Viking Grace - Ombord på Grace

Vi var då sju stycken på kryssning. Jag, Felicia, Felicias mamma Pernilla, Meija, Meijas mamma Christel, Meijas pappa Henry och Meijas kompis Rebecca från Pargas! Vi alla tycker att Viking Grace är bättre som Amorella och Isabella.
Den har sjukt snygg design: lysande(byter färg) kubiska figurer som far upp och ner i luften, lysande(byter färg) rundlar i taket, olika ljusslingor på olika platser osv.
 
Den hade ett barn rum för 0-6 åringar, där föräldrarna kunde hyra barnakt för 3+ åringar. Ett rum från 7-11(??) och sedan ett TEENS rum, där det fanns alla möjliga XBOX 360 spel och två Windows 8 datorer, samt mjuka pallar, sittsäckar och soffor! 
Där fanns spelmaskiner på nästan alla våningar, och ett Game Room där man kunde köra bil och motorcykel, spela airhockey eller bordshockey. Också en sån därn maskin som man för fram en "hand"(va fasen heter de...) och trycker på knappen så att den far ner och försöker fånga en mjukisdjur(VAD HETER DE??).
 
Olika matställen fanns på flera våningar. Det fanns Buffee. Urvalet var helt underbar. Det fanns allt från musslor och bläckfiskar till sillar och kräftor. Det fanns kyckling, nöt och griskött, och köttbullar. Det fanns franskrisar, gratänger, bröd, ostar(färdigt uppskärda i olika bitar, som de inte har på de andra båtarna. Alltså sådant som Aura-ost osv). Till efterrätt fanns det mango-, choklad- och vanilj glass. Det fanns alla möjliga bakelser, tex. macaroner. DET FANNS ALLT!
Det fanns Oscar Á La Carte, ett lugnare place med live piano musik. Det fanns Sweet&Salty, perfekt ställe för att äta lunch(jag åt laxsmörgås). Det fanns några till restauranger men kommer inte ihåg namnen.
 
Hos Felicia innan vi for på kryssning, hade på hennes hatt.



sv: det blev super gott! :D och tusen tack!

Svar: Hahha bra! :D
Elin - Tjej I Stillbild

2013-05-05 // 13:36:44

Har du något att kommentera? (:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (mohahha bara jag som ser den)

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback