Bloppisar

Funderar på lite saker jag skulle vilja klicka hem från ett par bloppisar. Gör det isåfall imorn, hoppas ingen beställt de ^^ Hehhe.
Har sett på en film med mamma, riktigt skoj faktiskt! Bra slut också, perfekt. Nu ska jag kolla lite på bloppisar ännu o sen sängen.
 

Nicki Minaj?

Såg på American Idol tidigare idag, och blev helt jävligt chockad när jag så Nicki Minaj i en NATURLIG SMINKNING NORMALT hår och en T-SKJORTA! Det känns helt konstigt, har nog aldrig sett henne så naturlig fröut.
 
Ungefär så här såg hon ut, fast i T-skjrota

Herr Huggis

När Wilma och jag var ut o fota träffade vi på en huggorm. I SNÖN! Nej fy satan. Ska försöka få upp video ikväll, men som ni kanske minns funkar inte systemens videor i min dator -_- Så ska försöka fixa det med mammas dator istället. Hoppas på det bästa.
 
Ormbilderna kommer nu, så får ni se andra sedan.
 
 
 

Holy mother of God

Ni kan int gissa vad jag o Wilma just såg! Kommer upp video ikväll.

Ensam igen

Nu e jag då hemma, ensam(eller mamma ligger o ser på TV, e sjuk). Tröstar mig med ett Kinderägg, MAXI <3 Tänker nog inte äta hela nu men jo, lite av de. Senare blir det antagligen att träffa Wilma!(: Jeee!!
 

American outfit

//Tröja - H&M//Topp - Ellos//Jeans - Lindex//Armband - Nomination//Halsband - Julklapp//'
 
 

Sneak peak på dagens outfit

 

Chris Brown

Har stigit upp och ätit frukost, och snart bär det iväg till kyrkan. IGEN. Efteråt blir det att se slutet på Remember Me, och sedan far Max hem. Och sedan när han far hem får jag mera påskägg ^^
 
 

A Good Night Sleep

Har sett på Spiderwick Chronicels med mamma och Max, och Remember Me(föreslog den o de ville se den istället). Såg halva filmen, för vi bestämde oss för att se resten efter kyrkan. Rekomenderar båda filmerna!
 
Till mat hade vi rökt fårstek, gratäng och en mango+rödlök+chili blandning ^^ Och sallad, OFC! Har också ätit ananas, glass och en chokoshake. Nu ska jag fara o sova, för att sedan stiga upp halv tio imorgon! Vi hörs sedan. Puss hej!
 
 

GIFs

 
Kommer inte så bra med inlägg idag för min dator e så jävla piss för tillfället...!!!!

Revolution 1988

//Topp - Julklapp//Armband - Gåvor, utomlandsifrån, homemade//
 
 

The Easter Bunny?

Vakna klockan nio, jippiei. Vi låg och pratade och gick sedan ner för att äta gröt, och ägg. Sedan satte jag mig ner och tittade på TV, medan Felicia for i duschen. Kom Yohio på TV:n och någo "magic tricks". Helt skoj (: Kom sedan hem och har sett på en film. Max har nu kommit hit, äter påskägg ^^ Hehhe, om nom nom.
 
 

Favoriten just nu - Zara Larsson

Hittade henne på axsoslife.blogspot.com, hon är en 15 årig tjej(född 1997) från Sverige som vann Sveriges talang 2008, Hon är helt sjukt grym! Hon har släppt en EP(Introducing), med 5 låtar. Hon ska snart börja göra en ny (:
 
 

Remember me

Ligger o tittar på Remember Me medan jag pratar lite strunt med Felicia ^^ Blev ingen The Vampire Diaries för internet var så trögt så de gick inte.. Hörs imorron!

Hitta 5 Fel!

 
Facit på måndag!(:

Crazzeii







Äldre bilder på mig:








One Laugh Makes Your Life Longer

Har då ätit middag, hjortstek, kokta grönsaker, potatis, rödvinssås med sallad och efterrätt vart hemgjord blåbärskvarg <3 Om nom nom nom nom <3
Nu blir det då lite filmer och sedan, när det är mörkt, Thee Vaaaampire Diaaarieeeeees. Mohahhahahaa, feeeaat the daaarkneeess! (övervarv...) Och det gör vi perfekt med Cokis, Godis, Chips med dipp <3
 

5 saker ni antagligen inte visste om mig

Souvenirer

Snart bär det då iväg till Felicia (: Kommer äta hemgjorda hamburgare där, och sedan kanske vi har något snacks till kvällen? Kommer se på avsnitt av The Vampire Diaries, och sedan lite på gamla filmer. Kommer bli riktigt skoj, var typ ett halv år sen ^^ Holy f*ck liksom.
 
Fick önskemål om att lägga upp "före- o efterbilder" med mitt löshår, det ska jag nog kunna fixa i veckan. (; Måndag eller tisdag, för jag täker inte ha på det i helgen vad jag vet. Finns också en chans att jag kan fixa de på söndag. Men vi får se.
 
//Blus - Cubus//Armband 1(från vänster) - Från Gran Canaria//Armband 2 -Från Kreta//Armband 3 -Från Irland//Armband 4 -Från Kina//Halsband 1(blå) - Från Tjeckien//Halsband 2(lila) - Från Tjeckien//
 
 
 Fokusen är helt fel, jag vet, men min kamera ville inte som jag idag och hade inte tid att ta massa bilder...
 
 

Sneak peak på outfit

Har stigit upp för en timme sen, slängde mig direkt i duschen. Skönt like always. Ska snart sticka iväg till kyrkan. Efter det kommer jag hem och tar outfitbilder åt er, och sedan far jag iväg till Felicia. Vi får se hur bra jag kan uppdatera idag.
 
Ni ska ha en riktigt bra långfredag/påsklov och så hörs vi senare! Puss hej <3
 
 

Om outfitbilderna..

Som ni säkert märkt är alltid mina outfitbilder dålig kvalité. Tänkte bara berätta att orsaker till det är 1.Spegeln är alltid rätt så smutsig ^^ 2.Mitt rum har väldigt dålig belysning, så ljuset räcker inte till så bilderna blir grötiga.
 

Glad Påsk! <3

Pyntat o klart hos oss ^^ Hur är det hos er?
 

Guess who ;)

Gissa vem som just tjänat lite massor med pengar idag, hehhe ;) Har sålt min snurra, har nästan aldrig vart i använding så nu får det vara såhär.
 

Sex And The City

Max vart här efter att vi kom hem, tills han skulle på gitarr. Efter det lade jag på Sex And The City och ser på det just nu (:
 

Slut...):

Nu vart de slut på simningen ): Snart till bussen, då blir de mellanmål.. Hörs senare :*



Retro

Så här ser jag antagligen ut idag ;) Fast dock har jag inte hårförlängningar i och smink på efter simningen. Nu ska ni ha en riktigt bra skärtorsdag,  ha ett bra påsklov!! <3
 
//Läderrock - Y&L//Hängsel - Mammas från 80-talet//Skjorta - Cubus//Jeans - H&M//Örhängen - Mammas från 90-talet//Väska - Jimmy Choo//
 
 
 

---> Impivaara

Nu e jag då på väg till Impivaara i Åbo för att simma:) Hör på musik med Wilma. Kommer hem vanlig tid, men tror jag skippar pianon o ljuger ihop nått till nästa gång.



Go home BMI, you´re drunk

Dom flesta av er vet säkert vad det är, men för er som inte vet är det då att man jämför vikt och längd och ålder och kön osv för att sedan få ett tal mellan 19-25(typ?) och då är man normalviktig. Men det stämmer ju såklart inte, alla är ju så olika. BMI säger att jag måst gå upp TRE kilo för att vara normalviktig! Liksom kom igen :D Stämmer ju "verkligen"
 
Bra exempel: här anses båda vara överviktiga

Uffessakerochting.se

Wanties från Uffes Saker Och Ting ;)
(Dålig kvalité, I knoooow)

Halv färdigt

Nu är shortsena färdiga i sig! Fast jag ska sy hängsel till dom, men vet inte när. Nu ska jag börja packa och sedan ta dagens outfit bilder till imorgon eftersom jag inte kommer ha tid med det, men kommer nog ändå morgon uppdatera, hinner antagligen. Puss hej!
 
 

Just nu

Musik och shorts syende, snart maaat <3
 

Armé, Dödskalle & Nomination

Har nu kommit hem från Wilma. Jag köpte lite påskgodis åt mig själv, och påskägg åt andra (: Har plockat videkissor sådär inför påsk ^^ Plockade till Wilmas hem och till mitt hem men nu insåg jag att mina ligger kvar hos dom... jaa, får se hur vi gör.
Fick också just reda på att jag inte kan fara på fest nästa helg pga en annan fest i H:skär -_- Jajja, får bara acceptera de då :(
 
Som sagt så insåg jag på morgonen i skolan att jag inte had smink på mig, var jobbigt första 15 minuterna men sedan gick det riktigt bra :) Så här ser dagens outfit ut, nu ska jag börja packa och börja fixa o trixa med ett par byxor som ska bli shorts ;) Hörs senare
 

Da Shop

Nu e jag med Wilma, vi ska till butiken o kanske Seo (:



Musik jag lyssnar på - Gott och blandat (:

Kind of Ångest

Insåg när jag kom till skolan att jag för helvete inte har smink på mig...

Finn 3 Fel - Facit

Mys kläder

Nu blir det en banan eller nått och sedan sängen! Ska försöka fara o sova innan 22 idag! Nej huhhu, de börjar bli jobbigt att somna runt 00. Ligger ju ändå på telefunken en stund.
Ska kolla också lite på Dessies videobloggar(I LOOOOVE) (:
 
Så här ser jag ut just nu! Musiken i öronen och myskläder på mig! Och ignorera att jag är helt svart under ögonen!
Giffen råkade jag fota när jag märkte att jag höll in tangent 6, så lyckades få secor över hela skärmen, så blev lite "WTF" :)
 
 

Så här såg jag ut innan powerwalken

Jag skrev ju då en gång att jag har två "överraskningar", men egentligen kan man säga att jag har tre ;) Den sista har med ett "sammarbete" o göra.
 
Powerwalk, sprang tre sträckor, och lite intervall springning. Nu håller mamma på o lagar sallad :) Sallad, gurka, tomat?, frön, kiwi osv. Om nom nom nooooooom ^^ Sedan ska jag fixa lite bröd till, men har inte bestämt mig vad för sort ännu.
 
 
 

Powerwalk

Nu har jag kommit hem från teatern:) Jag ska, direkt när mamma kommer hem om ca 10 min, fara ut på powerwalk med henne. Sedan ska jag köra lite styrka, rygg och armar. Sedan blir det duschen och efter det ska jag äta en stor, god och nyttig sallad.<3 Är det normalt att sallad är med på top 3 av mina favorit rätter?? ^^
 
Så vi hörs senare, hei hei! <3
 

Dödskalle

Nu ska jag dra ut med Felicia, sedan blir det teater och sedan ut på länk med mamma! :) Puss hej!
 

