stativ! Ett helt standard stativ.
 
Idag fick det bli Ziperall som outfit, antar att inspirationen dog ut. Sitter här i soffan med min frukost och hör på musik :) Skulle inte riktigt ha lust att fara till skolan.
Efter skolan ska jag träffa Wilma! Max har blivit sjuk så vi träffas int idag men Wilma kommer hit idag(om ja int far till henne, vi får se).
 
Love made me stupid har helt fastnat nu ^^
Love made me stupid. Love made me do it. Love made me mess up everything in my life.
 

Love Made Me Stupid

Nu har jag då kommit hem :) Blir något att äta, kanske lite TV o sedan sängen!
 
Har kollat lite på musikvideon från 2009-2011. Många artister var ju helt besatta av spegeltekniken(alltså man delar videon på mitten, så t.ex. artisten är dubbelt upp i videon, om ni fattar vad jag menar??). Den här videon e bra exempel!:)
 
 

Schema!

Såhär ser den kommande veckan ut ;) Kanske kommer upp ändringar men i helhet borde de se ut såhär
Angående överraskningen, ANTAGLIGEN. 95% säker e jag.
 

Surar på vädret så får bli såhär ^^

När vaknade du imorse?
- Jag vaknade runt nio tiden, såg vädret och gick o lade mig igen.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- Jävla fittans väder Neeeei va fint väder de e idag då

Har du ringt nån idag, vem och vad sa ni?
- Näe, faktiskt ingen.

Vilket humör är du på?
- Smådeppig på grund av Sotis, som förvärras av vädret :P

Har du ont någonstans?
- Näe, inte va ja vet :)

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Eijas pannkakor ^^ Eller sedan glass(Amppari elr Ben&Jerry's
 
  

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
- Öööm... En chipspåse och alkoholfri cider tror jag

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
- Bloggen om jag inte har precis fel

Vad ska du göra ikväll?
- Film tror jag

Vilken är den första låten du satt på idag?
- Ingen aning, men har på känn att det var Agnes - Release Me

Vad tycker du om din blogg?
- Den är väll helt okej.
 
Två olika versioner av Can't Get Over av September
 
 

Min kamera utrustning

Jag har ju inte precis någon "proffsutrustning" och inte är jag så bra på att fota heller, men tänkte att jag ändå kunde visa er vad jag har :)
 
Canon EOS 1100D ca 400€
Helt bra kamera :) Bra kvalité på bilderna(om man inte fotar med dåligt ljus, som jag ofta lyckas med). Det jag saknar med den är en utfällbar skärm dock. 
 
Canon 18-55 IS II
Standard objektivet, som följer med. Helt bra objektiv för att vara första objektivet.
 
Canon 55-250 IS II ca 300€
Långt objektiv, väldigt bra kvalité!
 
Kameraväska KATA ca 40€
Helt OK väska, ryms just och just 50-250 objektivet. Bra om man ska ut och fotografera och endast behöver ett objektiv.
 
Kameraväska Canon 10 EG Deluxe ca 85€
Ryms massor av saker. Bra för förvaring och "long distance travelling". Justerbara fack.

Nytt till bloggen (:

Gjorde just dom här tre, som kommer med inläggen. Vad tycker ni? Najs eller bajs? ^^
 
 
 

Inför sommaren

Nelly.com
 
 
Zalando.fi
 
 
Boohoo.com
 
 
 

Surar

När jag vaknade och tittade ut genom fönstret var allt jag kunde se snö(och nu snöar det igen!! Aaaargh!!). Jag drog ner gardinen och smällde fast dörren för jag hoppades att det skulle vara en dröm..! Fy blää urgh. Ligger här i soffan med mitt täcke o surar på världen. För tre dagar sedan var jag så himla glad över massa saker o nu e ja bara förbannad på allt. Jej...
 
Nu ska jag nog laga mig ur soffan och kasta på mig kläder. Sedan ska jag fixa en sak på bloggen.
 

Inspo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två månader

Om två månader ska jag till frissan(inför konfirmationen då) och skulle vilja skaffa ombré/dip dye eller nått annat trevligt men har ju så förbaskat kort hår! För till sommaren så kommer jag inte använda frölängningarna längre så jag tror dom blir i lådan om senast 1½ månad(men vem vet, kanske redan imorn ;D. Ni fattar min "point" väll?). Skulle vilja ha ett speciellare/ovanligare/icke-standard- hår men vet inte precis hur.
 
Går det med ombré/dip dye på mitt korta hår eller har ni några andra bra idéer? En glad färg i "pannluggen"? Blått hår? Pottfrilla?? Hahha ^^
 
KOMMENTERA HÄR UNDER INLÄGGET!
|
|
|
|
V
 
 
 
 

Inget blogghumör...

Har ju bara skrivit det där ena inlägget idag(de andra var tidsinställda) för 1. Har varit på den där festen/middagen och så har jag inte humör...
Inget har väll egentligen hänt idag förutom att jag brände handleden på en eld :9 Nu äter jag ugnspannkaka och snart bastu. Blir väll film eller nått ikväll.
 

GOT TO SHOW YA ALL

Hittade denna på en blogg, och som de stora Twilight fannet jag är så MÅSTE jag visa den till er ;) Den är helt awesome!! fan va bra parodi ändå ;)
 
Älskar "Bellas" röst <3
 
 

Jävla svin :'(

Ni vet Snoopy, vår 5 månader gamla kattunge. Han hade en brosa/syrra som hette Sotis som Kalle fick. Kalle är en Houtskärbo med stora alkoholproblem(hans fru lämnade honom pga det). Alla visste att han inte skulle kunna ha en katt men han trodde det. Sen då mittiallt insåg han: att han kan ju inte sköta om en katt, att det inte är hans sak. Så han förihelvete skjuter en 5mån gammal kattunge! Fuckin dickhead... Man kan ju försatan fråga om nån kan ta hand om den(jag vet att t.o.m. "uppfödaren" skulle ha tagit den)!! Hatar de där jävla skithuvudet som kommer ha förstört den/de kommande veckan/veckorna...!!
 

Quote

TÄNKER AVREAGERA MIG MED DESIGN

Leker iväg med bloggdesigner istället! Ni får klara er utan header sen ;)
 
Update: alltså jag vet att detta inte är något att hänga i julgranen, men tills mitt samarbete med Vanessa blir aktuellt får det se ut så här!

R.I.P..... Då det går för långt...

(Har inget med de andra inlägget o göra..)
Så jävla pissförbannad och ledsen just nu. Tror det är bäst att jag inte avreagerar mig på bloggen utan ger er en bild på när jag testade Eijas glasögon! Sov gott..
 
Säg 5 ggr bättre ut i verkligheten
 

:'(

Såg på insta att Amanda Essen förlorat en vän :'( R.I.P. :'(
För er som inte vet är Amanda en modell(från Pargas 0.0). Om jag fattat rätt har hon haft jobb i USA men e int säker.

Blev också jätte glad av detta:



Fairytale

Hade skitskoj med Benny! Mekade på hans bil, förra ägarna hade lagt en fjäder till bromsarna som började slita på klockan o snart sku de ha blivit hål så vi måsta designa något nytt och det gick riktigt bra ;) Efter det for jag ner med Benny och kolla presseningen på hans bil och sedan skulle han hem och äta för hans extrajobb börjar om typ 5min.
 
For i duschen och nu ska jag äta pizza! Sedan drar vi iväg till Magnus på whisky(inte jag då ;D). Vi hörs sen senare 
 
 Gammal musik som fastnat
 
 

Häng med brorsan



När mitt hår blir längre...

...är nog detta något jag starkt vill ha! <3 Heaven!
Vill också skaffa en huulikoru(läpp piercing??) men kommer ta en tid innan jag får mamma övertalad på nå sånt... Fast efter man e 15 får man ju ta själv så då kan jag ju ta ;)
 
 
 
 
 
 

Tomorrow is another day

Imorgon blir de först 65(elr 66..?) års fest/middag.. Jippie.. O sedan på kvällen grillning. Skulle myky hellre vara på Camillas o Caspers fest ikväll! :P
 
Nu far jag ut me Benny en stund, hej hej :)
 
 

J*vla stafett

Har kommit hem nu, sköönt lixom ^^ I skolan hade vi gymnastik med staffetkarnevals männskorna. I think my legs just died. På färjan pratade jag med Ida, hade riktgit skoj :)
Idag fick vi meddelande från Zalando, ett par av skorna jag beställde fanns inte i de lagret så leveransen är försenad och skickas iväg när dom kommer från ett annat lager. Jej... Igår fick jag också veta när mina tre "överraskningar" kommer hända ;) Den ena är nästa fredag och den andra tror jag är om treeee veckor..? (27.4) Yeee ^^ Och idag fick jag de bekräftat att jag får fara till Linnéa nästa lördag. Wohoo!!
 

När jag var liten...

...ville jag bli dagistant!
 
Min dröm var att bli dagistant, få hålla på med pärlplattor o läsa sagor o leka med dom. Det var min dröm ända till sexan, för sedan vart jag barnvakt 1½ vecka till två barn. Sedan insåg jag att jag inte skulle riktigt gilla så värst bra att vara en dagistant ändå :P
 
När jag gick på sjuan ville jag bli frisör...
...men efter att jag hade fixat lite med hår insåg jag hur SKITRÄDD jag är för att förstöra ett hår, och att det inte är något jag heller brinner för.
 
Så nu står jag här, ingen aning om vad jag vill med livet, och om ca 10 månader ska ansökan till en skola in! Blir ju PSG(gymnasie i Pargas) om jag inte vet vilken yrkesskola jag vill till. Men skulle faktiskt vara skoj med en yrkis utbildning. Fast skaffar jag studenthatten så är jag och Tove dom enda i hela släkten så skulle ändå inte vara så dumt ;)
 

Angående bloggdesign

Den här designen är ju ärligt talat helt skit, men om nån vecka ska jag få en ny design(i sammarbete med Vanessa Wallderin Kull). Men inom några dagar ska det komma upp en lättare bloggdesigner på blogg.se så kanske ändrar om designen en sväng där :) Får se! Men iaf borde det komma upp en mycket snyggare design om ett par veckor, annors så får ja lösa de på annat sätt. Jag behöver den där designen som "klickar". Jag står inte ut annors.. :P
 

Körsbär och ananas

Nu är jag hemkommen från tjejkvällen! Vart riktigt roligt.
Felicia och jag for dit till 17 som vanligt, så är ingen där. JAHAS.. Så checkar vi Ronjas facebook där det står att den är först klockan 18 idag. Så satt vi där då o hade lite skoj :) 17:30 kommer Hulda dit, så vi pratar lite o sånt. 20 minuter senare kommer Ann och till sist kommer en annan tjej, för Ronja vart på nån utbildning.
Vi såg på The Hangover, lackade naglar, ansiktshudvård(jag skippade det) och allt skoj ^^
 
Nu blir det bloggläsning och sedan ska jag läsa på hissan ^^ Puss hej! <3
 
 
 

Före- o efterbilder

På efterbilden bakifrån så ser mina toppar väldigt underliga ut, men det är så att resten av topparna blev bakom stolen i misstag och märkte det inte förrän nu.
O jätte random redigering för jag hade vääääldigt tråkigt.
 

I'm out of here :)





New York

Det är min dröm att fara till New York. Skulle vara så underbart. Så himla stor stad och underbar shopping! Sedan finns det ju alltid andra städer som är lika häftiga, tex Tokyo, London, Bangkok, Miami osv, men NY e nog något alldeles extra! Shoppingen skulle nog vara största sysselsättningen, men skulle ju såklart besöka kulturella platser också. Och vackra parker och sådant för fotografering.
A Dream Come True, It Sure Would Be.
 
 
 
 
 

Hemlagade morot

 

Hemlagade morotssemlor med ost och kakao

 Kom just hem och har haft piano :) Nu ska jag fixa ihop före- o efterbilderna som kommer ikväll och lite anant smått. Igår fixade jag också 16 tidsinställda inlägg(alltså typ: Dagens quote, inspo bilder, temainlägg osv). Ska nu äta mitt mellanmål, sedan ska jag träna lite på pianoläxan och om två 1½ timme blir det tjejkväll på Lyan :) Undrar vad vi hittar på. Efteråt så ska jag träna på historietestet som jag ska ha imorgon!
 
 
 
 
Retard ^^

För fyra år sedan...

Såg jag ut såhär:
 
 
Jag målade mycket med oljefärg(dåligt resulatat varje gång)...
 
 
Jag bodde i Houtskär.
 
 
Och för informationens skull: så här såg jag ut för två år sedan
 

Börjar morgonen med inspiration!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quote of today

Video med Wilma!

Dagen, min påsk, dagens outfit(er), hur jag blev ihop med Max, och allmänt fjanteri. UPPE PÅ TAKET ;) Den börjar lite lustigt, så efter 30sek blir den ordentlig ;) Jag har då klippt ihop 25 minuter till lite över 8 minuter, hoppas ni orkar se.
 
 

Cup of Love

Jätte bra film ;)
Videon är på väg upp, vänta lite till bara! Hehhe. Efter det blir det en ltien stund på datorn och sedan sängen. Så hörs vi imorgon igen då. Hei hei :)
 
 
 
 
 
 

kommerintepåenrubriksådetfårbaravarasåhär

Har då varit med Wilma, har fjantat oss ^^ Videon stärvade bara tidigare idag men nu ska jag försöka fixa det igen ;) Måst liksom få en 20min film typ till 5min så :P Wish me GOOD LUCK!
Ska äta lite före det och sedan sätter jag igång ;)
 
 

Video?

Hejsvejs! Sitter här i skolan, har modersmål. Jejj.. Snart blir det mat, men har en känsla av att den är lika äcklig som alltid. Ska egentligen printa ut en intervju, men ja. I DON'T WANNAAA. Efter maten blir det hussa, där får jag gott i magen ^^ Efter åt kommer Wilma till mig, ska försöka göra er en liten video och sedan hittar nog Wilma o jag på nått. Puss hei! <3
 

Shit, I've got homework to do

Morning! Tog före- o efterbilderna så hinner inte med ett datainlägg. Idag är första dagen mina skor kan komma, men dom kommer nog imorgon först. Nu ska jag dra iväg till skolan o göra matte läxan. Hei hei :)



The Leopard In The Army

Dagens outfit, som ni ioförsäg nog sett redan, består av min topp från Boohoo, jeans från Lindex och läderarmband från Turkiet, Alanya.
Imorgon ska jag då försöka komma ihåg hårförlängnings bilder, och så ska jag försöka hitta på en ny outfit ^^ Wish me good luck!
 
 

Asså vad i..?

Jag åt en pizza bit innan teatern, men när jag kom hem och satte mig vid datorn börajde jag må illa o så. Jätte trevligt... Så gick o tog en halvtimmes tupplur, somnade faktiskt bort. Kände att jag inte ville äta något i matväg, fast jag var hungrig, för det skulle ändå inte hållits nere. Så mamma började laga en fruktskål med kiwi, banan, vindruvor, mandarin och blåbär. Aaaw ^^ <3
 
Nu ska jag läsa min blogglista till slut, som består av nästan 40 bloggar! 37 eller nått sånt vart de jag räknade. Sedan ska jag fara o duscha och i bastun, och sedan tvätta löshåret för att få så fina före- o efterbilder tills imorgon ;) Ska försöka komma ihåg det imorgon bitti. Så hoppas jag inte försover mig! Har bestämt mig för att efter jag kommit från duschen går jag INTE in mera på datorn ikväll, så kanske gör nu ett tidsinställt inlägg men vi får se. Vill komma i tid i sängs inatt så.
 

Tattoo

Sade att Anna skulle måla en "tatuering" på min axel/skulderblad och så fick jag denna ^^
 
 

Shop A Like

Tidsinställt. På denna sida söker du som på en riktigt vanlig sida, fast den söker igenom en massa sidor! Dyker upp en massa kläder o skor o kläder o bord o hyllor o. ALLT :) Du kan välja att allt ska vara tex på rea, eller rea med en kod osv. Du kan välja sort(tex kilklacksskor, koftor osv). Du kan välja färg. PRECIS som på en vanlig sida, fast att det är massor av sidor :)
 
HISS!
 
shopalike.fi
shopalike.se
 
 
 

Busy Day

Kommer inte riktigt bli så bra inlägg nu på dagen, är med Max och sedan har jag teater, men sedan innåt kvällen kommer det bli lite fler (: Ha en riktigt bra dag nu så hörs vi senare!

Leopard

God morgon allihopa! Steg upp, en timme försent, oopsie, och lade på mig toppen från Boohoo och jeansen från Lindex. Hade tänkt gå i duschen imorse men hade inte tid längre. Så nu sticker jag iväg till skolan. Puss hej! :)



Vill ha

Vill ha dessa två från BikBok, men har inte riktigt råd :(  Om jag skaffar, vilken av dem?? ^^
 

Ooops

Blogg.se har haft problem hela dagen, men nu är det igång igen! (: Fast endel måst tömma cacheminnet, beror på hur mycket man vart på datorn osv.
 
Inspiration!
 
 
 

Beställt

Ville egentligen ha dessa från ASOS.COM
 
men fick bli dom här eftersom jag beställde ett annat par från ZALANDO.FI/.SE som ni får se senare :) (det sista paret vart också från Zalando). Tipsar om den där ena sidan nångång i veckan! :)
 

Väljer skor

Tänker nog inte beställa från bloppisarna pga mitt penga sparande, men eftersom mina Converse snart borde "begravas och vila i frid" så ska jag beställa hem ett par skor, men blir inte Converse denna gång, men i samma stil. Kan inte bestämma mig mellan dessa tre! Nästan samma pris på alla, och helt underbart snygga! Snälla hjälp mig bestämma mig! Kan skriva i ett annat inlägg vartifrån de e och hur jag hittade dem(en sjukt bra sida som kan hjälpa er).
 
Vilken av dessa tre är snyggast?
 
1
 
2. 
3.
 
 

Sparar pengar

Jag har då gått in i nån form av penga besparing och det går ju faktiskt rätt så bra ^^
 
  • Mamma har bankkortet mitt, jag får det endast när jag ska till Åbo
  • Alla sedlar jag får lägger jag in på kontot
  • Alla mynt far i spargrisen(tro mig, dom är inte många) så dom används vid nödfall.
Jag sparar ju helt allmänt pengar, men mest för att köpa iPhone 4 ^^ Har ju just fått pengar av att jag sålt snurran, men skaffar den först efter konfirmationen för då får man jag lite till. CAN'T WAAAIT <3
 

Hitta 5 Fel! - Facit

Tired...

Känner mig sjuk, hoppas inte mamma smittat mig. Kommer nog inte riktigt orka uppdatera någo vanliga inlägg idag, men lite annat smått nog.
Ser på Sex And The City 2 eftersom varje gång jag ser ettan vill jag se tvåan ^^ Hehhe.
 
Vill verkligen ha den här kjolen och skjortan! Himmeriket <3 :(
 
RSS 2.0