Viking Grace - Kryssningen del 2

På morgonen vaknade vi runt 08, alltså efter 2½ timmes sömn. Vi låg och pratade en stund, och sedan gick vi upp till frukostbufféen. Frukosten var inte lika bra, men gott vart det! Då gick vi till Tax Freen och Meija köpte ett par converse. Efter det hängde vi runt lite överallt, mest i TEENS rum, men tog också lite drinkar i dansbaren.
 
När vi satt i dansbaren sade dom att nu ska barndisco med Ville Viking börja, så vi satt och tittade på :) Han e ju ändå så himla sööt! Och såklart måste vi ju ta bild med honom, lixom varför inte? Hahha ^-^
 
Efter det köpte vi det sista från Tax Freen och sedan spelade vi lite i TEENS rummet, spelade lite maskiner och satt i dansbaren. Sedan for vi för att äta lunch, jag tog en laxsmörgås och Felicia en räksmörgås.
 
Akaga uppträdde igen, och sedan for vi med i tvälingen FotoRun. Dom gav tio bilder vi skulle fota, typ "en i gruppen står på huvudet", "en nyckelpiga med och en strumpa", "hytt nr. 5500, 6600 och 7700", "alla i luften" osv. Lite random :D Men vi fick varenda en bild så!
 
Då blev det dags för middag. Vi for till en restaurang med fem olika kök: Nordig, Pasta, Pizza, Sallad, Steaks&Hamburgers. Man fick en meny och ett kort, for till och beställde med kortet. Man fick en sak till bordet som piper när maten är färdig, och sedan förde man kortet till kassan och betalade. Åt en kycklingbiff med ceasar sallad. Nam nam! :)
 
Då började vi närma oss Åbo, så vi packade väskan och gick runt en stund på båten en stund. Sedan vart vi framme!
 
Möte med Ville Viking *-* Skitigaste kvalitén av alla!




Har du något att kommentera? (:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (mohahha bara jag som ser den)

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback