Filmtips 1

Tänker göra några film tips åt er! :) Så nu första gången är det High School/College filmer. (Teini-elokuvat som Eija kallar dem) Som ni säkert också förstår så är det lite randpm förklaringar, så att ni får någon sorts uppfattning.
 
1. The Girl Next Door
Matthew är en kille som lever ett ganska "tråkigt" liv och vill bli mer "vild" om man säger så. Så flyttar en ny tjej in brevid honom(typ för en månad eller nått). Han försöker verka tuff inför henne, fast hon vet att han inte e sån. Han bara skämmer ut sig. Sedan visar det sig att hon är en porrstjärna. Bra film ;)
 
 
2. 10 Things I Hate About You
Cameron byter till en ny skola, där han blir kär i Bianca. Men Bianca får inte dejta killar om inte hennes syrra Kat dejtar. Kat är en asocial bitch(mot dom flesta). Svårt att förklara, sorry...
 
 
3. Easy A
Olive ljuger(inte med mening) till sin bästa vän, att hon förlorat oskulden en helg. Marianne hör alltihopa och skvallar. Skolans ryktes spridning är ganska "kreativ". Sedan ber hennes (bög)vän Brandon om att dom ska låtsas ha sex så att han ska få ett bättre, hetero, rykte! Hon kallar också en person för fitta, och efter det så sätts ryktet igång. Endel får veta sanningen mellan henne o Brandon och fler vill ha den tjänsten. Och *pang*, så var hon skolans "hora".
 




Har du något att kommentera? (:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (mohahha bara jag som ser den)

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback