Sommar fiilis

Nu har vi simmat, o e på väg hem för att hämta pengar o byta skor. Sedan ska vi fara o äta pizza till Najaden, o sedan manikyr och pedikyr! Wilmas naglar ska bli vita och en nagel USA-flagga. Mina naglar ska bli pastellrosa med vita detaljer.

Dress from Hawaii

Kom hem för kanske halvtimme/timme sedan. Nu ska jag fara med Wilma o simma. Sköööönt

Klänning från Hawaii

På väg hem

Yesterday

Innan vi for till Keistiö for vi till Skagen på öl/Fanta och jag o Wilma laddade telefonerna lite. Sedan iväg till Keistiö. När vi kom fram gick vi upp till mommo. Jag träffade deras nya katter och så lämnade vi telefonerna på laddning där. Sedan for vi till butiken o sen ut till sjöss för att se på seglingen. Där drack vi lite skumpa.
Sen år vi mat. O efter det gick vi runt o va me i tävlingar o sånt. Jag o Wilma kom tvåa i en gisstävling så vi fick en väska, vann i lyckohjulet så vi fick en USB-sticka o så vann jag en gång i lotteriet så jag fick en blus.

Sedan for vi hem till Houtskär, men blev på Skagen o år hönskorg. Sedan hem, vi alla gick o sova typ kl 1.

Sry för ingen bloggning

God morgon från stugan

Två yrvakna tjejer här! Ska stiga upp nu, äta frukost o allt de där. Halv ett tiden far vi till Keistiö. Hej hej

Skagen

 
 

Halloj! På Stella så skämd vi ut oss totalt. När vi kom hem så bädda vi sängen och sedan for vi till Skagen och åt kycklingkorg. Nu ligger vi på parkeringen utanför dagiset och snackar. Vi hade tänkt fara till dagisgården o ha skoj men dom har kameraövervakning o vi iss int fara dit(läs. inte tillräckligt energi/promillehalt).

Ready to go

Nu har vi packat, och ska snart äta. Ska till butiken o köpa deodorant till Wilma.

Yezz!!

Wilma följer med till Keistiö!!

Outfit

Jobb

Ska till "jobbet". Jag ska få mitt arbetsschema och prata lite om lön o sådär. Sen ska jag hem o duscha. Ska lägga i Color Mask i det svarta håret(läs: mörkbruna..)
Hörs sen!! :*

A Friend Is Someone To Be Silly With

Asian Food

Efter att jag kom hem från Korpo såg jag två/tre avsnitt av The Tribe och sedan träffade jag Wilma. Vi spelade lite Assassin's Creed III och har nu sett på A Haunted House. Nu är hon hem o äta och jag äter. Sen kommer hon tillbaka o vi ska se en till film!:)

Jag Idag

Shopping i Pargas

Mjukisbyxor - Köpta i Tarjoustalo för 25€(230kr?) och är av märket POLA
 
 
En tjockare tröja - från Seppälä, kostade 20€(190kr?) men var på rea 6€(55kr?). Av märket SUB Street Wear
Ser hemsk ut på bild...
 

NYC

God morgon! Här regnar o mullrar det , trevligt väder. Nu ska jag se första avsnittet av säsong 2 och sen iväg med bussen till Korpo, tandläkare.

Har på mig min nya tröja idag!

Möviken

Har simmat och solat i Möviken hela dagen med Felicia, Pernilla, Josefin och Sara!! Fyfan vad skönt. Nu se ett avsnitt och sedan laga favoritmaten: nudlar och kycklingsås! Om nom nom <3

Det sista från Borgå

Jag köpte en topp och ett par byxor i Borgå, men visar bara toppen. Jeansen är helt standard jeans, 25€(240kr?) från KappAhl.
 
Toppen minns jag inte vad kostade, kanske 10€(90kr?). Den är från Seppälä.
Dålig bild
 

Outfit 26.6.2013

Perfekt rubrik

Sitter o äter frukost med ett avsnitt av The Tribe och sedan ut med Felicia!:)

The Tribe #2

Sitter o ser på The Tribe. Imorgon till Felicia! Har inte setts sen besökardagen på lägret någon timme, och före det sista skoldagen! Ska bli kul:)

Dag 7 - Måsten varje dag (försenad)

1. Musik
Jag döööör om jag inte får höra på musik varje dag. Och om jag inte hör på musik, sjunger/nynnar jag istället ^^ Folk brukar bli ganska störda när jag nynnar på samma låt om och om och om igen.
 
2. C-vitamin
Jag behöver massa C-vitamin varje dag. Utan det blir jag på sämre humör och får huvudvärk, därför proppar jag hela tiden i mig t.ex. nektariner eller vindruvor. Hahha, normalt.
 
3. Bloggar + Blogg.se
Jag blir stressad över det jag missar när jag inte kan läsa bloggar och galen när jag inte får blogga. Big problems, I know.
 
 

Hos Wilma

Är hos Wilma. Vi ha fota typ 300 bilder på Wilma, så nu ska vi gå igenom vilken som ska bli hennes proffa. Lölölöllölölölöllö.

Hot summer

Sitter hos Wilmas syrra o ser på foton. Har köpt ett par mjukisbyxor och en tjockare tröja som var på rea. När vi kommer till Nagu ska vi fota proffa åt Wilma o kanske fara till stranden!:)

Dagens

 
 

Pargas

Om en halv timme far jag in till Pargas med Wilma. Ska inte göra något speciellt men nått hittar vi på! ^^
I helgen far jag till Keistiö(i Iniö) för att träffa mommo o moffa, se på seglingen o ha allmänt kul på Keistiö!:) På måndg börjar jag jobba!

Väldigt bra rubrik

Har sett på en film med mamma, duschat o nu ser jag på The Tribe. Hörs imorgon:)

En till present

Har fått en nomination bit av Eija till konfirmationen. En blåå

Falling Skies <3

Kill me

Vaknade för en halv timma sen. Jag fick textare i telefonen att jag har 42€ mobilfaktura... Oh fuck! Men varken hag eller mamma förstår hur det är möjligt :9

Whatever, se vilken söt groda jag såg nu ^^ hahha int så värst bra bild

Revenge of the Fallen

Ska se på Transformers tvåan med Wilma snart! Sov gott allihopa:)

Outside

Jag orkar och hinner inte göra Dag 7 idag, så får bli imorgon. Ska stanna hemma hela(?) dagen för att se avsnitten av Falling Skies som jag missat och kanske fortsätta se på The Tribe.

Hejsvejs, ska ut med Wilma

Bad update

Nu har jag kommit hem! Har suttit i bilen 4h. Snart ska jag äta och efter det dra ut med Wilma!
Fast först ska jag byta till svalare kläder

Gåvor - del 5

Jag fick en massa kärl. 6 st djupa tallrikar, 4 tallrikar och 8 glas! Tallrikarna är Arabia Arctica. Fick även sjuukt mycket bestick. Små och stora bestick, teskedar, kaffeskedar, fiskbestick, special bestick... osv.....
 
 
 

Boring

Har sett på The Tribe hela dagen, och förstås ätit. Så jag har inte gjort något vettigt på hela dagen ---> ingen bloggning. Sorry :/

Dag 6 - Filmer & TV-serier

Jag tipsade ju redan på skriba-lägret, vart ju bara två veckor sedan. Men kör en omgång till ^^
 
1. Tidigare
De TV-serier som jag hade tidigare, nämligen The Walking Dead och The Vampire Diaries. Om ni vill läsa det inlägget, tryck HÄÄÄÄR!
 
 
2. Falling Skies
Falling Skies är den nya serien jag börjat titta på. Den är ungefär som The Walking Dead, fast att det är aliens istället, hahha. Det låter som om jag älskar övernaturligt, och jo det gör jag, men det är inte därför jag tittar på dem. Utan för att där är så mycket annat med. Kärlek, intriger, klurgihet.. Listan kan göras lång ;)
 
 
3. Pitch Perfect
Alltså, det finns inga ord hahha :D
 
 
 

The Tribe

Ligger o ser på The Tribe. Det var min favorit serie förut. Skådespelarna är inte alla så bra, men älskar det ändå!

Tycker karaktärerna är ganska coola också. Alla har unika hår, olika färger och najs frisyrer och så går dom runt med awsööm ansiktsmålningar.
Ni skulle förstå varför om ni skulle se serien/läsa vad den handlar om, men orkar inte förklara för det är ganska invecklat.

Konfirmationsfesten

Det var i söndags, ganska länge sen, ja veet, men eftersom jag inte har tid att blogga eller nått att blogga om så får det bara vara så ;)
 
Till oss kom mommo och moffa, farfar, pappa o Benny, Lillemor och Gunnar(mina gudföräldrar, och Gunnar är mommos bror), Petra, Micke, Jakob o Elvira(Jakob o Elvira är ju mina kusiner, Micke är mammas bror). Sedan var Marika, Kerstin och Eija bjudna(Marika är min kusin och Kerstin är hennes mamma, hon var gift med Yngve, min farbror, innan han dog) men Marika fick förhinder ---> Kerstin kom inte heller och Eija var på Ninjas kalas.
 
Eftersom dom inte kom så långt ifrån så hade vi ingen riktig mat, utan vi hade två smörgåstårtor, två chokladtårtor, två olika sorters kex och såklart beställde jag bulla av mommo! :) Vi tog mycket släktfoton, lägger kanske upp om jag orkar cencurera deras aniskten(men blir ganska trist så? vad tycker ni!?).
 
Jag hade det jätte skoj iaf, önskar man skulle konfirmera sig oftare hahha! ^^
 
Suddiga bilder, hade inte tid att fota.
 

Ösregnar

Gaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Gåvor - del 4

 Av farfar fick jag också ett "arvegods", nämligen fammos mammas en smycke som består av 3st 25 penni och 1st 50 penni.
 
 
 
Jag fick av mamma ett halsband och ett armband från Kina av äkta pärlor.
 
 
Jag fick också 11 rosor :)
 
 

•~•~•~•

Midsommar

Har varit i bastu och snart kommer Tarja o Bror! Efter det mat.

Lagade en midsommarstång, e den int fin?^^ Hahha

Dag 5 - Saker jag alltid behöver

1. Tyngden i fickan
Jag behöver alltid min telefon i fickan. Det är inte själva telefonen jag behöver, utan känslan att den är där och inte borttappad. Även klockan är nödvändig. Jag är sjukt stressad om telefonen inte är i fickan. Det är panik. Fast jag vet att den är i väskan. GAAH, jobbigt!
 
 
2. Tuggummi
Jag är seriöst B-E-R-O-E-N-D-E av tuggummi. Därför suger det hårt att jag inte kan tugga tuggummi med nya tandställningen.
 
 
3. Bloggen
Det är nu kanske inte en sak men anyway. Jag ÄLSKAR att blogga. Jag säger inte att jag är bra på att blogga, men jag älskar det ändå. Jag blir alltid stressad om jag inte bloggat på 4h, och är galen på mig själv för att jag blev en lat telefonbloggare när jag fick ny telefon! Därför försöker jag ha med så mycket bilder som möjligt när jag bloggar via datorn.
 
 
 
Sorry, jag kommer seriöst inte på mera som tre.

Midsommaroutfit

Topp - Seppälä
Shorts - Klippta jeans
Kors
Ring - Seppälä

Morning

Måsta stiga upp klockan nio för frukost och efter det gick det ju inte att somna om. Så snart far jag med Eija till Tjusterby för att hämta lite allt möjligt, bland annat björntråd och kläder. Pappa ska bygga en liten midsommarstång hit så vi kan pryda den sen(o gissa vem som måst göra det...:9 Moa). De flesta antar jag att ska festa idag men inte jag. Nope. Här sitter jag på en stuga i Sibbo. Jaja whatever, ha en bra midsommar ;)

Dag 4 - Barndomsminnen

1. Resan till Lanzarote
Lanzarote är en av Kanarieholmarna. Jag var dit och firade moffas 60-års fest. Jag var 6 år! Jag har några små minnen. T.ex. en gång när jag och Lillemor(min gudmor) gick runt på byn ensamma. Jag köpte en sjal och gjorde små flätor. Jag minns också den svarta sanden som brände som fan och när vi besökte vulkanen. Och dessutom när jag simmade med mommo, som hon inte gjort under mammas livstid.
 
 
2. Jag minns en gång, när vi var på båtresa. Vi tog iland på en holme, och jag vägrade ha flytvästen på på holmen(var typ 5år). Så mamma sa att jag ser till att inte fa till sjöss. Gissa hur det gick då ^^ Hahha. Pinsamt vart de då, nu skrattar jag ju bara! ^^
Samma dag tog även mamma bild på mig och Jakob när vi sitter nakna, och den bilden finns me på vykort och är skickade runt halva världen ^^
 
 
Jag erkänner, jag suger. Kommer inte på flera. Men ska ut o jobba nu så bai bai.
 

Lite av det jag köpte

Jag visar nu upp lite av det jag köpte och resten nångång när jag kommit hem!
 
Jag köpte tre ringar inne på Seppälä. Det var Köp 3 Betala 2 så jag köpte två guldringar för 4.95€(4kr?) och fick gratis en silverring som kostar 3.95€(3.50kr?)
 
 
 
Inne på KappAhl köpte jag (IGEN) ett iPhone skal! Förra torsdagen såg jag det och ville ha det, men hade endast 5€ med mig och det kosta 5.95€(49.50kr). Men nu var det på rea, 4€(3.50kr?) och hade mycket pengar så köpte det! :)
 
Det "lyser" inte så här egentligen, men blev så i kameran sen.
 
 
 

Gåvor - del 3

Det bästa jag fick var nog detta! En helg i London! Fatta hur awsööm det är!! <3 GAAAAH!
Vi ska se en musikal(A Chorus Line) och vi ska antagligen på någo muséum(vaxdocks muséet kanske?) och såklart: SHOPPING <3 
 
 

I Borgå City

Är i Borgå. Har shoppat för 80€, visar upp det nångång. Åt lövbiff inne på Surf, vart riktigt gott. Är nu o handlar mat inför midsommaren och resten av helgen. Ha en bra midsommar!:)

Borgå

Sitter på Surf o äter lövbiff. Har shoppat lite. Hörs senare

Om mig

Har gjort en sånhär förut, men så mycket har ändrats så gör den på nytt
 
Om dig
Namn: Elin Sofia Mårtensson
Födelseplats: Houtskär, Finland
Bor: Nagu, Finland
Ögonfärg: Blå grå
Hårfärg: Tobaksbrun+svart
Skostorlek: 39½
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
 
sex & kärlek
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nää, inte riktigt.
Har du varit gravid? Phahhaha! Nä XD
Har du fått ditt hjärta krossat? Jo
Har du någonsin haft sex? ---
Har du fått ett sugmärke?---
Har du gråtit över kärlek?Jo
Har du drömt om någon du tycker om? JO!
Har du haft sex på fyllan? ---
Har du någonsin känt dig utnyttjad? Psykiskt joo
Har du haft trekant? Nä :P
Har du haft sex med någon du knappt känner? ---
Hur många gånger har du haft sex under ett dygn? ---
Gillar du att bli kysst på halsen? Ofc xD
Är kärlek viktigt för dig? Nog e de väll, men inte står ju kärleken först. VÄNSKAP e viktigare!
 
ärlighet
Röker du? Nope, inte längre
Snusar du? Fy satan
Skolkar du? Nää
Gör du frukosten själv? Jo
Har du suttit i rätten? Nope
Har du strulat någon av samma kön? ---
Har du varit på strippklubb? Nää :
Vem kan du prata om allt med? Wilma
Har du solglasögon? JOU!
Vem pussade du senast? Det har ni inte med o göra
Vem kramade du senast? Wilma(före det Gunnar tror ja)
Vad heter ditt hårspray du använder? XZ havtorn
Känner du någon som heter nicklas? Jopp!
sitter du vid en bärbar dator nu? Nope, farsans iPas
Är du blyg? Ganska
Vad tänker du på just nu? KVÄÄÄÄÄÄÄLLSMÅÅÅÅÅÅL
 
 

Gåvor - del 2

Jag fick lite presenter av Wilma (jag ska nog köpa till henne också, nu när ekonomin är bättre igen)
 
Jag fick två iPhone skal! Aaaah, I love <3 Den ena är från Accesorize, och är två delad(en fram- och en baksida) och den andra är från Tiger och är en grön råtta(/mus?) :)
 
 
 
Fick också en "plug" :) En rosa kanin!
 
 
 

Ut på länk i Sibbo

 

Instagram

eeelin_mm
1. Jag och Anna på en kemi lektion
2. Hade tråkigt
3. Före jag for till frissan
4. Kom hem från frissan
5. Ett litet collage "om konfirmationen"
6. Jag på konfirmationen
 
 
 

Tittade igenom lite inlägg

och kom till inlägget där jag skrev att jag fått min första tia. Jag var överlycklig(ÄR överlycklig) och man ser det verkligen på bilden. Det bara strålar om mig ^^ Hahha, tycker jag iaf!
 
 

Rubrik

Har målat en massa svarta saker som ska upp på väggarna(prydnader) när huset är färdigt. Nu mat!
 
Bilder på hur det ser ut just nu:
 
 

Dag 3 - Pinsamma saker

1. Min käke + näsa
Jag har en förjävlig käke/haka. Den är alldeles för långt inne så jag kan inte se vettig ut. Och eftersom jag har en "rak näsa"(Nästan) så ser det bara värre ut...
 
2. Fan av ABBA
Okej, det är egentligen inte pinsamt, men lite random. Alla typ mobbar dom, och här kommer jag lixom ^^
 
3. JAG på sjuan
Nej fyfan. Med två ord kan man lätt förklara det: knubbig och wannabe sexig och het. I MAKE ME THROW UP. Tur att det mesta är borta från facebook.
   
 
 
4. VILL NI VETA EN HEMLIGHET? ;)
 
5. JAG KOMMER INTE PÅ FLERA :(
 
Nu är det så att jag bara gör så många jag kommer på.. Märkte det när jag gjorde mina andra :/ Men det duger säkert ändå? :)
 

Free of work

Pappa o Tomppa har bråttom att fixa färdigt yttre brädorna(spikas o målasx2) eftersom sky-liften, som vi hyrt, ska tillbaka imorgon. Dom hinner alltså inte ta bort plåtarna som är över brädorna som jag o Eija ska måla, vilket betyder att jag inte kan jobba! Wohoo ;)

Slött

Har inget alls något att blogga om just nu eftersom ingenting händer. Det regnar, pappa spikar fast yttrebrädor och Tomppa(Tom, Eijas son) inrebrädor tillsammans med Eija. Här sitter jag, har just satt igång datorn och hör på musik! Fixade ihop en ny spellista igen på Spotify ^^ Tihi, nu ska de knarkas musik!
 
Ska försöka fixa en ny proffa av bilderna från konfirmationen och hinna ikapp med alla bloggar jag missat under de senaste dagarna!
 

Några bilder från igår

 
 
 
 
 
 

Good work

Har inprägnerat(stavis?) och målat terassens takbrädor och imorgon så blir det kanske innetakbrädorna. Snart ska det lagas mat, ikväll bastu men mellan de vet jag icke va vi gör.

Utseendet för hela bunten

Dag 2 - Jag hatar

1. Störande insekter och ormar
Man får ju nervel när myggor, getingar o andra störande kryp flyger/går runt en och vägrar lämna en ifred! Värsta med sommaren jue! Och ormar är nog det äckligaste jag vet. Fy blää...
 
2. Kallt vatten
Hahha ^^ Hatar seriöst att vatten är iskallt, jag som ÄÄÄÄÄLSKAR att simma. Så kommer man där, trippandes i sin bikini och ska fara o simma o så klarar man inte det för att vattnet är för kallt. Har blivit bättre på det men usch ändå..
 
 
3. Ingen blogginspo
Det är seriöst sjukt jobbigt när man inte alls har någon blogginspo. Man kommer inte på något bra att skriva om, och har inte gjort något alls på dagen. Så sitter man där med en tom blogg, skrapar ihop ett dåligt inlägg och så är man igen utan blogginspo. JIPPI...
 
4. Min dator
Min dator är seriöst skit! Den är typ 5-6 år gammal, så på ett sätt är den inte gammal men inom teknik är den ganska långt stenålders. Åkej, inte helt men nästan. Den överhettas sjukt lätt o stänger av sig. Den kan köra Gimp i 5-20min och sedan stänger den ner. Den är sjukt långsam och stänger av netti hela tiden. Men till julen ska jag få ny dator iaf! ^^
Har en Acer Extensa 5220
 
5. Dåliga webbsidor
Jag blir seiröst galen på krångliga hemsidor. T.ex. Zalando. Om något är i fel storlek kan det ofta bli näst intill omöjligt att få det utbytt.(Jag tycker om Zalando, men det gäller att beställa rätt) Eller när något går sönder är det svårt att se till att få ersättning. Hatar sidor som bara krånglar. Eller pengatjuv-sidor. Eller dom som vägrar erkänna att de gjort fel. Listan kan göras lång.
 

Målar-outfiten

Bauhaus, K-rauta

Har varit på Bauhaus och K-rauta eftersom det ska börja byggas o målas imorgon! Nu är jag på motorvägen på väg till mökkin(=stugan)!

På Hesburger var det såklart kerrosaterian(våningshamburgare/måltid) som gällde.

Gåvor - del 1

Fick en hel del saker, älskar allt! ^^
 
1. Pengar! <3 Tycker dock inte det passar att berätta hur mycket/lite jag fick. Och enligt bilden kan man inte räkna ut, kan vara både mer eller mindre som på bilden.
Fick också en check av pappa ;)
 
 
Jag fick också två kors, ett i silver av pappa och ett i guld av farfar. ^^
 
 

Har tråkit, kika mig!;) eeelin_mm

~

Dag 1 - Jag älskar

1. Sommar
Värme, sol, sommarlov, musik, sommarplace. Allt med sommaren är ju ett himmelrike <3 Gaaaaah jag dööör!
 
 
2. Bär
Jag skulle kunna äta 1000000liter bär utan att blinka! ^^ Så sjukt gott och nyttigt(okej... onyttigt i överflöd men fuck that). Favoriterna är hallon och jordgubbar, men älskar ju såklart smultron, blåbär, röda vinbär osv... Dessutom är ärter en stor favvis(fast det inte är bär men ändå).
 
 
3. Sovmorgnar
Sovmorgnarna kan vara både korta och långa, så länge jag får ligga så lång tid som jag själv vill! Så får man tillräckligt med sömn. Efter en dålig dag kan jag ligga i sängen till 13, men om det varit en bra dag räcker det med 8. Men ändå, fyfan vad skönt! ^^
 
 
4. Musik
MUSIC IS MAH LIFE. Jag klarar mig inte en dag utan musik. Får jag inte höra på musik sjunger jag istället ^^ Låter vackert kan jag lova.. Men ska försöka få ner musik till AAHPÅNEN!
 
5. Tatueringar & Piercingar
Jag vill seriöst ha 5000 olika tatueringaroch piercingar! Har märkt att jag inte är ensam om det ;) Tatueringar vill jag ha på fingarna, foten, nacken, armen osv. Piercingar vill jag ha flera i öronen, navelpiercing och i läppen. Grymt snyggt! (Av allt detta vill jag mest ha en hakuna matata tatuering men vet inte EXAKT hurudan, men nån av dessa två(fast att det ska stå hakuna matata brevid Simba istället)
 
 

Om man leker pappas flicka får man allt

Sitter i bilen på väg till Sibbo. Först ska vi och hämta en vagn, sedan Hesburger och sedan raka vägen till Sibbo.

Har köpt 2l ärter, en chipsburk och 1,5l Mountain Dew inför veckan! :) I veckan nångång far vi till ett köpcenter för att handla midsommarmat. Siktar in mig på en tröja ;) hehhe.

Hur ser filuren ut idag då?

Konfirmationsbevis

21-00

Sista minutens firande med den bästa! Tog slut just pga. orolig/sur morsa -_-

Bilder från början

 
 
 
o slutet
 
 

Håret

Den första timmen hade jag grymt snygga lockar och sen försvann dom. Så kyrkan va inte ens igång innan de va förstört.

Big difference:

Konfirmation

Kofirmationsfesten är snart över och sedan ska de bytas om och packas inför kommande veckan! Sedan ska jag göra tidsinställda(bl.a. konfirmationspresenter). Och så ska vi se avsnitt av Falling Skies!! ❤

(FAAAAN HAMNADE I UTKAST)

Bilder från konfirmationen

 
 
 
 
 
TÖNTARNA <3
Ser ut som om jag inte skulle ha smink på :( (O Wilma, hoppas du inte blev sur nu ;) Men tyckt du va riktigt söt/vacker så!)
 
Mera bilder senare!
Sneak peak. Fast bilderna är hemska för Petra skulle TVUNGET fota med blixt.
 

Förbereder inför imorgon

 

7 days challenge

Imorgon börjar jag en 7 days challenge, där jag listar upp 5 saker inom kategorin! ^^ Wish me good luck!
 
Dag 1: Jag älskar
Dag 2: Jag hatar
Dag 3: Pinsamma saker
Dag 4: Barndomsminnen
Dag 5: Saker jag alltid behöver
Dag 6: Filmer & TV-serier
Dag 7: Måsten varje dag
 
 

Konfirmation

Uppe med tuppen

Har varit uppe sen sju. Nu ska de bli konfirmation ;) hörs 😘

Ingen tid för bloggning

Blommor

Sorry för ingen bloggning. Steg upp runt 9 och gjorde mig färdig. Hade flashmob övning kl10-11 ungefär, och flashmob kl12. Sedan plockade vi blommor med Heidi. Sedan övning i kyrkan och efter det testning av albor.

Nu sitter jag i solen i tar de lugnt.

Mission accomplished(stavis??)

Städningen vart färdig snabbare än jag trodde. Har sett två avsnitt av nya serien och hängt med Wilma i typ en p halvtimme. Tänker fara o sova tidigare eftersom jag ska opp ca 8:30 imorgon. Baiiii

Flashback Friday

Hahha ^^
Två filmer jag verkligen ääälskar! Disney <3 Vet någon vilka det är?

-

 

Härlit med nystädat rum *-*

slötjej_98

Vill inte stiga upp! När jag kommit upp ska jag duscha 🚿 och sen ska de städas hela dagen lång. Jippi lixom..

Sömnlös natt

Har haft svårt o sova senaste dagarna så nu blir de en kväll med mina älsklingar. ELLE, STYLEBY, Vecko Revyn och en tjock hög med gamla Fridan ^^

Ny serie på G ~Falling Skies~

Sukkahousut

Eftersom det bara var ingredienser på inköpslistan blev det ingen shopping(har int pengar till det heller), men fick med mig två bar strumpbyxor. Ett par till konfirmationen och ett till vardags.

~

Lölöölööllölöölll

Har nu ätit mat. Om ca 40 minuter kommer Felicia efter mig med gatorn, så far vi på dansövning! Efter det träff med Wilma ❤😊Imorgon ska de städas hela dagen, så vet inte hur det blir med bloggningen.

Om nom

Unnar mig gått i bilen medans mamma är uppe o köper Bennys konfirmationspresent till mig. Undrar vad det är!! ^^ Iiii wanna knooow(~have you eeever seen the raain~)

Ny videoblogg - Random..

Kom ihåg att jag gjorde den igår så jag snackar om imorgon fast det är idag :P
 

Crazy Clint in Cittari

Turkulaaande

Väckning klockan 8 för vi ska dra till Åbo o köpa ingredienser o prydnader. Så vi hörs

Jag igår:

Flashback-onsdag?

Idag har varit en ganska långsam dag fast jag fått mycket gjort! Efter mattvättningen blev det som sagt ugnslax. Efteråt rensade jag ur lite skor och plockade bort allt överlopps i rummet, så att jag har lättare att städa på fredag!
Nu sitter jag och överför typ 1000 bilder från kameran till hårddisken, dels för att jag har behövt göra det ganska lång tid nu, och dels för att det ska fotas som fan på söndag(KONFIRMATIONS OM NÅN AV ER GÅTT OCH MISSAT DET ;D ). Så datorn går het, och så fort jag fått det gjort ska jag göra er en videoblogg som jag laddar upp imorgon(hur går det riktigt C, med din vlogg ;)? ).
 
Efter som jag riktigt har lust att skämma ihjäl mig idag kan jag ge er ett exempel på hur jag såg ut på sjuan. MAN VILL JU BARA DÖ, SJUNKA GENOM JORDEN, KOMMA TILLBAKA OCH DÖ EN GÅNG TILL. DET HÄR VAR SERIÖST MIN FAVVO-OUTFIT PÅ SJUAN........
 
 Får jag gå o dö?? Se nu seriöst på de där mulliga wannabe-fanskapet.
 

Långärmad - Seppälä // Topp - Seppälä // Bälte - Gammalt // Kjol - Bye Bye Kitty // Strumpor - Ingen aning, typ H&M // Skor - Nånstans i Sverige
 
Enda jag gillar är skorna
 

-

 
 
 

Konfirmationspresent

Kom en konfirmationspresent på posten! Lite pengar och en vit ros nomination bit! Ska också fara till en guldsmed som ska fixa min söndriga bit(biten brevid har tappar sitt äpple), kanske imorgon??:9

Mattor

Mamma och jag har varit på "uppdrag" de senaste två timmarna. Nu är det mattvättning, och sedan kanske jag städar lite till. Får se :9
Ikväll blir set ungslax och sedan se slut gårdagens film! Tjalom!

Today's

T-skjorta ~ Cubus
Jeans ~ ONLY
Nomination
Ring från Ryssland(present)

https://cdn1.cdnme.se/4060209/7-3/pic_51b814d5e087c311f2603554.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4060209/7-3/pic_51b8152bddf2b345bc1f7f49.jpg" class="image">

20 kilsa

Har just cyklat 20km med morsan! Till näst är det duschen som gäller och sedan 4h(!!) lång film som gäller ;)

Skriban

Det hände ju en hel massa saker på skriban, men tänker inte skriva så långt om det. Ni måste ju ändå orka läsa ;)
 
Hela lägret började ju bra när bussen missa färjan...
 
Vi steg upp klockan åtta varje morgon, och hade nattning halv elva varje kväll. Tystnaden var elva men vem fan brydde sig ^^ Det fanns såklart en regel; att man inte fick vara i motsatta könets rum, men jag tror dom gav upp med det när dom insåg att det ändå inte kommer bli så.
Vi hade 3-6 lektioner varje dag, vi såg en film och en vetenskapsfilm(typ 45min lång). Vi hade mat 5 gånger om dagen, den var inte alltid så god. Men vi fick äta plättar en gång, och kaka/paj en gång. Dessutom fick vi sjukt goda hamburgare sista dagen, om nom nom ^^
 
Jag hade sjukt roligt med mina vänner! Jag simmade varje dag(förutom måndag), minst en gång! Har kanske simmat 10 gånger? Två av gångerna var med kläderna på.
Hjälpledarna Tony, Katariina(Kata/Iina) och Sanni-Leena(Sanni) var helt underbara! En av bästa sakerna med hela lägret typ ^^ Tihi.
 
Mer tänker jag inte skriva, hoppas det räcker. Bjuder på två retard bilder Ann tog på mig.
How U think I look like:
 
How I look like:
 
 

C-vitamin

Har mumsat i mig en halv blodgrape och en nektarin. Har int fått i mig så mycket c-vitamin senaste veckan, men nu e ha på G igen! ^^

Morning people

Har huvudvärk, ont i halsen och är allmänt slut. Great day 👍Not.
Ska träffas med Wilma idag, imorgon är det städning på listan och på torsdag ska vi till Åbo o köpa ingredienser o sedan flashmob övning!

Snoopy har blivit omdöpt på fakturan

Quote of Today

 
 
 

I Kaarina

Är i Kaarina/S:t Karins. Ska kastrera Snoopy, gissa om han e sur på oss. :9

New Haircut

Jag färgade håret brunt, 6.7(tobak) och gjorde topparna i en ljusare svart, 4N(neutral). Toppade håret, typ 4cm :( Känns för kort, men mitt hår behövde det. Man ser verkligen att det blev mycket fräschare. Men luggen blev faktiskt för kort. Ser lite random ut om de inte ligger perfekt. Men whatevaaaah.
Så nu har jag nån form av ombre/dipdye.

-

Fixat designen

Som ni vet har jag hållit på med design, men jag ville inte ha det så som jag hade tänkt. Fick bli helt simpelt och enkelt istället. Det känns mer rätt såhär. Så, vad tycker ni?
 

Next: 6,7 tobak & 4N neutral

----> Korpo

Är på väg till Korpo, ska till frissan. Så snart ser ni mig i ny hårfärg!
Mitt hår är seriöst helt POFF idag

Singel...

Long gone

Min aztec bandeau är borta :'( Det fanns ingenting kvar i stugan när vi for, och när jag kom hem var den inte i packningen. Den måste ha blivit nere vid strandbastun eller nått.
 
 

Bad day

Några måsten i min sommargarderob

Bandeaus och magtoppar
 
 
Långklänningar
Massor av shorts

Slöar i sängen

(i ett inlägg skrev jag ELLS fast de ska nog stå ELSE)

Blir gaaalen, flera inlägg jag skrev i veckan hamnade i utkast -_-

Disney? NOT

- . - . - . - . - . -

Wanties - Shoes - Boohoo

Klint

(Tror de hamnade i utkast..)

Jag har blivit döpt till Klint, men orkar inte förklara varför xD Vi är också tre grupper, så min grupp heter Team Klint. Och på dörren min står det Team Klint Office.. :D
Kjell och Eeva har också fått för sig att jag heter Elinor ~ fuckin annoying(stavning??).

Har varit o simma idag! Fast när jag kom upp och lade handduken runt mig kastade Basti en stor balja full med vatten på mig. Hade också mina Converse i handen så får använda Sannis crocs istället. :9

Vi har också blivit indelade i tre grupper(Team Klint som sagt). Så varje kväll har vi en tävling, så förloraren håller morgonbönen xD

Vill ha

uffessakerochting.se
 

Filmtips 3

Detta är sista tipset, och egentligen är det ju serier!
 
1. The Vampire Diaries
Stefan och Damon Salvatore flyttar tillbaka till Mystic Falls, och Elena blir såklart kär i Stefan(like, what ells?? XD). Stefan och Elena är jätte fina tillsammans, men Stefan blir i ett skede hemsk(the Ripper). När han väl är tillbaka som sig själv vet inte Elena vem hon tycker mera om, Stefan eller Damon. Jag själv har jätte svårt att välja mellan vem hon ska vara ihop med, men hela serien går ut på att hon ska bli tillsammans med Damon.
 
 
2. The Walking Dead
Vadå, namnet säger sig självt? Lite zombies? INTE EGENTLIGEN. Själv är jag inte för zombies, men denna serie är underbar! Här finns så mycket drama inblandat att man glömmer att det handlar om zombies, endast om överlevnad! Det finns så mycket olika i det, kärlek, vänskap, överlevnad, fiender, ALLT. Det grymma med hela serien är att "zombierna"(o dom e jääävligt många) har gått i en "zombie"-skola så att dom ska vara så verklighets trogna som möjligt :)
 

Konfirmations kortet

 
 
 
 

Sweet As Sugar

Spets

Shortsen jag sydde på spets i handarbetet för några veckor sedan!
 

Filmtips 2

Drama filmer får det bli den här gången! :)
 
1. The Impossible
Maria och Henry och deras tre sönder far till Thailand för att fira jul(och nyår?). Tsunami vågen(två stycken direkt efter varandra) drabbar Thailand, och familjen delas upp: Maria med äldsta sonen, och Henry med de två yngre. Gripande historia om deras väg tillbaka till varandra, och hur det var på riktigt. Grymt bra film! <3
 
 
2. Inhale
Pauls och Dianes dotter behöver nya lungor, hon har stått på listan för en donator i sju år(tror jag). När hon väl börjar bli mycket sämre, bestämmer sig Paul och Diane att dom ska köpa en lunga olagligt. Paul åker till Mexico för att skaffa en lunga. Det går inte precis som det ska, och när han väll får tag på lungan så får han veta sanningen. En sorglig film som berättar om hur det är på riktigt den med.
 

Nitar

Skjortan(eller egentligen VÄSTEN) jag sytt i handarbete under våren!
 

Wanties - Carrie Bradshaw

Random

Dagen har vart helt chill förutom att de som kom från Nagu missade färjan så de blev nästan 2h försenade eftersom färjan had paus. Imorgon är det fyra lektioner + film som gäller, men också fritid. Bloggar så mycket jag kan.

Jag idag

(Bloggar snart!)

Sant och sorgligt

Filmtips 1

Tänker göra några film tips åt er! :) Så nu första gången är det High School/College filmer. (Teini-elokuvat som Eija kallar dem) Som ni säkert också förstår så är det lite randpm förklaringar, så att ni får någon sorts uppfattning.
 
1. The Girl Next Door
Matthew är en kille som lever ett ganska "tråkigt" liv och vill bli mer "vild" om man säger så. Så flyttar en ny tjej in brevid honom(typ för en månad eller nått). Han försöker verka tuff inför henne, fast hon vet att han inte e sån. Han bara skämmer ut sig. Sedan visar det sig att hon är en porrstjärna. Bra film ;)
 
 
2. 10 Things I Hate About You
Cameron byter till en ny skola, där han blir kär i Bianca. Men Bianca får inte dejta killar om inte hennes syrra Kat dejtar. Kat är en asocial bitch(mot dom flesta). Svårt att förklara, sorry...
 
 
3. Easy A
Olive ljuger(inte med mening) till sin bästa vän, att hon förlorat oskulden en helg. Marianne hör alltihopa och skvallar. Skolans ryktes spridning är ganska "kreativ". Sedan ber hennes (bög)vän Brandon om att dom ska låtsas ha sex så att han ska få ett bättre, hetero, rykte! Hon kallar också en person för fitta, och efter det så sätts ryktet igång. Endel får veta sanningen mellan henne o Brandon och fler vill ha den tjänsten. Och *pang*, så var hon skolans "hora".
 

slöatjejer_98

Bada balja ungefär till 00 och låg sedan o babbla o somna runt 03. Håret mitt blev nog ljusare! :)

Nu ska de packas, bytas kläder osv. Hörs

Spa

Wilma o ja sitter me peel-off ansiktsmask och energidricka, jag har även blond färg mask i håret(vill få bra resultat sen när jag färgar). Nu blir det bastu o balja! <3 Fit for fight imorgon dä

Tortillas

Lagningen gick helt bra, men när vi sku börja äta hade Wilma o ja helt glömt bort tortilla brödena! xD

Avslutningspresent

Fick sista biten till mitt namn av mamma idag! :)

Happiest Girl Ever

Mitt livs första tia!!<3

På väg

Hejsan! Är färdig för avslutning. Pappa kommer hit, så åker upp till Wilma med honom.
Regnar lite förbaskat, just idag av alla dagar! Paraply: check

RSS 2.0