Trivsel test????



Videoblogg!

Kan hända att ni måst höja volymen ;D
 
 

Sorry for this

Håller på fortfranade med den där saken-som-jag-inte-tänker-säga-ännu-vad-är :D Kommer bli nu lite dåligare för jag har inte tid för tillfället. När jag kommer hem får ni en bra inlägg! :)
 
Jag: Den där 2010:ans version(Office Word 2010, Movie Maker 2010 osv), funkar den bara på en dator?
Mamma: Nää..
Men kan vi isåfall lägga den på min dator också?
Men den funkar ju bara på en dator!

Liksom whaaaaaaaaat? Hehhe..
DET HÄR PROGRAMMET FUNKAR INTE PÅ MIN DAAAAAAATOR -_-
 

HAHHAHA

Sköldpaddor som har s*x.. :D Hahha, checka videon! 
 
 

Kiwi, blåbär, frön = matorgasm <3

*SVORDOMAR*!!!!

Ska slänga mig i duschen o lugna ner mig nuu..............  Allt bara f*ttas... Försöker få ner ett program för Movie Maker funkar inte, o datorn kör slo motion.... Sorry för att de nu far ut hit på ett inlägg, men nu vet ni varför jag inte uppdaterar.

Har inte tid, för er egen skull ;)

Ska byta om för snart blir det att dra iväg på Zumba, men kommer inte riktigt kunna uppdatera nu så bra idag för jag håller på o laddar ner ett program till datorn för att lägga ihop en sak till er ;) Så vi hörs senare!
 

Ett skämt åt er ;)

Jag tycker verkligen om den här, för den passar verkligen in på mig. Några killar i klassen läste upp den, och nu såg jag den på Miixx blogg så jag tänkte att jag nu visar den till er också :)
 

♪♫♪♪♫♪♫♫♪

Sitter här med min nya mugg från IKEA, full med kakao. Och smörgåsar ^^ Mums... Musiken på högsta volym också. Skolan gick ju också bra, min skjorta/väst börjar snart bli färdig :) Sedan ska jag "renovera"/"piffa upp" två par shorts och efter det göra en dyna med lappteknik(enligt läroplan..)
 
Ikväll blir det ju Zumba som vanligt, och duschen.
 

Handarbete



Hinner inte

med en ordentlig uppdatering nu. Dagens outfit e munktröja o armé jeans (:

Ha en bra dag! (:



Sleep tight(säger man så?? XD)

Blev jävligt chockad o rädd när jag ser att telefonens laddare e försvunnen. Letar förgäves efter den överallt och springer till sist till mamma om hon sett den. "Jag lade den i en korg eftersom Lotta sov här ju"(hon hade "Tjejkväll" när ja borta)... Onödig panik jag had..

Nu ska ni sova riktigt gott! <3 Bjuder på en osminkad duckface.(:



Surprises

Jag har två "överraskningar" till er ;) Den ena kommer upp i April men den andra vet jag dock inte när den kommer upp, men inom två månader tror jag. Det känns kanske som lång väntan, men tro mig: tiden går snabbt ;)
Dessutom kan jag också berätta, tack vare min solallergi, att det är den starka vårsolen som kommit ;) Så far ut o sola! 

Citrus

Stack ut direkt när jag kom hem. Sprang 30 minuter i sträck(med 2x 1min ståpaus) så är jävligt stolt! Blev ju såklart kortare sträcka som normalt. Kom hem, åt en banan och sedan duschen. Nu dricker jag citronvatten(tips från aaltocamilla.blogspot.com) och kollar på en jäkligt bra film, vet dock inte vad den heter tyvärr.
 
Så himla skönt att ha min egna dator igen ^^ SÅÅÅÅÅ mycket större och snabbare och bättre <3 Borde köra en diskrensning snart igen :) Puss hei! <3
 

Ån de feeri

E på färjan :) Vill hem så ja slipper ut o gååååå <3

Jävla piss telefon som int låter bilderna va rätt väg..



Finn 3 Fel!

Idag suger den verkligen för photoshop bara stärva på den här datorn.. Men lägger upp den ändå. :9 Facit på tisdag.
 

Taggad till tusen!

Har packat väskorna, bäddat sängen, bytt om osv. Snart blir det mat och sedan sticka iväg med bussen :) När jag kommer hem ska jag lägga på mig lite mer kläder o ordna en vattenflaska o sticka iväg ut på länk. Vill få kondisen i topp skick så jag har lättare sen :)
 

Grillning

Har grillat korv o ätit sallad o druckit Oboy ^^ Snart måst vi börja fara hemmåt, packa sakerna o äta middag för sen blir de att fara iväg till Nagu.

Från Instagram.





:)



Ta-daa!

Den blev dålig, ja vet, men den e ännu sämre på bild xD Men jaaa, helt ok.......
 

Sneak Peak

God morgon! Har just stigit upp, ska äta frukost ^^ Sedan blir det ut på isen kanske, iaf ut!
 
Satt upp ända till halv 2 igår och gjorde en sak, men blev inte bra men ni får se de ändå! Resultatet kommer upp senare.
 
 

Finn 3 Fel - Facit

Sov gott allihopa!

Earth hour e förbi ^^ För över en timme sedan nog men ändå. Nu blir det bloggläsning och film och sedan sängen!
 

Earth Hour

Ni fattar ju säkert att denna är tidsinställd ;D
Nu har ju Earth Hour börjat, det här är nog första gången i mitt liv(vad jag vet) som jag är "med i det". Hoppas någon av er är lika duktiga <3
 
 
 

KOM IHÅG ;)

Var duktiga nu allihopa! Earth Hour börjar om 20 minuter!!!
 

Jag ^^

Jag sku fota mig själv men fick ingen bra bild men ni kan ändå få se den :)
 
Har ätit ugnspotatis med nån räkfyllning, bröd o sallad. Helt bra väll :)
 
 
 

Bastu, check. Middag, next. Earth Hour, två timmar.



Look! I went normal again

Har varit ut o fotat lite, kommer kanske upp bilder i veckan :)
 

Fy sablar vad sköönt

att ha bokrecensionen färdig! Trodde inte jag skulle hinna göra den färdig idag, men tog cirka gurka about 4 timmar, hehhe. Går på över energi så jag hittar massa random ord men ska försöka undvika dem.
 
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Kanske skriver lite tidsinställda inlägg inför veckan och skriba lägret? De behövs verkligen! :)
 
Det icke så fina vädret idag.. Genom fönstret bild och jag vet att det är en ful bild :D
Sorry, orkar inte vända den :(
 

Vill ha från Nelly.com

SWAG?

Jag undrar lite varför folk egentligen använder SWAG så jävla mycket..
SWAG "uppfanns" på 1960-talet av en grupp bögar i Hollywood. Det står för "Secretly We Are Gay" och användes som en kod på planscher/posters, att bögarna skulle lätt, men i hemlighet, kunna ha sina orgies.

Bokrecension på G

Skriver för fullt, har dock endast bara skrivit första punkten(handling), men det har blivit 1½ sida så inte illa ;) Men dock kommer alla andra punkter bli ganska korta så. Borde egengtligen fara in på facebook, o chatta me männskor men då kommer det inte bli något med recension skrivandet! Så hejdåå <3
 

Så här ser jag ut idag

Jag uppdatera ganska dåligt igår, men orkade verkligen inte..
Nu ska jag byta dator och börja skriva på min bokrecension, och hoppas det går bra! Den ska hållas på måndag, och skriftliga ska in på onsdag så.. WISH ME GOOD LUCK! <3
 
 

Morning people <3

Har just vaknat, Eija och pappa stack ner till stranden för en stund sedan. Dom ska riva en brygga, som ska brännas nångång också. Måste skriva bokrecension idag...
Nu ska jag äta frukost, vi hörs senare! <3
 

Bilderna

Dagens outfit + något :D
 
 
 

Oopsie

Blev lite dåligt uppdaterat idag, sorry för det! Idag vart jag för första gången i år på isen med bil. Vart nervös(jag har varit genom isen för två år sedan, för er som inte visste)... Men gick ju bra :) Kunde tom. se på isen, hehhe :D Sedan kom jag hem, pappa fick sin födelsedags present och så åt vi mat o allt sådant. Eija testade mitt löshär också hahha! Gissa vad jag lärde mig på engelskan ;) Om man äter iskallt(tex. glass) så använder man så mycket energi att man bränner mer kalorier som vad man får i sig. Så man "blir smalare" av glass. Men ni fattar väll hur jag menar? De e ju liksom inte hälsosamt att bara leva på glass xD Men alltså, om man äter en glass borde det inte börja synas. Hehhe. Dagens outfit var mjukisbyxor, en T-skjorta och munktröja. Efter gymnastiken bytte jag om till min randiga topp från H&M. Kommer upp bilder senare, den hör datron vägrar!

---

Är på färjan, har extremt tråkigt (lyssnar på en idiot, fan va en del vuxna e störande...)





Always

Jag kommer alltid vara den "nya" i högstadie.
Jag kommer alltid vara "Houtskärbon".
Men jag kommer alltid måsta vara jag.



Sorry

att jag inte uppdaterad ett bra morgon inlägg. Hade inte tid.



Funderar

Les Miserablés har bra skådisar och bra storyline men faktumet att det är en musikal som endast nästan består av sång gör den lite jobbig.
Måst packa väska tills imorgon, sticker till Houtskär. Men Ida o Emma o dom är på prao så jag träffar dem inte. Funderar lite på om jag ändå ska gå upp eller icke. Funderar också på outfit, har absolut ingen inspiration..
 
Har blivit rätt så slarvigt det här med bloggandet. Har inte haft tid alls typ denna vecka, skolan, vänner o allt sådant. Så ska försöka bättra mig ;)
 
Imorgon blir det svagång i skolans gymnastik .Har också lite historia, engelska osv. Efteråt då, som sagt till Houtskär ;)
Puss hej! <3
 

Les Miserablés

Har kommit hem från Wilma :) Åt mat och nu film! Nu till en början verkar den rätt så random, men vi får väll se.
 
Dålig uppdatering, sorry! Men vi hörs ikväll :)
 
 

Finn 3 Fel!

Ifall ni har tråkigt eftersom ni klickat in er på min blogg, så får ni göra denna! :) Ni kan ju såklart bara göra den i ert huvud, men skulle bli glad om ni kommenterar svaret!
 
Tror att denna är lättare än vanligt (alltså super lätt XD)
 
Facit kommer upp på söndag!!
 

@ Wilma's place

Snart hem o äta.



Fuck this shit

Igår



Svordomar...

Denna morgon började, inte så bra... Jag  skulle lyfta upp kakao paketet till sin hylla när Snoopy sprang fullt in i mina ben. GISSA VAD SOM HÄNDE MED KAKAON! Skratta på bara om ni tycker så ;)
 
Dagens outfit blev lite random, tigths, Bon Jovi t-skjorta o munktröja från Cubus. :)
 

Bara de viktigaste

Nu är man då hemkommen, kom för kanske 40 minuter sedan. Tog in sakerna från bilen och hoppade sedan in i duschen(inte bokstaligen talat då). Detta fick jag hem med mig från Åbo:
 
- Två BH:n från H&M, rea 7€ st
- Mjukisbyxor från Seppälä, 12.95€
- Munktröja med dragkjed från Cubus, 19.90€ (199kr)
 
Bild på BH:arna. mjukisbyxorna och tröjan är så standard så det behövs ingen bild :D
 
 

Done

Nu e jag på väg hem igen :) Fick väll köpt allt de viktiga iaf. Blir lite sen idag, men ja. Får va, gjort e gjort.

Jag suger ju på att hitta på presenter, o idag måste jag köpa både åt Wilma o pappa. Så mina presenter e skit men tanken räknas ^^ Hoppas dom e av samma åsikt! Hehhe.



Rosett

Nu är jag på väg till Åbo. Fick med mig lite gott ^^

Så här såg ja ut i dag på hussan :)





Dagens outit 20.03.2013

//Skjorta - H&M//Jeans - Lindex//Örhängen - Lindex//
 
 

Två sommar favoriter!

Jo, jag vet att jag ser ut som en retard i mellersta bilden men vi struntar i det!:)
 
//Läderrock - Y&P//Klänning - ICHI//
 

Modersmål

Har två timmar modersmål, men för tillfället har vi då paus :) Sedan blir det att se/höra på lite bokrecensioner och efter det mat! Hoppas det är något gott idag. Sedan blir det lite bakning i hussan och sedan sticker jag iväg tio minuter i förväg eftersom vi sticker iväg till Åbo med mamma ^^ Kommer antagligen bli tvungen att ta med mig en del bakelser, beror på vad vi lagar idag.
Ni ska ha det riktigt bra så hörs vi senare igen! :)
 

Forever Young

Vill vara ^^ hehhe.
 
Vi har då haft inne Knutsson hela natten hos oss.... När jag gick o sova hörde jag en katt jama som fan inne hos oss, jag anade att det var Tusse och Snoopy som bråkade som vanligt. Imorse när vi vaknade så visade sig de att vi hade Kuntsson inne hos oss! Mamma jaga ut honom o jaa... Trevlig natt.
 
Nu skolan och sedan Åbo! Har lite tidsinställda och slänger säkert in ett inlägg rån bilen o så.
 

Godnatt <3



Hahha skitgammal bild! :)<3

Lying down with my R-problem

Hahha nu lät det som om jag har problem med att säga R men det är absolut inte situationen. Utan min knapp på tangentbordet är super trög, så om jag lämnar bort ett R så har ni förklaringen. (Och nu märkte jag att mitt F har samma problem..) Jävla dator.
 
Hahha vet ni vad.. Jag märkte, när jag testade tangenter att där finns nått under tangenten som flyttade sig från R till F. Tips hur jag får bort de?
 

My Lucky Day

Tjejkvällen vart riktigt rolig! :) Lärde mig en massa nytt, vi hade ett lesbiskt (före detta) par som var riktigt bra vänner, vi hade massvis med frågor till dem ;)
 
När vi skulle fara rasade jag på isen precis när jag skulle stiga på Felicias gator(en sorts fyrhjulings flaka bil, hahha) så jag flög på isen och foten fullt in i gatorns botten. Så här ligger man med Ice Power påse på vristen.. (Glömde säga att mitt akillessena problem inte kom tillbaka, vart bara tillfälligt). Så vi får se om den behöver bandage imorgon, men knappast troligt.
 
Puss hei :)
 
 

Fotografen Max?

Max försöker fota med min kamera... Går så extremt bra xD Roligt att titta på iaf.
Skolan gick väll helt bra ;) Har nu inte riktigt nått att säga. Har varit efter ett paket från Zalando(mammas) osv.
 
Max bilder(den sista va ego pic men Max fotobomba) XD
 
På Finn 6 Fel - Facit glömde jag att ringa in min väska som hänger på stolen!
 
 
 
 

Förklaring

Efter skolan blir de en stund med Max o sen teater. Efter det drar jag på tjejkväll i Lyan o vet inte när de slutar så jaa. blir kanske dålig uppdatering idag. Och imorgon drar jag iväg till Åbo efter skolan :)



Finn 6 Fel - Facit

 
Jävla program, gjorde bildens bakgrund svart -_-

Cholahop!

Nu frukost! Måst sticka iväg nu, kommer inte kunna uppdatera bra idag, förklarar senare!
 
//Jeans - H&M//T-skjorta - Köpt i Dublin, mammas gamla//Armband - Nomination + armband från Turkiet//Ring - Ingen aning//
 

Wilma - min älskling

Hahha, vet inte varför jag skriver detta inlägg (utpressning, SHHH!! Top Secret) :)
Jag träffade Wilma Viktoria ***** första gången på min uppflyttardag 2011, på våren :) Det var några veckor före skolavslutningen, mina sista månader i Houtskär. Skolan hade avslutningsfest övning, och Wilma blev sjuk och for hem.
Några veckor senare strömmade vänförfrågningarna in. Någon vecka senare skickade Wilma o Emmy-Lina vänförfrågning, men min facebook var helt stärvad så jag kunde inte acceptera. Vi skickade många meddelande hur vi skulle lösa det och till sist fick vi vänförfrågan fixad ;) Så började de chattas! Vi chattade massvis, så vi kände varandra rätt så bra.
Några veckor innan jag flyttade till Nagu var mamma på många olika möten(angående nya jobbet) så jag följde med, jag umgicks med Wilma på byn :) Första gången träffades vi vid glasskiosken. Vi besökte mitt blivande hem och sedan lånade jag bikini av henne så stack vi o simma. Vi träffades några gånger efter det.
På skolstarten gick vi tillsammans till skolan, jag Wilma och Heidi. De tre första veckorna simmade vi EXAKT varje dag, förutom när jag var i Houtskär en helg.
 
Vi har så många underbara minnen tillsammans. Vi har firat ett nyår och en midsommar tillsammans. Vi har varit på konsert tillsammans. Vi har varit på Twilight Breaking Dawn Part 1+2 tillsammans(måste bara nämna det ;)). VI har shoppat massor tillsammans. Vi har varit övernatt massvis. Vi har gjort så mycket tillsammans att jag inte orkar rabla upp det.
 
Såklart saknar jag alla Houtskär vännerna så himla mycket, men jag måste ju också leva vidare.(Lät så fel... Hoppas ni förstår vad jag menar??) Ska försöka fara till dem nån helg igen också! Kanske om några veckor? :)
 
Här kommer bilder som finns på facebook, lägger inte upp andra bilder(dels för att jag inte frågat, dels för dom e på hårddisken)
 
Gamla foton på oss:
  
 Nytt foto på oss:
 
 
 

Får jag lov att presentera...

...min gammel-gammel-gammel-gammel-farfar Carl Gustav Mårtensson (1825-1897). Hahha ;) Min kusin håller på o släktforskar ty hon ligger hemma flera veckor med opererat knä!
 

Dagens outfit :]

 
//Leggins - Seppälä//Topp - Boohoo//Tröja - H&M//Svart armband - Köpt i Turkiet// Vitt armband - Cubus// Ear cuff - Glitter//
 
 

If You're Going To Be A Bitch, Go To Hell And Stay There

Var jätte skönt på Zumban :) Har faktiskt börja älska att röra på mig(like wuuuut?) för jag vill verkligen ut på powerwalk imorgon o så! Hade tänkt köra lite styrka efteråt men orkade inte xD Jag e för lat förstår ni
 
När jag kom hem så hade mamma(som har semester) städar ut sitt klädskåp så jag fick fyra T-skjortor som minskat i första tvätten! Så nu har jag två helt underbara T-skjortor, enligt mig, (kommer bild) och sedan två andra som e riktigt fina dom också :) Fast dom två första e sådana som jag önskat mig väldigt länge.
 
T-skjorta 1. Bon Jovi "fan t-skjorta" 2. Esprit??
 
 

Cee ya!

Sticker nu på zumba! Hej hej
 

Plättar <3

Har vart ut med Heidi idag ^^ Pratade på om lite allt möjligt. Nu blir det plättar och sedan vet jag inte vad jag hittar på, sedan zumba! Shake that ass.. Hahha ;D
 
Hörs sen! <3
 

Självportätt?

Igår fick jag mittiallt ett infall: jag bara måsta ta några självporträtt! Så slängde på eyeliner, kajal, läppstift o mera mascara ;)
O jo jag vet att den där *slänger-med-håret-bilden* e sjukt random o "suddig" men måsta bara visa den ;D Nog för att alla e random..
 
 

Lol, So True

Har du Tumblr ska du absolut följa dem! Awesome relateable posts(stavning??) ;)
 
Kommer nu en massa GIFs från LOL, SO TRUE. Men dom är värda att se så!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kemi





Da Vinci Code

Ser på Da Vinci koden så där halvt ^^ Skriban vart helt okej, hade min första nattvard! Vinet smakade någorlunda, påminde om Pommac(jag som hatar pommac..). Brödet(oblat??) smakade typ bara papper så vart ju också helt OK.
Nu ska jag kasta mig till sängs, och läsa boken! Måst läsa till sid 150 idag! Annors e jag körd! Måst typ fuska o de tänker jag INTE GÖRA! :/
 
 
 
 

5 års plan

Jag har inte egentligen någon plan om vad jag vill göra innom 5 år, men jag har mål jag vill uppnå! Men är det typ samma sak eller?? ^^
Inom fem år hoppas jag verkligen att jag:
  • flyttat ut! Vill ju inte precis bo kvar hemma när jag är 20 år heller.. Eller ja, inte av ålderns skull men av privatlivets skull och sådant. 
  • fått en utbildning. Hoppas att jag endera gått gymnasie eller sedan gått till någon yrkesskola :)
  • har en vidare utbildning eller ett jobb. Om jag gått i gymnasie hoppas jag att jag går vidare till någon form av yrkesskola eller sedan har fått ett bra jobb! :)
The Future Is In The Hands Of God. Or is it?
 

Finn 6 Fel!

Ifall ni har tråkigt eftersom ni klickat in er på min blogg, så får ni göra denna! :) Ni kan ju såklart bara göra den i ert huvud, men skulle bli glad om ni kommenterar svaret!
 
Tror att denna är lite svårare som tidigare?
 
