Borde plugga

Vi har engelska prov imorgon, men jag har inte alls pluggat på det.. Fuuuuck!
Och nu kom jag på att jag har inte packat för weekenden.. Blir att snabbt välja kläder, ta fram allt jag ska ha och stiga upp i tid imorgon!!
 
Ni kanske minns att efter skolan komemr jag ju hem och duschar, Camilla kommer också hem till mig. Hon duschar efter mig, för vi har gymnastik före det och hon hinner absolut inte hem och göra sig färdig och tillbaka igen. Bra att bo på byn :)
 
 

Tjejsnack ^^

Ursäkta för att jag uppdaterat dåligt idag!
Efter skolan så var det piano, och sedan kom Max till mig i en halvtimme. Sedan stack jag till Felicia, var där i typ en timme och sedan blev det Girls Night på Lyan :) Skoj!
Nu ska jag skriva lista vad jag ska packa med till Skriba weekenden och sedan..... spänningen stiger.......... PACKA! .... Nobody could guess.
 
Så imorgon ska jag försöka slänga in mobilinlägg åt er, sedan tror jag att jag har 1 inlägg för fredagen, 2 för lördagen, och 1 för söndagen! :) Lite musik, bilder, träning och mitt självförtroende!
 
Ha ett super bra veckoslut allihopa, puss hei! <3

På väg till Felicia :)Geografi projekt :P

Håller på med geografi projekt, fast lektionen är slut om 5min nog. Sedan modda.
Efter det blir det att fara på piano och sedan sticker jag hem. 17:00 blir det tjejkväll på Lyan, har typ lovat att fara med Felicia dit.. :D
 
Nu är jag med i "poängjakten", kämpa kämpa!! Bra sätt kanske att börja komma igång med träningen? :) Eller man kommer kanske in i träningen och sedan har det kanske fastnat? :) Håller på hela månaden.

God morgon alla finisar <3

Sovit gott?
Ligger här, mitt i natten, och kan inte sova. Så jag hoppas ni läser detta när ni vaknar, annars blir de ju fel! :)

Här får ni exempel på va jag gör när jag inte kan sova!


Helgen fixad!

Blev ganska lite med inlägg idag men jag har lagt in 3 stycken inlägg för helgen, eftersom jag inte kommer ha möjlighet att uppdatera. Eller kanske slänger in ett inlägg att jag lever :D Hehhe. Men som sagt, kommer inte ha möjlighet med ordentliga inlägg så gjorde några såna åt er ;)
 
Kommer försöka uppdatera min instagram, eeelin_mm heter jag! :) När jag kommer hem kommer jag dela alla bilderna med mig! Men kan ju inte lova att jag alls tar bilder men ska försöka!
Nu ska jag riktigt just fara o sova. Skola imorgon ofc -.-
Ska läsa lite bloggar först!
 
Puss hei, sov gott allihopa! :) <3

Fullt upp

Ska nu fara o spela massor piano, har i två veckor helt glömt att träna på läxan.. Uma kommer säkert få värsta nervfel snart på mig ^^
Efter det så ska jag slänga mig i duschen! Eller förresten, bastu kom jag på! Hehhe, skönt.
Om jag har tid(som jag säkert har) så är datorn min dejt :)
 

8€

På hussan lagade vi smoothie för att sedan skulle vi trodde vi att vi skulle ha teori men det visade sig att hon skulle berätta om ett "projekt". En form av kockduell.
Vi delade upp oss i par, sammanlagt blev vi sex par. Vi gick alla till butiken, i sina egna par, och skrev upp på en lista vad Tove ska köpa till oss. Det skulle vara ingredienser som räcker till en huvud- och efterrätt för 8€!
Så nästa onsdag lottar hon ut tre stycken par. De tre blir dom som ska laga mat av en av dom icke-utlottades mat. Dåligt förklarat :D Grupp 1, 2 och 3 blev utlottade. Då gör "grupp 1" "grupp 4"s mat, "grupp 2" "grupp 5"s mat o.s.v. Såklart är ju Wilma och jag i samma grupp!! <3 Men sedan(vi använder mitt exempel) så eftersom grupp 1 gör grupp 4:s mat så blir det sedan grupp 4 som äter och bedömer. Även Tove.

Eller så har jag förstått de hela! :)
 
 

HISTORIA fuckin PROJEKT!!

Vad ska jag skriva om i historian!!?? KOM IGEN, kommer inte på något...
Any help here?? <3 :*
 
 
 

Tråkigt

Som alltid, tråkig skoldag.. Super hungrig, men måst ha matte nu en lektion och sen matt. SEN MAT!! <3 O sedan har vi hussa.
Jag fick 9 i finskan!!!! <3 <3 WOHOOO! Happy girl!!!Kollar vidare, preciiiis som igår.

Först tänkte mamma och jag beställa hem en klänning, men sen idag bestämde vi oss att vi far in till stan o kollar istället. Om vi inte hittar där så beställer vi! Låter klokt :)
Men skorna har vi nog ändå tänk beställa, kommer antagligen bli någon av dessa! Vad tycker ni? Fula? Fina?
 

NY FRISYR

Den är ju inte så mycket annorlunda, jag är nog ännu rödbrun fast mycket ljusare.. Vet inte om jag är riktigt 100% nöjd men nu är det som det är. Kan ju försöka med min blonda och bruna färg från KColor försöka ändra lite på det men.
Och klippningen är annors bra men hon har lämnat för mycket som "det längsta håret" så man ser var det går av. Men går runt med håret i flätor imorgon så fixar jag det hemma sen! :)
 
Annors helt nöjd, jag kan ju inte göra något åt att de röda pigmentena jag färgade in i Alanya, Turkiet var så otroligt bra kavlité. Eget fel! :)
 

HOS FRISSAN

Väntar på min tur nu.
På matte lektionen tror att alla blev lite i "panik" för mittiallt tog Jeanette fram ett förhör åt oss! På 8min skulle vi, med huvudräkning räkna minst 20tal(räknade ju inte hur många de var).. De var tal som 9x43 , 7x65 , 8x88 o.s.v... Hahha hann inte med de två sista o fick tre fel. Så helt bra! :)
Ha en bra dag!:)


MÅSTE VERKLIGEN KOMMA IGÅNG MED TRÄNINGEN

Jag säger detta ofta, hahha, men nu ska det bli verklighet! :) Så nu tänker jag skriva upp "precis som Rolf gör i hissan":
 
 • Mål: Bli hälsosammare
 • Orsaker:
  Att nästan ha den perfekta magen till sommaren
  Se fin ut i klänning(skolavslutning, konfirmation)
  Komma mer i form helt allmänt.
 • Åtgärder:
  Äta hälsosammare, sluta med allt sött.
  Tänka lite på vad jag äter, att jag inte bara proppar i mig i mängder
  Motionera mera! Nu i vinter fokusera på styrka(t.ex efter zumban köra massvis med styrka) och sedan när snön börjar smäla så ska jag ut o motionera! SPRINGA SPRINGA! KÄMPA KÄMPA <3
 
 

God morgon! :)

Är inte hungrig men... Kan behövas! :) Jag far ti frissan i Korpo direkt efter skolan. Så där kommer ni ha mig resten av dagen! Ska försöka mobiluppdatera så mycket som möjligt.
Puss hej, ha en bra dag!GONATT <3

Nu tänker lilla jag fara o sova, gonatt på er allihopa! :) <3
Hahha kommer ännu lite bilder, så vet ni vad jag lite kikat på!
 
 

KOLLAR VIDARE..

Kollar på skor, skulle behöva ett par!!
 Lite andra klänningar! :)
 

KOLLAR PÅ KONFIRMATIONS KLÄNNINGAR

Är rätt så tidigt ut, hahha :D Men är man i tid så behöver man inte stressa sen!
Mamma och jag tänker beställa hem några som jag får testa och så väljer jag en. Såklart ni får veta vilka jag testar sen! :)
 

Florida - I cry

Okej, jag sa att jag inte skulle äta något sött mera i veckan men jaa.. En glass måste jag ju unna mig! :)
Detta är då, som ni vet, min nya blogg som Camilla designat åt mig! Är super nöjd! <3 
Jag kommer försöka uppdatera mycket varje dag och slänga in en bild/bilder eller musik i varje inlägg, vet själv att de blir trist att läsa annars. Om blogg.se sammarbetar bra med min skittelefon så blir de såklart mera inlägg! :)
Vissa saker om blogg.se håller jag ännu på och lär mig! Ha bara lite tålamod! :)
 

Hejsan!

Detta är då Elins blogg, jag heter Camilla och jag håller på och designar hennes blogg. 
Tyckte bara att inlägget där det stod välkommen till min blogg, och så första inlägget, var så tråkig så jag tänkte att jag skriver något annat istället :) 
Som ni ser är jag fortfarande mitt i, men väldigt mycket saknas inte mer! 
 
Kramar!
 

(Elin kan bra ta bort detta sen så fort hon börjar blogga)
 
 
RSS 2.0