Facit kommer upp på tisdag! ;)
 

I'm off bitches





:)

Journey to the past - Once upon a December

Jag har alltid älskar den tecknade Anastasia, borde snart se den igen! <3 Och låtarna, dom är bara så underbara! Fast tycker nog dom är finare på svenska som på engelska eftersom jag tycker den svenska sångerskan sjunger mycket bättre som den engelska.
 
Journey to the past - English + Swedish  
One upon a December - English+Swedish
 
Riktigt bra! :)
 
 
 

Fashionweek - Smycken

Ringar, armband och örhängen är mina favoriter! <3 Är inte mycket för halsband, men om man har bara jeans/shorts och en skjorta utan mönster/motiv tycker jag det är snyggt med halsband!:)
 
Jag klarar verkligen inte av att gå utan en ring, "utstickande"(ordöfrklaring för dumbasses: speciella, något som lägges märke till) örhängen, ELLER armband som t.ex. Nomination!
 
Ringar
 
Örhängen
 
Armband

NK av MIG!

Var med och tävla om ett presentkort på 10 000 kr till NK! Klicka HÄÄÄÄR för att komma till sidan! ;)
Allt du behöver göra är att designa en Moodboard till våren och du är med!
 

"Mitt rum e vitt" :0

Innan jag möblera om såg jag bara möbler och gardiner så det vart ganska mycket färg. Men nu ser jag mina gräddvita skåp, mina vita väggar, mitt beiga golv, min ljusbruna matta, mitt beiga/ljusbruna överkast osv så jag får uppfattning av ett "gräddvitt rum" O.o Hahha, känder extremt konstigt när jag vaknade på grund av det xD
 
Så här ungefär såg jag ut när jag vakna! O jo, jag vet att jag ser extremt random ut ;D
 
 

Ser ni något annorlunda?

God morgon alla finisar! ^^
Har planerat lite hyllbyten och sådant med mamma, i sommar kanske det blir av att byta lite.
Nu ska jag fara o äta frukost, blir nu ett kort inlägg!
 
Föresten, ser ni något annorlunda med mig? ;)
 
//Top - Boohoo//Leggings - Seppälä//Armband - Köpt i Turkiet//Halsband - Från finska armén//

Nagu Rock 2012

Ska välja outfit, äta frukost, göra läxor o sådant! :) Får ett ordentligt inlägg sedan!
 
I somras så var jag ju på Nagu Rock! Hade inte system kamera då ännu så ha respekt för de dåliga bilderna! :)
 
 

Sant..

Hahha, vet känslan.. Stiger mittiallt på Snoopys eller Tusses svans.. Ooopsie.. :P
 
Hittade dessa två, känslan hos mig är väll korsning? Blir först helt: OMG, HERREGUUUD FÖRLÅT och sedan springer jag efter dom som en galning o kramar dom o e helt JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYKY,  FÖRLÅT! Helt seriöst ;)
 
 

Grönt hår

Har då vart med Wilma, nu e man up to date igen då! Sjukt va vi prata mycket. Så lade hon grön färg i mitt hår också! xD
Imorgon ska jag antagligen dra till Wilma igen, för hon vill ha hjälp med sitt rum. Sedan blir det månadstråff 16:30 och sedan kvällskyrka 18-19:30. Så kommer antagligen vara i församlingshemmet enda från halv fem till halv åtta. Så kommer inte kunna uppdatera så bra :( Men gör en tidsinställd Finn 5 Fel till de tiderna, kanske kan hitta på något annat också? :)
 
Ha de gött! <3
 
//Topp - Boohoo//Leggings - Seppälä//Armband - Köpt på båtmässa i Helsingfors//
 
 
 
 

Peace

Nu ska jag träffa Wilma! Hon kommer hit först, sedan drar vi vidare till henne. Skönt att bo nära varandra ^^
 
Dagens outfit blev svarta leggings, GEEK toppen och ett peace armband. Ni får bild senare ;)
 

På min önskelista:

Behöver nya mjukis byxor, både gråa o svarta men svarta är viktigare. Och min bikini överdel är alldeles för stor så det är också nödvändigt. Och sedan en svart munkjacka med dragkedja! STORT behov! :) <3
 

Sex timmar

Tog sex timmar att fixa rummet, och blev verkligen nöjd! Eller för stunden iaf xD Blev faktiskt väldigt annorlunda, men synns kanske inte så bra på bilderna. Sitter nu här med mamma o ser på en film och äter glass ^^ Sedan blir det kanske att träffa Wilma, om vi hinner. Har inte setts på en vecka!<3 Nej fyfan..
 
Tror också jag lägger upp en Finn 5 Fel imorgon :) Fast kom ihåg, när jag säger Finn 5 Fel så kan de ju ändå vara fler och färre fel, men det heter ju så.
 

Färdigt!

Jess, färdig! Är super duper hyper nyper plyper (osv) nöjd :D Nu blir det mat, sedan får ni ordentlig inlägg!
 

Fashionweek - Converse

Converse är nog de snyggaste skorna jag vet <3 Har vart dökär i dem i 2år! Kommer väll över det nångång i mitt liv men inte ännu på länge!!
Standard svarta e ju snyggt till allt!:) Sedan kan man ju ha lite "speciellare" till endel outfits, enkla outfits kan man ju göra snygga med t.ex. converse med nitar??

I LOOOVE <3
 
 

Städningen NEXT

God morgon alla! ^^
Har varit en riktigt skön morgon för mig. Nu ska jag städa och möblera om mitt rum! Så tyvärr kommer det inte bli riktigt så bra med inlägg idag :( Men det är lördag, ni har säkert en massa bättre program för er så de skadar ju inte!
 
Grattis till Camilla, hon blir 15 idag! :) Besök hennes blogg HÄÄÄÄR! Och om ni har dagens ÅU hemma, ska ni checka sista sidan!
 
Puss hei <3
 

End of story

Nu slut tittat på film, ska laga mig färdig för sängen och sedan tuti dags! XD Imorgon ska jag börja städa mitt rum. Borde också läsa den där jävla boken, ska ju ha recension på onsdag... SHIT!
 
Sov gott allihopa! :)
 
Bild från Instagram, FOLLOW ME EVERYBODY!

"Återfall"?

Vart it på 50min powerwalk, lite längre sträcka som förra gången. Sprang några sträckor, riktigt skönt väder! Sedan styrka, sen DUSCH <3 Nu blir det film med mamma :)
 
Någon kanske minns att jag hade akilles senan sjuk i höstas o gick med bandage på foten ett par veckor? Nå, nu har det slagit till igen! Men vet inte om det är bara tillfälligt eller om det har kommit tilbaka.
 
 

Bilderna från idag!

Fotade alla bilderna mot solen! Är själv riktigt nöjd :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh My fucking God

Älskar verkligen kläderna som kom hem från Boohoo!! <3 Jissus! Synd att jag endast kan använda GEEK skjortan innan sommaren, dels för att dom andra behöver en bandeu under(bättre till sommaren) och i skolan är det inte acceptablet antar jag :9
Tror att jag kommer endast använda GEEKen med tights. Har kanske glömt att berätta att Wilma har köpt tights åt mig(med mina pengar ofc!) i Seppälä på praon? Eller sa jag det? Hahha vet inte XD Men ja, dom är köpta iaf. Har saknat tights! Har inte ägt ett par hela på flera veckor!
 

Nom nom nom ^^

Så var det slut på praon! :(
När jag skulle fara så sa dom att jag skulle komma till kontoret, så vi prata om hur jag had haft de. Så fick jag en påse med: en baguette(batong), en godispåse, ett påskägg, en chipspåse, en läsk och två pennor ^^ (Mumsar på påskägget). Så jag tyckte att detta vart en absolut bra dag! :) Sedan går jag ner efter posten när jag kommer hem. Kan ni gissa vad jag hittar där? MITT PAKET FRÅN BOOHOO!! <3 Fan va detta blev en bra dag! Så nu ska jag vara en liten stund på datorn och sedan testa kläderna!! Wooooohoooo!! <3 Hahha, är helt överlycklig! Jag blir överlycklig av små saker, men det är väll positivt?? ^^ Då tar man ju liksom vara på det små stunderna, gör om dom till lyckligare stunder och då blir man ju positivare? Okej, jag confusa mig själv där.
 
På vägen till jobbet fotade jag också lite, fick lite mer "annorlunda", mot solen bilder, än vad jag fotat förut! Dom kommer upp ikväll ;)
 
 

Fashionweek - Inspireras av Columbine

Tjej med grym klädstil!
 
 
 
 
 

Lunch paus

Har lunch riktigt ljust, sitter i skolan. Typ väntar på Rasse. Sista arbetsdagen idag då. Skönt men tråkigt :9 Skola sen igen då.



Jag i en av frysarna :9

Oboy ^^

Morgon! Denna morgon har jag faktiskt otroligt mycket tid om man jämför med andra dagar.. Idag är det iaf sista dagen på jobbet! Om jag minns rätt ska jag jobba med Tiina och Benita, men är inte säker. Måste kolla upp det innan jag far så att jag vet vem jag ska gå till! Jörgen är inte på plats idag så.
 
Igår fick de bli glittriga naglar, våra underlack e slut :( *Sparkle*
 
Det här är nagellacket jag använde! Köpt i Turkiet, sjukt bra. Om det är ett "märke" är det ju såklart fake, men kan ju hända att det är ett eget litet märke(=äkta). You never know. Och så ju på Burlesque samtidigt så passar väll?

Dag 20 - Favorit app

Jag vet inte om den här skulle göras igår eller idag..
Men jaa, favorit appen är Instgram! :)

Ha en bra natt! ;D *if you know what I mean*



Gissa kändisen - Facit

Ni minns ju säkert "tävlingen" från igår? ;D Dom flesta trodde säkert att detta var Angelina Jolie och Johnny Depp??
 
Men där trodde ni fel ;) Det är Tiffany Claus och Danny Lopez. Tiffany är bara lik Angelina(tror jag), men Danny är en "copycat". Danny har tatuerat in Johnnys tatuering/tatueringar(ni som sett Pirates of the Caribbean vet att Jack Sparrow har en tatuering på höger arm/armled, som föreställer typ en horisont med en fågel. Den är ÄKTA. Dock vet jag inte om den i filmen är äkta för jag har för mig att hans e spegelvänd, men e bara 50% säker). Han rakar sig också likadant, klipper håret likadant och använder likadana glasögon.
 
 
Dessa bilder är inte sååå lika varandra, men hittade inte bättre bilder.

Glömde säga

Glömde säga det till er, men ni kanske förstod det på min rubrik, att jag fått sommarjobb! :) Frågade Jörgen om jag kan jobba några veckor, i Juli-Augusti(de som passar honom bäst) och jag får! Woop woooop. Ska dit i Maj o prata mera igen. Tider/dagar och sådant! Yess! :)
Ser på Burlesque, älskar verkligen den filmen! Sådär, by the way.
 
Gick ut och fotade Snoopy, han såg så söt ut i solljuset :) Så började han "bråka" med Knutsson, fick riktigt snygga bilder på dem(alltså inte bildmässigt, utan deras pose(ar))! Lägger kanske upp dem nångång, om jag får lust :)
 
Nu ska jag fixa naglarna! Blir ingen design, utan bara överlack!
 
 

Sommarjobb

Vart jätte bra dag på jobbet idag! Gjorde sånt som jag gillade :) Och satt på kontoret också, vart ganska intressant. Sedan blev det piano, höll på att somna... Sen kom Max. Nu film och små ätande.
 
Dagens outfit blev rätt så simpel, hade inte tid att tän ka ut någo bra!
 
//Skjorta - Only//Jeans - LAB Industries(minns inte butik)//

Fashionweek - Daniel Wellington

Nei fyfaen vad jag älskar Daniel Wellington klockorna! Så snygga men så simpla. Synd att dom kostar runt 150€(1500kr) :'( My heart is broken. Vinner jag på lotto är den det första jag klickar hem!
 

Sleepyhead

Orkar inte skriva något inlägg denna morgon, har det så stressigt när jag ska på jobb så tidigt! Så det får bli tips på nageldesigner istället(jag vet, min blogg inspirations suger) 
 
nailschool.blogg.se
 

Faen också!

Imorgon blir det att stiga upp tidigare, jobbar från 8-14 imorgon eftersom jag annors missar min piano!
 
Hade planerat att fixa naglar och träna på piano läxan, OCH läsa den där freaking boken men inget har blivit gjort! F*n vad jag hatar mitt läsa-blogg-beroende! :9
 
Instagram-bild, bilden är kanske en-två veckor gammal?
 

Skönt ^^

Har varit ut på 45min powerwalk med mamma, sprang också två ganska långa sträckor. Efter det lite muskelövningar och sedan bastu! :) Nu Mean Girls! Hahha, ser mycket såna filmer nu.. Vet inte varför :9
 
Ha en bra kväll!! :)
 

Favorit sidor

Mindre bloggar:

 
Hemsidor och appar

  • Spotify
  • Instagram
 
 

Just chilling

Har varit stressad idag på jobbet :) På 5h sku jag packa upp en två stora backar med saker, plus lite grönsaker. Sen far ju också tiden på att föra kartonger till pressen, hämta och föra saker, ta ut "gammal" mat från systemet.
 
Ser på Wild Child ^^ Gamla minnen den filmen också.
 
Hahha, fan va ful pärm den har!

Finn 4 Fel - Facit

Fashionweek - I sommar, så snyggt ^^

Kom på att jag måst skaffa en svart bikini till mig!
 

Gissa kändisen!

Hahha nee, inte egentligen! Men iallafall tänker jag utamana er, här och nu!
 
Vad är det "sjuka" med den här bilden? Svaret kommer upp på torsdag kväll! ;D Jag lovar att ni( de flesta iaf) kommer bli riktigt förvånade!
 

Loca People

Hahha fina minnen den sången ;D
Sitter här med min frukost och Danne, ser på gammaldags Musse Pigg. Och ser på när Snoopy o Tusse bråkar :) Snoopy e så jävla klåpad.
 
 
 
Dagens outfit!

//T-skjorta - Cubus//Jeans - Lindex//Halsband - Köpt på båtmässa i Helsingfors//
 
 

Sweet dreams <3

Nu ska jag laga mig till sängs, sömtuta över here ^^
 
Ni kommer väll ihåg att Finn 5 Fels facit kommer upp imorgon också? Tänker också lägga upp en ny "tävling",  gissa kändisen! Fast ni kommer tro att den är jätte löjlig när ni ser den, men vänta bara på torsdagens facit ;D Ni kommer typ inte tro era ögon!
 

Ommöblering

Nångång i veckorna(OBS! NÅNGÅNG) ska jag städa! Ska rensa ut, kasta o endel kanske till loppis i sommar, ALLT! Och sedan ska jag möblera om mitt rum. Kommer bli en korsning mellan hur det är nu och hur det vart förut! Ska ta (om jag kommer ihåg) före- och efterbilder till er ;) Sen ska jag försöka hålla det städigt så är det inte så svårt sedan när jag ska städa till konfirmationen!
Hoppas på bra resultat också! <3 Puss hei!
 
Bilder från sommarskolan, vill bjuda på gammalt. Don't know why though. RESPEKT, BILDERNA ÄR TAGNA MED EN KOMPAKT KAMERA, INTE SYSTEM!
 
 
 
 

Ziperall <3

Teatern var ju helt trevlig :) Gjorde stillbilder från filmer. Var i grupp med Felicia, Cecilia och Malin. Först gjorde vi Harry Potter och sedan Schindler's List. Dom lyckades lista ut de själva. Hade också lite "närvaro" träningar o sådant. Och så fick vi veta att teaterskolan är på riktigt en SKOLA. Vi följer en läroplan, och ska man gå ut den så ska man gå 6 år. O allt sådant! :) Sen är jag sjukt avis, för teaterskolan får skicka två killar och två tjejer spm är 15 i sommar(10 dagar) till ENGLAND! Så från Nagu tog dom Filip och Max! FÖR HELVETE... -_- Not jealous.... jag ÄLSKAR England! Men ja, jag är ju inte 15 ännu i sommar så skulle ändå inte fått fara :( 
 
När jag kom hem från teatern hoppade jag direkt in i Ziperallen! Läser bloggar, hör på musik osv. Chilling ^^ Borde dra ut nån dag med Felicia också :) Vi gick hem från teatern, pratade om allt möjligt! Blir att prata mycket när man inte setts på 3-4 dagar. Hehhe, man tror inte att det skulle finnas så myky att prata om men tydligen finns det. Så jag har haft en trevlig dag!
 

Yper duktigt :)

Känner att jag vart väldigt duktig idag på jobbet! :) Städade hela förmiddagen och efter lunchen lite till och sedan plockade jag upp varor från lagret och sådant. Duktiga jag <3 Muhahaha ^^
 
Nu sitter ja här med Max o pratar. Snart blir det att dra iväg på teater! Hei på dei er :)
 
 

Fasionweek - Inspireras av denna chey!

Lina Flodins, svensk fotograf! Älskar hennes klädstil!
 

Dag 19 - Första i kontaktlistan

Första i min kontaktlista är Agda B, hon går på sjuan. Hennes syrra går på nian, Cecilia. Dom är väll båda riktigt nice? :)
Besök hennes blogg HÄÄR!!
 
 
 
 

Me today

Sitter här med min vanliga frukost, och Spotify :) Som ni visst redan blir det bröd etc och sedan städning etc, men om Mikael e borta tar jag den avdelningen istället. Så ja, det är dagens schema!
Sedan är det ju teater idag :)
 
Dagens outfit!
 
//Jeans - H&M//T-skjorta - ingen jävla aning//

Friendship is a single soul, living in two bodies

Nu ska jag se på America´s Next Top Model. Tycker det är ganska awesome att en av "domarna" är den som stylat alla i Sex And The City! Älskar filmerna, så detta kommer bli riktigt skoj!
Efter åt blir det att se på Guess Who med mamma :) Sedan till sängs för att stiga upp till min andra prao dag!
Imorgon blir det förmiddag med Gunilla(bröd o.s.v.) och på eftermiddagen städning etc med Jörgen! Men det kan också hända att Mikael inte kommer till jobbet imorgon och då kommer jag antagligen sköta ost- och mjölkavdelning på förmiddagen! Stort ansvar ^^ Not really, men ändå.
 

Hello everybody

Praon gick jätte bra, var hur skoj som helst! Har plockat upp massivs med varor på hyllorna, gjort beställningar med den där bip-bip maskinen(hahha), tog dåliga/utgångna varor ut ur systemet, plastade in rotfrukter i lösvikt, och allt sådant. Gick riktigt bra! Efteråt kom Max hit, vi såg på Easy A.
 
Ser just nu på 10 things I hate about you, ganska bra film! C: 
 
Nu mat! Hei hei, hörs senare!! :)
 

Dag 18 - Favorit blogg

Vet inte vilken blogg som egentligen e min favorit, men detta är en av dem! :) JINX'D

Fashionweek - Outfit for the summer

Hahha, ser ganska konstig ut så här men på rätt sätt så blir de nog snyggt tror jag:)
 

Soon...

Hahha, fan jag är stressad att jag ska börja jobba klockan åtta, o inte halv nio. Satan... Fast knappast e de så, men OM de e så.
Dagens outfit!
 
//Skjorta från Seppälä//Topp från H&M//Jeans från Lindex//

Zzzzz

Efter en o halv timmes läsning, av den mest svåtlästa bok jag någonsin läst, ska jag försöka somna in till ljudet av Dannes hemskt högljudda snark.
Imorgon, prao! Ska försöka hinna med morgon uppdatering som vanligt, iallafall med Dag 18!



Ha de gött!

Nu ska jag i duschen, sedan ska jag plocka fram outfit till imorgon o sedan göra mig klar för sängen! Vill inte vara sjukt trött imorgon, det är ju första dagen på praon!
Ha en bra kväll! <3
 
Hahha, the ugly duckling ^^

Hem klickat! <3

Nu har jag klickat hem 3 toppar och en bandeau från boohoo.com! <3 Kan inte vänta tills dom kommer. Antagligen först efter praon. *HAPPY GIRL*
 
Hahha fan vad jag är klåpad! Kors tröjan skulle jag beställa som svart men beställde den som röd xD Men jaa, skit samma! xD
 
 
 

Finn 4 Fel!

Ifall ni har tråkigt eftersom ni klickat in er på min blogg, så får ni göra denna! :) Ni kan ju såklart bara göra den i ert huvud, men skulle bli glad om ni kommenterar svaret!
 
Facit kommer upp på onsdag!!
 

Ny design (IGEN)

Vart inte nöjd med förra! :/ Så nu började jag på en ny.(No one can see it. Nope. NO ONE)
Är nöjd med resultatet faktiskt! Men är det bara jag som är blonde, eller kan inte ni heller hitta arkivet??
 
Snart blir det väll o sticka härifrån? Nån timme. :P
 
I hörlurarna just nu:
 
 
 

Nastygal.com

Nastygal är en hemsida med sjuuukt snygga kläder! Synd att det är så dyrt :( Man får typ 1-2 plagg på nastygal för samma pris som 4-8 på t.ex. boohoo.com, beroende på plagget. Så jaa, dyrt e de.
 
*Dreaming*
 

Outfit

Dagens outfit är ganska simpelt, grå mjukisbyxor o svart T-skjorta. Varför skulle man behöva bry sig liksom? De e ju söndag :)
 

Morning bitcheees

Stigit upp nu då (12.. muahhahaha) :) Blir snart frukost, men tänkte checka bloggar o sånt först(sån addict som man e) :)
Låg vaken ganska länge.. Tänkte på lite saker, chattade med Wilma. Stora beslut har gjorts inatt.
 
Blir väll också o beställa hem kläderna, men ska ännu kolla om jag vill ha en annan blus istället för en av dem. Beslutsångest ni vet ;)
 

Dag 17 - Senaste låten jag lyssnat på



Tomorrow

Har valt kläder jag vill beställa hem: en tunn långärmad, en topp, en t-skjorta och en bandeau :) Nu blir man fin till sommaren ^^
Ska beställas hem imorgon antagligen!
 

Toppar

Ska beställa hem lite massor med toppar till sommaren! Kollar nu runt på en snygga toppar, vill ju ha allt! My problem in life </3
Vill ha lösare skjortor, har bara en massa tighta!
 

Glass med varm hallonsås <3

Glassen smälter i den heta hallonsåsen så de ser lite retard ut xD
 

Kvällen

Vart ut på Gyltö rundan! Jissus, va de ser annorlunda ut på vintern som va de gör på sommaren! Kände knappt igen mig ^.^ Blev ett par bilder, dock inte så fina..
Efter det midddag, pyttipanna med stekt ägg!
 
Nu film + ni-får-se-sedan-vad-jag-lagar-för-gott-åt-mig! :)<3
 
 
 
 

Min Spotify

Har verkligen ingen skriv inspiration o när de inte händer nått heller så.. Så får bli min spotify lista istället!!:)
 
Taio Cruz - Hangover
Che'Nelle - Club Jumpin
Ak'Sent ft. Beenie Man - Zingy
Ed Sheeran - Drunk
The Wanted - I Found You
Taio Cruz - Troublemaker
Ak'Sent - Tha Bomb
Nicki Minaj - Automatic
Taio Cruz - Tattoo
Ed Sheeran - Grade 8
Pitbull ft. Lil Jon - Krazy
Che'Nelle - Mantaker
Nicki Minaj - Super Bass
Taio Cruz - Shotcaller
Ed Sheeran - Give Me Love
The Black Eyed Peas - The Time(Dirty Bit)
 
      

Random frågor

HAR DU ?
Folköl i kylen : Inte jag, men mina föräldrar :P
Något husdjur : Jo, två katter :)
Någon favoriträtt : Salladsskål, nudlar med mammas kycklingsås, tacos o tortillas
Puder på dig :  Inte idag, men ibland på vardagarna :]
Några framtidsplaner : Ingen aning faktiskt! Fast jag ska ha en walk-in-closet ^.^
Någon sjukdom : Inte för tillfället
Gymkort : Sen när jag fyller 15 så jo!
En homosexuell kompis : Känner ett par stycken :) 
Duschat idag : Nope, ska göra de ikväll!
Någon kompis som snarkar : Ööömm. Jag brukar nog sova så va vet jag :P
Någon vän som spelar i ett band : Nä??
Några mvg:n : Sorry, vi har 4-10 hos oss ^^
Någon som förstår dig : Wilma xD
Något beroende : Bloggen <3
Fikat idag : Jopp!
Nagellack : Ett beige bortskrapat, borde putsa bor de snart!
Någon vän som bor i ett annat land : JO!
 
VEM ? ..
Avskyr du : De du ;)
Delar du mest minnen med : Min brorsa, Emma o Ida, o sen Wilma också :)
Längtar du mest efter : SOMMAREN!!!
Stör du dig på : Irriterande saker XD SUPRISE....
Gosar du med : Vänner, katterna
Lagar mat : Iblaaaaaand...
Diskar : Diskmaskinen gör de ^__^
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du : Elle, Frida osv
Buss åker du oftast : Skärgårdsvägen till Houtskär o tibax
Dag fyller du år : Julafton <3
Årstid föredrar du : SOMMMMMMMMAR
Stad är du uppväxt i : "stad".. XD Houtskär
 
VAD ? ..
Gör du nu : Skriver det här!
Gör dig till en bra människa : Idk??
Gör dig till en dålig människa : Envishet??
Vill du arbeta med : Ingen aning gumman 
Är roligast just nu : "Heeej heeej" (en sak från teatern)
Har du på dig nu : svarta Nagu-byxor, vit-orange randig skjorta, svea-mössa
Har du för smink idag : Inget :)
Äger du för skor : MASSVIS. Converse, Kolmego, Even&Odd, osv...
Har du för storlek i skor : egentligen 39½. men 39-40 då.
Läser du för bok : Mannen utan öde (HOLY FUCK, MÅST LÄSA)
Ska du göra nu : Inget
 
 
 

Genom tiderna :)

Tänkte visa er hur mitt hår sett ut!!:) Fyy, jag stannar nog som brunett!
 

Va gör man här då?

Inte veit ja ju vad man sysslar med här på Korpo inte xD Lite som att vara i Saverkeit :P Tog ju såklart med datorn o kameran så tänkte ni skulle få se lite bilder jag tagit de senaste dagarna!
Hoppas ni har en bra dag! <3 
 
 
 
 

Ängel

I somras på Sommar Gymnasiet så gjorde jag en ängel skupltur av lera. Den blev inte så bra men är riktigt nöjd! Fast när jag var färdig måste Anna(läraren) skära av huvudet o tömma den för att den inte skulle spricka i misstag. MEN hon lade tillbaka huvudet snett(alltså den e typ på en axel -.-) o så tryckte hon ner den så hakan e lixom nere vid brösten.. -_- Vart också lite luft så en del av håret flög av, de träffade armen så den gick av. Någon av dessa flög också på dens fingrar så flera av dem gick av. Allt är nog ändå tillbaka limmat :)
 
 

Bilderna från min "värmekväll"

Nu e man på vääääg :)
 

Dag 16 - Facebook profilbild

Succes

Jag är ju helt beroende av att inte missa 22:22. Så kollade på mikrons klocka, 22:23. "DAMN IT" fiilis :P Så kollar jag på väggklockan o den är ju 22:22! Hahha, succes xD
 
Blitt lite nykär i min svea-mössa som knappt vart i användning! Varmt o skönt lixom <3
  
 
 

Ändrade planer..

Vart meningen att jag skulle åka med pappa till Houtskär senare ikväll, men de sket sig. Sticker till deras lägenhet i Korpo istället imorn så blir lite kortare visit denna gång. Kanske ni märkte det genom Wilmas gästblogg?? ^.^
 
Vart då ut med Wilma en stund, fast blev ju så himla frusen så fick som sagt väldigt mycket kläder på mig :D Var hemskt att sedan ta av mig dem. Sitter här med min svea-mössa<3 Varmt o skönt.
 
Nu bloggläsning o facebook! Sedan endera kvällsmål eller så kör jag onyttigt med lite glass? Hahha ^.^

Elin fick kallt ^^

Idag var jag ute och gå med Elin! ^____^
Vi var ute ganska länge så min lilla råtta fick kallt :/
Men vi bestämde att fara en sväng hem till mig så att hon sku kunna värma upp sig lite! :9
Och för att jag är en så "snäll bästis" proppa jag henne full med kläder x)
Hon har på sig: sockor, benvärmare x2 (ena är på armarna), sweater, morgonrock, tubhalsduk x2 (ena är på huvudet), vantar och en värmedyna! ^^
Nu hoppas jag att hon får varmt! Jag vill inte att min lilla råtta blir sjuk... :S
~Wilma/Igelkotten~ :]
 
 

Thinking to much

Far ut o yrar lite!;) Hörs senare! Puss hei<3
 
Bild från igår. Tycker verkligen om den (But ignore the duckface!!)
 

Today..

Idag vart dagen helt normal som alltid :P Först engelska. Hade ett prov på tids uttryck. Gick sådääär, 8-. Sedan finska, hissa o matte! Sedan mat o sen blev det två lektioner gymnastik; stavgång! :)
 
Lärarna har sagt att vi får ALDRIG släppas in i klassen, endast 5 min före lektionen börjar. 1000ggr säger dom det. MEN. Ändå släpps vi inte in!! På morgonen, om vi t.ex. ska ner till en annan byggnad, släpps vi in 5min försent(p.g.a. att man går o begär att släppas in på köpet!) så att läraren vi ska ha blir arg på oss för att vi är sena -_- KOM IGEN.
 
När jag äntligen kom hem blev det milkshake o lite foton!
 
Bild från igår ^.^
 

Milkshake

Lagade milkshake idag! Vaniljglass, Mjök, Oboy o jordgubbar. Nom nom ^.^ 
Har knäppt av ett par foton också! Dom får ni se nångång i ett passande inlägg :)
 
Milkshake o en jävligt random bild på mig^^
 
 

-



Dag 15 - Första bloggen

Första bloggen, lookatmee.devote.se, är borttagen! Efter det blev det eccu.myshowroom.se! Så det får bli den istället:)
 

Morning people

Sitter här o äter frukost (Surpriiiiiise liksom). Oboy o smörgås ^^
Kommer dagens outfit igen!:)
 
//Jeans - Lindex//Skjorta - H&M//
 

Godnatt ö. nykomling från duschen

Vart i duschen. Nu blir de ett avsnitt av TWD(Obs. Walking Dead) sedan sängen :)



Om nom nom

Tänker stänga av datorn, slänger kanske in ett inlägg med telefonen idag ännu. Vet ej.
Puss heii <3
 

Bilder från julen

 
 
 

*Känslan när man blir i panik* *Känslan när det visar sig att man inte behöver vara i panik*

Hahha, blev just helt i panik: jag ska hålla finska föredrag imorgon o har inte tränat! Sedan kom jag på att det är ju endast den skriftliga som ska in ^^
Blev nu bara ett avsnitt av TVD för internet var så trögt så det gick inte.
Har ätit o nu e de film med mamma igen ^^
 

Kvällssolen

Har sett på ett avsnitt TVD, o vart ut o knäppt lite bilder! Solen lyste så tog på mig brillorna ^^ Blev dock endast några bilder på solen, o lite fler smått oseriösa bilder på mig! Bilderna på mig kommer upp med tiden!!:) Lägger inte ut alla nu.
Nu blir det ett till avnsitt med TVD, sedan mat! Danne borde också komma hem idag, o mamma e väll på väg hem från sin skidning.
 
 
 
 
 
 

Trött..

Hahha, faen va jag e trött :) Både fysiskt o psykiskt! Tänker se på lite avsnitt av The Vampire Diaries nu<3
 
Ha de gött, hör senare ikväll! ^^
 
Hahha, det här ser bara konstigt ut! :P (Fick lite threesome fillis av denhär bilden^^)
 

Knäppte av en fulis på mig ^^

Mums

Sitter här o mumsar på en "bakelse" från gårdagens hussa! Om nom nom.
 
Har vart på piano. Hade egentligen tänkt fa till Wilma en sväng men e så jävla trött så jag tänkter skämma bort mig själv här hemma istället.
 
Nu var de tre sista lektionerna av mopo teori över!:) Dock ska jag ju inte ta kortet, men vad skadar allmänbildningen??
 
 

Hiss& Diss

 
  • Vår modet. Vårens mode kommer in i butik! Kan köpa vår o sommar kläder redan nu! :) <3

 
Sportlov. Efter två tuffa perioder i skolan kom sportlovet! En chans att motionera, vara med vänner, eller vara ligga hemma i soffan. Helt enkelt "chilla". Nu är det bara att ta nya tag, kämpa dig igenom sista tiden! Sommarlovet är här om 3 månader <3 Dessutom har vi snart påsklov!

 
 
 
 
  • Copy cats. Så himla irriterande när storbloggare stjäl över hälften av sina inlägg från andra bloggare! T.ex. Kissie som stjäl från Psychedelique, Hotgossips som stjäl från Skvallerbloggens osv. Om inläggena redan finns på en annan blogg, man orkar ju inte precis läsa dom igen?


  • Ostylebart vinter/vår hår. Det går ju knapp att fixa håret, för sedan går man ut en, kanske vindig eller snöig, dag = HÅRET FÖRSTÖRT lixom. Samma sak händer med sminket också ibland, man kan ju bli helt svart under ögonen av de jävla vädret!

      

Hk

Hälsokunskap med Peter för tillfälle. Pratar om kolhydrater, proteiner osv. Har fått tips på en proteinshake, ska testa laga sån idag eller imorgon!!:)





Dag 14 - Citat



Torsdag

Sitter här och äter frukost, smörgås o Oboy ^^ Så "nyttig" som jag är.
 
Nu blir det först tre lektioner i moposkolan, sedan två hälsokunskap o sedan historia! Ganska chill då. Inga läxor, o inte behöver jag koncentrera mig heller ^^
 
//Converse munkjacka - Turkiet//Jeans - H&M//
 
 

"Rena" converse :P

Filmen slut sen en halvtimma tibax!
Har tvättat("borstat") det där vita plastet på Conversena :) Faktiskt STOR skillnad!! Synd att tyget blivit ganska blekt(speciellt på "tungan", heter väll såå??) så har det högst upp blivit brunt av solen ^^ OOOPSIE... Blir väll o önska nya svarta converse till nästa jul(egentligen födis, men för er som inte vet så. Jag är ju född på JULAFTON ^^)!
 
Jag vet inte hur det är i er familj/släkt men i vår släkt så är det så att endera från födseln elr från konfirmationen(vanligare med konf.) så ska man börja "samla" en servis tills man flyttar ut. Fast det är då så att det är nån person som kommer ge den, lixom köpta till jul o födelsedagen några stycken, t.ex. tallrikar, så att man till sist har en hel servis. Låter lite konsitgt när man skriver det såhär, men det är ju egentligen ganska bra för då har man ju servis när man flyttar hemifrån! Ska börja titta på en sån nu, antagligen på netAnttila. Blir antagligen Arabia, men det beror helt på vad det finns :)
Nu blir det väll lite facebook, bloggar o servis-letande, o sedan ska jag gå o dejta sängen<3 

Movienight

Film med mamma: Hengen Vaarassa(Inhale)! :)
 
Ha de gött
 

Skvallerbloggar

Hahha, erkänner att jag blivit addict till skvallerbloggar!! ^^
Antar att jag är enda intresserade, men om nån av er också sku råka tycka om skvallerbloggar tänkte jag tipsa er om de bästa jag hittat hittills!! :)
 
Skvallerbloggens - SB
Hotgosspis - HG (som dock kopierar mycket av SB)
SvenskaBloggare
FalskSanning
 

Vilket jävla svin

Hittade detta på Kissies blogg igår. Fyffaan vilket svin alltså!! För pengar lixom??
 
 

Dagens outfit!

Vart till Wilma efter skolan!:) Så på lite PewDiePie(stavning????) o snackade o hade allmänt skoj bara. har nu vart hemma en dryg timma o ätit middag(såååå nyttigt med Pizza ^.^). Blir ännu att spela igenom piano läxan idag(hoppas jag kommer ihåg det xD) o kanske film med mamma? Har också en kvargbulle(kvargsemla kanske de kallas i Swed-landet?? NO fuckin IDEA) från hussan som ska ätas idag ännu!:)
 
 

Bilder från sommaren(första bilderna med Canon Eos 1100D)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wonder what??

Läste dikter i skolan. Plötsligt dök denna upp! Jag undrar vad han tänkte på ;) ;)









Me

Dag 13 - Något jag stör mig på

Lågt batteri i telefonen! Också i datorer o kameror såklart, men mest i telefoner!! -_-
 

Dag 12 - En bild på mig själv

Detta kommer nu från datorn för ni har redan sett alla bilder jag har på telefonen! (Höll på att glömma bort dehär!!)
Jag vet ärligt talat inte om ni sett bilderna från parasailingen i Alanya så det får bli en sådan bild!:) Annars skulle jag tagit en bild från kameran men nu när alla bilder e på hårddsiken så fick det bli denna!
 
O joo, jag vet att jag ser ut som värsta fetto jag e större än vad jag e, med mittbena!!

God natt ö. trött chey

Fruktsallad

 

My Fasion Week

Har ätit middag. Sen blev de bastu. Nu fruktsallad och Finding Bliss med mami! :)<3
 
Jag sa ju att jag ska slänga in tidsinställda inlägg till hela nästa vecka. Alla kommer bli kläder o klädstilar! Så blir lite som min Blog Fashion Week eller nått sånt :) Hahha.
 
Slänger kanske in nått inlägg ännu ikväll. Ha de gött!
 
PS. Grattis Emma!! <3
 

Om 5 dagar...

Om fem dagar börjar praon! Så himla skönt att inte vara i skolan i en vecka, istället testa hur det är att jobba! Dock känns det inte som om det var nästan två månader sedan jag sökte dit! Kommer inte kunna uppdatera lika bra under prao veckan eftersom jag kommer måsta skriva bokrecension! Fast kommer jobba vanliga skoltider, äter också uppe i skolan, antagligen med Basti ifall han inte sitter med niorna elr sjuorna :P Kommer kännas sjukt konstigt!
Tänker nu försöka lägga in lite önskeoutfits o inspirtaionsbilder o sånt inför nästa vecka! Puss hei<3
 
 

Önskeoutfit till våren

Instagram

Som jag sagt förut, så följ mig på Instagram!! :) eeelin_mm
 
För er som inte har Instagram kan ni kolla upp min Instagram HÄR! Eller HÄÄÄR, eller kanske HÄÄÄÄR! :) (Tack Tette ^^)
 

Ed Sheeran

Hahha, fastnade för honom idag pga. Camilla ^^
Skolan gick ju helt bra idag väll. Tömde telefonen på nästan all musik och tog ner lite från Ed Sheeran, Shinee, The Wanted, Big Bang o sånt! :) Till Spotify lade jag just också in mera av Ed Sheeran, The Wanted, Big Bang, Nicki Minaj(testar), Pitbull o så :)
 
Efter skolan for jag med Max till bibban, förlängde boken! Sedan till banken efter pengar så Wilma kan skaffa leggings åt mig när hon jobbar i Seppälä. Sedan till butiken, köpte lite smått o gott ^^ Sedan hem en stund, och sedan teater! :) Riktigt skoj det med.
 
Nu sitter jag här med Ak'Sent i lurarna o håller på o somna..
 
I waaaaant <3 Holy fuck jag har korta naglar!!

Bilder från Halloween

 
 
 
 
 
 
 

I GOT THE CHOCK OF MY LIFE YESTERDAY

Okeii inte riktigt.
Men igårkväll kom jag på: att min farsa satan fyller år på FREDAG!!!! PÅ FREDAG!!!! För helvete.... I am sooo screwd....

Today's outfit

 
 

N.O.T...A.G.A.I.N.

 
 
 
 
 

Sry igen!

Sorry, uppdaterat sämre än vanligt idag! Blir långt dehär..
I skolan gick det rikigt bra. Första tre timmarna var det mopokurs! Ska inte ta kortet, men allmänbildning e de ju :) Sedan en timme engelska, och sedan mat. DÅ fick jag veta att vi har engelska prov på fredag! För att jag vart borta på den lektionen dom berätta o ingen sade de till mig -_- FUCK SCHOOL!
Sedan två timmar handarbete. Har sytt kragen till min skjorta, nästa vecka ska jag ge mig på knapphålen. Blir färdig tidigast två veckor efter praon(efter 4 lektioner), men kan säkert ta länge. Sedan ska jag renovera upp två par shorts!
  • Ett par svarta shorts ska sys in och sedan lägggas nitar på :)
  • Ett vanligt par("jeans blå") shorts ska först på en sida "slitas" med sandpapper. Sedan måla röda ränder. Sedan ska jag måla blått på andra sidan o "slita" med sandpapper. Sedan måla vita stjärnor! :) Blir USA shorts <3
Efter det måste vi, enligt läroplan, jobba med lappteknik. Så blir att göra ett dynvar till en av mina prydnadsdynor!
 
Efter skolan for jag hem en stund och sedan ut med Heidi! :) Vi gick runt och pratade, var rätt så länge sen. "Up to date"- time :P Så rasa hon i snön o så höll vi båda på att rasa flera gånger. Vi vart ute på isen lite o sånt. Hjälpte oxå Mika i Sale. Lade upp lite nya prislappar :) Träning för mig! Hehhe.
 
Efter det blev det 1h Zumba! Körde fullt på. Sedan när jag kom hem körde jag slut på mina muskler!!
 
  • Ca 500 curls 
  • 2 x 1min planka 
  • ca 40 situps med vikt  
 
Sedan körde jag också mycket blandade träningar som armhävningar och olika träningar jag inte vet vad heter xD Det mesta med vikter.
 
Bild från Framnäs, bryggan har typ "försvunnit" under snön.

Flitig chey



Smått random skämt, men min humor.

 

Dag 11 - Favorit smiley

En av dem.



Re-design of shorts

Vill skaffa textil färg(små burkar) i rött o blått, "marina" stil på färgen! Då sku jag kunna göra ett par av mina gamla jeans shorts till USA shorts! Har sett på en video igår hur man gör det hur lätt som helst!
 
Blir också att ta med mina svarta shorts till handarbete idag o fråga Jessica om jag får sy in dom, dom e för breda för mina lår! Sedan kan jag lägga dit lite nitar så har jag ett helt nytt par shorts till sommaren! :)
 
Update: kan ju också fråga Jessica om jag istället för att laga ett par shorts skulle kunna få fräscha upp två par andra?? :)
 
Skulle göra vad som helst för att få dom här USA shortsen!! <3 Dom är från BikBok och vad jag har förstått säljs dom inte mera....
 
Nått i den här stilen:
 
 

När jag steg upp ur soffan

Jag höll ju på att rasa kull när jag skulle slänga ett ljus i en soptunna. Nu när jag steg upp ur soffan kände jag hur ont jag har i ryggen

USA <3

Älskar verkligen USA kläder o sånt. OVER ATTACHED.
 
Stickade tröjan ffrån Gina Tricot har jag bloggat om förut. Conversen vill jag såååå ha <3 UNDERBARA. Den mörkblåa sweatern vill jag också ha, och toppen! Shortsena är helt underbara! Den gråa munkjackan vet jag dock inte om jag skulle vela ha.
 
"Bästhets"-ordning
  1. Converse
  2. Shorts
  3. Topp
  4. Stickad tröja
  5. Mörkblå sweater
  6. Grå munkjacka
 

I NEED mjukisbyxor!

Har stort behov av mjukis byxor! Skulle behöva både gråa och svarta! Tycker inte om "flick/kvinno" mjukisbyxor, för dom e typ tighta vid låren... Vill ha lösa. Testade i H&M ett par men tyckte inte riktigt om dem. M.Å.S.T.E...H.I.T.T.A...N.U
 

Chris Hemswort och Andy Whitfield

Jag tycker att Chris och Andy liknar varandra ganska mycket! :) Inte är dom ju riktigt kopior av varandra, men nog är dom ju rätt så lika??
Sen måste jag ju erkänna att dom är ganska snygga ;) 
 
Vad tycker ni? Liknar dom eller inte? Hot or not?
 

Wipeout Spring

Har kommit hem från Wilma :) Vart hemma ett varv också, åt middag. Benny åt med oss, han had vart i Åbo med "killgänget".
 
När jag vart på väg hem så skulle vi byta ljus i en lykta hos Wilma så gjorde vi det. Sedan skulle jag föra det gamla ljuset till en soptunna o så vart de ju is under den mjuka snön så flög man ju nästan kull. 5 min senare märkte jag ju att mina solglasögon som hängt på fickan inte vart kvar längre xD Blev ju o leta efter dom i snön i 10min!
 
*Missing summer and the old times*
 
 
Såklart tycker pappa man ska fota mig när man äter :P Kan ha vart runt 9 här??

Breaking Dawn Part 2, Nachos, Salsa o godis ft. Wilma <3

Snö, snö, mera snö.

På torsdag regnade ju typ nästan all snö bort :P Igår blev de snöstorm, har väll kommit någo 10-20cm? 
 
SÅKLART när det är helg vaknar man kvart före åtta och somnar inte om. :P Men jaa, får lättare att stiga upp imorn till skolan sen igen. Snart blir det att träffa Wilma, yey! :) Vet dock inte vad vi ska göra, men nått hittar vi väll på?
Har också vart skönt med en sminklös helg ^^ 
 
Hahha, den här har fastnat ^^
  

That's just freaky

Nu är det typ bara Houtskär bor som kommer förstå vad jag pratar om :P
Skeppet som hänger uppe i kyrkan, har jag vetat att är väldigt stort egentligen men jag hade inte tänk mig att det skulle vara så stort som det verkligen är. Pappa har berättat till mig, att när han var liten skulle han och farfar föra in det till Åbo på renovering: det ryms knappt in i en paketbil! Det är ju helt grymt stort!? Det yms inte in på höjden i en paketbil, utan man måst luta den(diagonalt) in i bilen så att det far från två motsatta hörn, lixom diagonalt som sagt... :P STORT SOM FAEN tkr jag :D
 

Jack Sparrow - The Best ^^

 
 
 

Hahha!

På köpet

När vi beställde min klänning för 41.95€ från Zalando sade dom att om man handlar för över 50€ får man 10€ rabatt. Så mamma valde en T-skjorta(jag vart ju inte med, var på bussen) för 9.90€. Så för 5 cent billigare fick jag en T-skjorta på köpet ^^
 
Har jag vaknat till ordentligt :) Ätit frukost, klätt på mig, osv. Nu ska jag tömma bilderna från kameran o lägga dom på hårddisken. 
 
Bild på T-skjortan, den ser dock sjukt random ut på bild....

Dag 10 - Förebild

Moa Lignell :) Utseende mässig då. Jag tycker hon e grymt fin, ändå har hon tandställning precis som jag :)
 

Life of Pi

Klänningen stannar hos mig, yey :)
 
Nu ser jag på Life of Pi. Tror det blir att fara o sova när den e slut för jag e så himla trött ^^
 
 

Tråkigt

Hahha, har inte gjort ens hälften av vad jag borde gjort idag.. Hela dagen har farit åt ingenting. Fast dock e klockan bara 18 ännu.
Ser på en film :) Red Dawn, som kom ut 2012, heter den :)

Phew

Har haft fullt opp! Nu blir de ett avsnitt med The Walking Dead o sen fortsätta ^^
 

Uuuu, so cute <3

Blöööp

Så synd :( Max skulle kunnat komma hit idag men har så mycket som ska göras! Jag ska testa klänning, städa, hjälpa mamma färga håret, börja göra konfirmations kort o en massa annat oxå! Harmar :(
 
Har skidat en halv timme, sista gången för i år. Gick verkligen inte...
 
Har vart i duschen nu, skönt att duscha halv timme ^^
 
#skiingclothes 

Giss vad jag just hämtat ut! ;)

Ska o skida snart oxå.



Dag 9 - Favorit serie

The Vampire Diaries <3



Nati nati

Nu är klockan typ halv ett, o jag tänker fara o sova! Har hjälpt Linnéa, besök hennes blogg HÄR, med att få in en header o en favicon :) Dock har jag inget med resten av designen, fixade bara som sagt att hon fick in header( favicon va en bonus ^^).
 
Imorgon, om jag vaknar innan halv 11 typ, så blir det kanske att fara o skida, beror på vädret. Har ingen lust egentligen.. "You can feel sore tomorrow, or you can feel sorry tomorrow. You choose."
 
Föresten, ni minns kanske att jag såg på en skräckis igår? Mina drömmar fick inspiraiton..! Det var nån som for genom en skördetröska(blod hit o dit) o de va nån som försökt mörda mig o jag var på Heidis nån ö o sen var det något annat också! Sedan var de nått lite "annorlunda", men det vill jag inte berätta..
 
Bild från tidigare idag, men ändå.
 

När man inte vill längre...

Vill bara bort... Jag VISSTE att det skulle bli såhär idag igen. Jag bara VISSTE DE..!!
Vill bort, gömma mig.. Glömma.
 
Den här "quote":n förklarar bäst det jag känner.... Vill ha den kvar, men mår bäst utan...

Keep on laughing, and you will grow older

Jag skrev ju tidigare idag om att jag vill ha en flat mage till sommaren ^^ Vill du se orginal sidan, klicka HÄR!
 
Cardio träningar
Du kan ganska lätt få starka magmuskler genom att göra t.ex. 50 cruncher, men dom kommer ju inte synas under fettet som du har. För att bränna fett är en daglig aktivitet som får dig att svettas ett bra sätt, 5-6 dagar i veckan. VIKTIGT MED VILODAG! Bra exempel på aktiviteter är jogging, cykling, tennis o.s.v.
 
 
 
Vatten
Vatten är viktigt, och om man tränar mycket är vatten extra viktigt. 8-10 glas per dag! Vatten är också bra för t.ex. hyn, fast inte direkt på hyn! Dom flesta skum är dåliga för hyn. Men vatten som kommer inifrån är bra för hyn :) (Och kom inte o säg att det inte är sant, har disskuterat det med två kosmetologer!!)
Drick inte drycker som saft, juice, drinkar, läsker o.s.v.
 
 
Ät "snabb brännande mat"
Det finns mat som faktiskt hjälper din kropp att bränna fet.
  • "Bra fetter" bränner fet och hjälper dig att kontrollera din hunger. I mat som innehåller Omega-3, såsom nötter, oliv olja, fisk o.s.v.
  • Även mat som innehåller mycket protein, minskar på fettet och hjälper att bygger upp musklerna(ät gärna lite proteiner 5-30min efter träning). T.ex. fisk, magert kött och ägg. Även komplexa kolhydrater som grönsaker och frukter.
  • Grönt te lär också hjälpa dig att bränna fett! Folk som dricker grönt te bränner mycket mera kalorier per dag som vad en person som inte drycket grönt te gör.
Undvik sådan här mat
  • Undvik raffinerade kolhydrater såsom pasta, vitt bröd o.s.v.
  • Unvik socker. När du äter ute, beställ vatten istället för en läsk eller öl eller vad som helst. Till efterrätt kan du ta t.ex. något som innehåller mycket frukt istället för t.ex. en panna cotta. 
 
Nu ska jag försöka köra igång ordentligt med mitt matval. Ta mindre av raffinerade kolhydrater, mera proteinrik mat. Försöka dricka bara mjölk och vatten(dock är Oboy tillåtet då och då).  :) Kommer motionera så ofta som möjligt(vem vet hur mycket det blir), men kommer inte kunna komma igång ordentligt med träningen före snön har smält bort! Fast kommer försöka köra styrketräning innan jag far i duschen! :) WISH ME GOOD LUCK!
 

Blir en endast-klä-sig-i-mjukisbyxor-eller-onepiece-helg

Kommer typ vara så hela helgen! För en gångs skull har jag inget inplanerat till helgen! Det har knappast hänt på flera månader :D Har alltid haft NÅTT inplanerat till helgen. ALLTID. Känns ganska onormalt, men också skönt. :)
 
Idag i skolan vart det helt okej. Förs engelska, skrev på vår boken. Sen finska, skrev på föredraget/uppstasen. Är ju nästan färdig! :) Sedan historia, skrev med Wilma typ. Sedan matte o så blev de mat, sedan gymnastik! Helt tråkig dag :P
Wilma har farit hem. Hon testade att lägga i allt mitt löshår, blev sjukt snyggt på henne. Avis ^^ Har kanske glömt att säga att jag använder löshåret för att frötjocka mitt egna hår? Kanske, kanske inte.
 
 

Sötsuget :P

Jag vet inte hur, men jag märkte att jag minskat på mitt sötsug :D
Tror att det är för att varje gång jag vill ha godis o tänker ta, tänker jag något i stil med "vill du ha en godis nu eller en platt mage i sommar". Funkar faktiskt fast jag inte tror på att jag kommer få platt mage. Men den blir ju inte precis större av att undvika godis. ;) Dessutom underlättar det när jag bett mamma konfiskera mitt elektron kort, får det endast när jag ska in till stan eller nått.
 
*Dreaming*
 

Hos lovely Wilma

E hos Wilma, äter mellanmål. Har haft skrinning i gymnastik. Dock var rinkens is sönderregnad så på vissa platser va den jävligt mjuk. Fast den var nog mjuk överallt. Missa målet 2ggr med några centimetrar i ishockey :D Ooopsie.
Ful telefon bild, sorry.



Historia, yey...







Dag 8 - En familjemedlem

Mamma i somras



RSS 2.0